poti sa ma injuri ca nu ma supar.
pe la voi se face cornata?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
De ce nu-mi fac eu asociatie??Pentru ca nu exista implicare a autoritatilor in a aplica legi existente deja,deci eu ca asociatie nu pot face nimic...atunci pentru ce sa-mi fac asociatie??In Arad,o asociatie de crapari a populat Muresul cu citeva sute de kile de crap,la fel a populat si A.j.v.p.s..Citeva zeci de kilometri mai sus,locurile naturale de depunere a pestilor dispar de la an la an...Compenseaza crapii aia un loc de depunere???Ai vazut vreodata cum arata asa ceva??Ai vazut vreodata cit peste intra sa depuna daca are unde??Popularile acelea artificiale sint niste surogate...eu pentru asa ceva nu-mi fac asociatie...
aici imi permit sa-ti spun ca dai "usurel" cu mucii in fasole ! poate ca, daca tot ai curiozitati sa dezgropi topicuri vechi, ar fi util sa le cauti si pe alea (multe la numar) in care eu sunt un adversar inrait al asociatiilor care urmaresc dobandirea membrilor prin intermediul permiselor, si obligativitatea asocierii, inca din vremuri in care tu nu te nascusi inca pe forumul asta ! La capitolul asta, tu mai ai inca mult de scris aici ca sa ma ajungi, deci esti pe langa... Sorry !semlecangheorghe scrie: Si pe mine ma distreaza la culme ”gargara asociatiilor in fiecare an ,inainte sa se dea permisele, pardon ,”taloanele”, si, daca ai ceva contra ”gargarei”pe forumuri ,ai ocazia sa iti manifesti aceasta aversiune , dar n-o faci..ca deh corb la corb nu-si scoate ochii...
Si eu azi dimineata, tot pe persoana fizica, am scandat doua ore in baie:semlecangheorghe scrie:...Acuma eu te intreb-”predic„ca asociatiile nu iau o pozitie fata de proiectul asta.Tu ma acuzi ca nu fac ceea ce ”predic”Adica ca nu iau o pozitie,nu ,ca asta le reprosez asociatiilor...
Poi ,desteptule,prin topicul asta ce fac??? Fac asta din postura de persoana fizica,nu din postura de ”asociatie” ...
Gigi, daca mistoul ala te-a deranjat asa tare, imi cer scuze.semlecangheorghe scrie:
Apoi vine vine Tavi cu aerele lui de inteligenta,si fara ca eu sa fi zis nimic de asociatii,sau cluburi sau de el,ma ia rafinat la misto.
Aaaa,am uitat,sinteti o entitate care a-ti reusit �performanta�de a initia o petitie,si de a face neste populari.Intre care unele au cam fost cu cintec ,dupa cum reiese de pe topicuri mai vechi.
Vreti sa le dezgropam,domnilor �corecti�??Cum ii treaba aia cu popularea facuta intr-o locatie �secreta�pentru majoritatea,dar cunoscuta pentru o minoritate,cu gurita plina de �miere�pe la colturi???