Asadar, sa le luam pe rand...si nu merge sa ma/ne ignori domnu Gigi pentru ca ai facut niste afirmatii (ok, nu acuze), si nu poti sa dai bir cu fugiti dupa ce zici asa ceva....sau iti e frica? Ghinion...
1. Popularea a fost cu cantec. Aici ai dreptate...Filmuletele au avut coloana sonora. Daca nu stii cine a cantat sau nu poti sa dansezi transpirat si valoros cu camasa iesita din pantaloni pe cantarile alea lipind bani pe frunte imigrantului nord-vest indian ne cerem scuze.
Tine cont ca la acea populare au participat 5 persoane, deci nu doar eu si Miky (- atentie, e Miky nu Micky) plus donatorii.
Asadar aici te afli (din nou, dar ne obisnuim cu incoerenta ta) ) intr-o contradictie, ai treaba doar cu noi doi dar faci afirmatii despre alte persoane.
2. Pastrav in loc de salau - a fost anuntat pe forum cu aprox o luna inainte, s-au dat si motivele. Daca ai fi citit cu atentie(si ai fi priceput ce citesti - imi e teama ca aici e o zona sensibila) nu a fost ideea mea sau a lui Miky (nu Micky) sa populam cu pastrav. Noi doar am dat o mana de ajutor cand am fost rugati, si am facut-o cu placere. Nu ai priceput...deh.
3. Locatie secreta - si donatorii au sugerat asta, in plus motivele de a o pastra secreta - relativ si secretul asta dupa ce pui film pe iotub (nu se scrie asa, dar no...) sunt mai mult decat evidente pentru cine are ...sau pentru cine poate.

4. Pescuitul pe acea locatie in prohibite - dovezi? Aaa, ai citit tu si ai priceput.... ok

6. Mutarea banilor dintr-un cont in altul, aici cu subpuncte:
6.1. ce legatura are cu mine/Miky (nu Micky)

6.2 Ce dovezi ai?
p.s. Faptul ca ai ceva cu noi... ne onoreaza. Esti intr-o companie selecta.