Rosia Montana,cianurile si Basescu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Sep 2011, 22:02

No aici ai gresit...Bun, deci discutam pe persoana fizica...:twisted:
Asadar, sa le luam pe rand...si nu merge sa ma/ne ignori domnu Gigi pentru ca ai facut niste afirmatii (ok, nu acuze), si nu poti sa dai bir cu fugiti dupa ce zici asa ceva....sau iti e frica? Ghinion...
1. Popularea a fost cu cantec. Aici ai dreptate...Filmuletele au avut coloana sonora. Daca nu stii cine a cantat sau nu poti sa dansezi transpirat si valoros cu camasa iesita din pantaloni pe cantarile alea lipind bani pe frunte imigrantului nord-vest indian ne cerem scuze.
Tine cont ca la acea populare au participat 5 persoane, deci nu doar eu si Miky (- atentie, e Miky nu Micky) plus donatorii.
Asadar aici te afli (din nou, dar ne obisnuim cu incoerenta ta) ) intr-o contradictie, ai treaba doar cu noi doi dar faci afirmatii despre alte persoane.
2. Pastrav in loc de salau - a fost anuntat pe forum cu aprox o luna inainte, s-au dat si motivele. Daca ai fi citit cu atentie(si ai fi priceput ce citesti - imi e teama ca aici e o zona sensibila) nu a fost ideea mea sau a lui Miky (nu Micky) sa populam cu pastrav. Noi doar am dat o mana de ajutor cand am fost rugati, si am facut-o cu placere. Nu ai priceput...deh.
3. Locatie secreta - si donatorii au sugerat asta, in plus motivele de a o pastra secreta - relativ si secretul asta dupa ce pui film pe iotub (nu se scrie asa, dar no...) sunt mai mult decat evidente pentru cine are ...sau pentru cine poate. :D
4. Pescuitul pe acea locatie in prohibite - dovezi? Aaa, ai citit tu si ai priceput.... ok :D
6. Mutarea banilor dintr-un cont in altul, aici cu subpuncte:
6.1. ce legatura are cu mine/Miky (nu Micky) :D
6.2 Ce dovezi ai?

p.s. Faptul ca ai ceva cu noi... ne onoreaza. Esti intr-o companie selecta. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Sep 2011, 22:21

Sper sa nu se interpreteze ca rasisto-manelistica referirea mea la muzica...
asta aveam in gand:
http://www.youtube.com/watch?v=HuFeF6o_zQE

:lol: :lol:
daca e nevoie si de varianta originala, da un semn gigi, ca simt ca irosesc gluma
:D
Musca 13

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 18 Sep 2011, 22:30

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 18 Sep 2011, 22:36

:oops: :oops: :oops:
Ma scuzati... am gresit filmuletul,,,
http://www.youtube.com/watch?v=PecJh0_m ... re=related

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Sep 2011, 06:40

Aici se vorbeste de Rosia Montana si posibilele efecte ale cianurilor.As ruga un moderator sa mute mesajul de genul acesta,care nu au absolut nici o legatura cu subiectul,la Arena.Inclusiv penibilele disculpari ale unora...
Sper sa nu se interpreteze ca rasisto-manelistica referirea mea la muzica...
asta aveam in gand:
http://www.youtube.com/watch?v=HuFeF6o_zQE

daca e nevoie si de varianta originala, da un semn gigi, ca simt ca irosesc gluma
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Sep 2011, 08:03

Desigur domnu Gigi acum ti-ai adus aminte de arena
Dar sa ramana mesajele tale on topic despre populari, despre asociatii care nu au facut altceva decat o petitie si populari cu cantec, nu-i asa?
Doar dreptul la replica sa se mute la arena :P
Penibile disculpari...parca ziceai ca nu ne acuzi? Ca doar ai citit si tu pe undeva...dar tu nu stii nimic...n-ai zis nimic... asociatiile sa faca, dar nu a noastra nuuu, nu la noi te-ai referit. din intamplare ne-ai scos la raport pe prima pagina a acestui topic...dar doar dupa ce te-am luat eu la misto...pana atunci n-ai avut nimic cu noi, ne apreciai chiar...si oricum tu nu la noi te-ai referit ca noi suntem club nu asociatie :lol: :lol: si n-ai zis nimic rau de noi in afara de faza aia cu corbul...
Tu esti un ingeras mai Gigi. Nu esti ipocrit, nu judeci cu dubla masura si joci foarte corect. Ceilalti sunt de vina. :lol:
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Sep 2011, 08:05

Si vezi ca ai in continuare de dat niste explicatii...ai facut niste afirmatii.
Sunt sigur ca imi vei raspunde punctual, tu nu esti genul sa te dai dupa piersic ca de fapt ai citit tu undeva, altii au zis... :D
Musca 13

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 19 Sep 2011, 09:19

Tavi scrie:...nu judeci cu dubla masura...
:lol: :lol: :lol:
Da' chiar deloc ! :
semlecangheorghe scrie:...v-ati bagat cu picioarele in topicul meu ,si in gusturile mele si asta nu-mi convine...

...Eu voi scrie acolo cind am chef si mi se rupe de parerea voastra in fata cotului la vreo 16m si ceva

Imi dai voie gigi, sa fiu fals si sa mi se rupa si mie de parerea ta, asaaa... pentru echidistanta ! :lol: :lol: :lol:
semlecangheorghe scrie:As ruga un moderator sa mute mesajele de genul acesta... la Arena. Inclusiv penibilele disculpari ale unora...
Da, da, da ! sa inceapa cu astea, ca-s dintre cele mai penibile:
semlecangheorghe scrie:De ce nu-mi fac eu asociatie??Pentru ca nu exista implicare a autoritatilor in a aplica legi existente deja,deci eu ca asociatie nu pot face nimic...atunci pentru ce sa-mi fac asociatie??
...............Popularile acelea artificiale sint niste surogate...eu pentru asa ceva nu-mi fac asociatie...
Gigi,
pentru tine, oricine nu e de acord cu tine devine fals ! Aproape Gerulian ! :lol:
De fapt, din tot ce scrii am ajuns sa recunosc ca Gerula pare sa fie partenerul ideal de polemica pentru tine ! Aproape ca imi pare rau ca vi s-a stricat idila ! Nu-i vorba, ca va impacati voi...
Totusi, dupa prima repriza nu pot sa nu constat o mica victorie morala a lui asupra ta, macar si prin faptul ca-l citesti asiduu si, mai mult , dai crezare la tot ce zice el despre altii fireste, ... in privinta ta e clar ca greseste, dar despre altii e cea mai buna sursa de documentare, nu-i asa ? :twisted:
ai ajuns sa-i copiezi, cuvintele, ideile, tot ! Macar ala vine cu screenshoturi si citate, pe cand tu ai ajuns sa-l plagiezi :lol:, (vezi exprimari de genul tavi exmoderator, pastravi in loc de salai, pescuiti in prohibitie - aici cred ca ai uitat sa spui ca-s "de consum"- etc, etc )
In incheiere,
iti spun ca, eu am aparut in topicul asta mult dupa ce a inceput, urmare a aluziilor tale neelegante la adresa noastra si nu ti-am stricat topicul, nu te-am jignit niciodata, nu ti-am adus nici un fel de acuze sau vorbe urate ! timp in care tu m-ai inclus in atacurile tale, cu expresii de genul:
corb la corb ..., masculul alfa, cu gurita plina de miere..., si ma rog cu tot felul de alte reprosuri !
Eu nu ti-am reprosat nimica, te-am rugat sa faci diferenta si sa particularizezi ca se poate si mai ales, era necesar ! Toate postarile mele sunt raspunsuri la afirmatiile tale, asa ca nu e cazul sa mai amintim cine a dat cu bata in balta de la inceput !
pentru asta io sunt fals, iar tu, usa de biserica !
imi permit acum sa ti-o spun pentru prima oara pe sleau:
spui atatea prostii si atat de dezlanat incat ma simt tentat la fiecare fraza a ta, sa-ti dau cate un raspuns kilometric, dar... pe masura ! Cum insa vreau sa ma dezvat de practica asta, renunt, sperand totodata ca vei aprecia gestul meu si cum se cuvine !
din pacate nu-ti pot reinoda idila cu Gerula, dar gasiti voi o cale... Va potriviti prea bine ca sa nu va regasiti la un moment dat !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 19 Sep 2011, 10:18

Gigi,

PS 1: iti sunt recunoscator ca ai semnat petitia noastra ! Imi pare insa rau sa aud ca ai facut-o doar de dragul meu si al lui Tavi !

PS 2: Poate ca as fi avut ceva de zis si on topic la topicul tau, insa prea ai tu dreptate peste tot, prea vorbesti coerent si la subiect de fiecare data, astfel incat e greu sa mai aiba loc si altul pe langa tine ! Si oricum, o parere care nu-i identica cu a ta,... nu poate veni decat de la un om fals ! :twisted:

PS 3 : Nu stii sa faci misto ! Asa zisul tau misto este unul de doi lei, genul de misto care se face in fata garii, in halta din Cipau ! Sau altfel spus, ... dat la gioale, din pozitia cu capu'ntre genunchi ! ! ! Sorry !
emoticoanele nu-si mai au rostul !

Ai ultimul cuvant (in sensul ca eu am terminat polemica) ! Poti sa-l folosesti facand singurul lucru la care te pricepi, ... sau sa revii elegant "on topic" !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 19 Sep 2011, 10:47

miky scrie: PS 3 : Nu stii sa faci misto ! Asa zisul tau misto este unul de doi lei, genul de misto care se face in fata garii, in halta din Cipau !
Aici ai dreptate! Bine ca stiti voi!!!

:)

Scrie răspuns