Rosia Montana,cianurile si Basescu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Sep 2011, 11:43

Indianule, stai calm :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 19 Sep 2011, 11:47

nu ma agit...doar admir privelistea ....

ps: chiar n-are rost. :wink:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Sep 2011, 12:09

semlecangheorghe scrie:
V-am zis,v-ati bagat cu picioarele in topicul meu
Intradevar , ai mai repetat ca-i topicu tau :) Du-l acasa omule , baga-l sub perna , mama lui de topic :lol:

Nu te pune cu Miky ca-i nebun , nici io nu am putut cu el :lol: :lol:

Hai Gigi , nu fi catranit , ii dau un mail la Gerula si incepe din nou arena :)

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Sep 2011, 12:52

asta-i tot? :)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Sep 2011, 13:19

Ma uit la ce s-a scris aici si imi dau seama ca daca mut ceva din topic la arena ar trebui sa mut foarte multe pagini ca sa nu fac parte nimanui....iar ma gandesc ca nu au fost jigniri prea dure care sa se ceara a fi mutate din topic....apoi daca mai bag si talmesbalmesu asta la arena o colorez si mai tare.
Mai bine o lasam asa si incercati sa va frige-ti la arena...vad ca aici vulcanul s-a cam stins. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Sep 2011, 14:36

SF scrie:
semlecangheorghe scrie:
V-am zis,v-ati bagat cu picioarele in topicul meu
Intradevar , ai mai repetat ca-i topicu tau :) Du-l acasa omule , baga-l sub perna , mama lui de topic :lol:

Nu te pune cu Miky ca-i nebun , nici io nu am putut cu el :lol: :lol:

Hai Gigi , nu fi catranit , ii dau un mail la Gerula si incepe din nou arena :)

Micky ii nebun?? :roll: :roll: Poi ce naiba n-ati zis de la inceput??Io il credeam normal,da nah se mai insala omul :lol: :lol: :lol:

Si nu mi-s catranit.Sint amuzat..Cu Gerula nu cred ca o sa mai am treaba...lasa-l saracu..e si el un suflet sub soare :lol: :lol:

Si topicul nu ca ii al meu,eu doream doar sa discut.Atit.Ca si cum ai deschide usa casei tale si inviti citiva pe care ii consideri preteni.Si astia vin,se trintesc cu cizmele pline de noroi pe canapea, cu picioarele pe masa,trag un pirt rizind ca de o gluma buna si apoi te iau la rost zicind-
-mah ce zugraveala urita ai
-ce-i cu gusturile astea la culori??Asa se combina?Nu, hai ca iti aratam noi gusturi
-da cactusii aia ,arunca-i ,noi avem plante ornamentale mai frumoase acasa..

Si alte d-astea..Si daca ii inviti politicos ...afara,mai au si tupeul sa-ti ceara”explicatii””

Nebun am fost io, ca i-am considerat posibili parteneri de dialog...

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Sep 2011, 14:54

Adelin scrie:Ma uit la ce s-a scris aici si imi dau seama ca daca mut ceva din topic la arena ar trebui sa mut foarte multe pagini ca sa nu fac parte nimanui....iar ma gandesc ca nu au fost jigniri prea dure care sa se ceara a fi mutate din topic....apoi daca mai bag si talmesbalmesu asta la arena o colorez si mai tare.
Mai bine o lasam asa si incercati sa va frige-ti la arena...vad ca aici vulcanul s-a cam stins. :wink:

Totusi urmari au fost...Numai ce mi s-au vindecat fisurile pa splina,ce naiba......acu am altele,muta-l te rog io ,ai mila da splina mea :lol: :lol: :lol: Sau mai bine inchide-l ,si mai bine..whatever...

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 19 Sep 2011, 14:56

de aici se vede altfel

e adevarat ca ai deschis un dialog dar in supararea si nervi tai in loc sa aduni si sa unifici armata tu ai inceput sa dai vina si sa arati cu degetul
si asa .. in felul asta... nici cu arcanul nu aduni oastea , iar cind esti pus in situatia de a face ce altii nu fac ( aia de ii critici si ai pretentii de la ei ) te eschivezi dovedind ipocrizie

Gigi... cind te-am facut ipocrit nu am facuto cu rautate ci doar am vrut sa-ti arat unde gresesti si cu toate ca ti-am prezentato ca pe o normalitate , un numitor comun in noi toti tu ai luato ca pe o insulta si te-ai ambalat si mai tare

mai lasa nervi acasa ca nu-ti vrea nimeni raul si nu-ti sintem dusmani

ps: sper ca subiectul asta nu devine ceva ca la arena cind intr-o suta de pagini il intepi cu sulita pe gerula ca de ce nu vine sa va intilniti , iar cind in sfirsit cind ala de acord... te-ai dat la fund cerind pt interviu o suma... asa... derizorie... de 5000 euro :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Sep 2011, 15:02

Ipocritule ai uitat sa adaugi ca atunci cind io m-am dus la Sarulesti el o ”plecat„in Bulgaria.Si la faza cu pariul,m-a deranjat ca altii,au facut pariu pe pielea mea fara sa ma intrebe..da n-am inteles ce sint io,subiect de pariu??Ia mai taiati-o........sau bishti ...cum era o vorba a unuia pe aici.. :lol: :lol: :lol:

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Sep 2011, 15:04

am studiat nitel din exterior topicu asta si pare asa cumva rupt dintr-o comedie neagra :lol: :lol: :lol:
nu ii chiar de ras, dar concluzia generala e ca toti nu sutnem de acord cu o chestie dar latram unu la altul in timp ce altii fac rau in continuare , deci vazuta de sus situatia e hilara, la fel cum din discutia initiala care avea un scop s-a ajuns la o mica arena :lol: :lol: :lol:

iar studiind fenomenul pun pariu ca toti combatantii au prieteni comuni care ii considera pe fiecare in parte "de treaba" numa sa sti cum sa ii iei...una peste alta e mai usor sa te duelezi si sa te contrezi pe diverse mistouri si sa te abati de la discutia initiala :lol:

atentie ca rapitorii e printre noi :twisted:

p.s. mushcatu de fund dauneaza grav celulitei :lol:
p.p.s. e vina ipocritului

Scrie răspuns