Rosia Montana,cianurile si Basescu
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
nu stiu la ce te referi cind zici ca sint mincinos... , si nici nu sint curios...
iti aduc aminte caci prin definitie ipocrizia e si minciuna si inselatorie... , iar cum toti sintem ipocriti evident toti sintem si mincinosi
deci asa... de la un mincinos la altul.. sa ne traiesti Gigi !
ps : spune drept... , daca vine gerula la Arad... , esti dispus sa te intilnesti cu el neconditionat ori cele o suu de pagini au fo gargara ?
iti aduc aminte caci prin definitie ipocrizia e si minciuna si inselatorie... , iar cum toti sintem ipocriti evident toti sintem si mincinosi

deci asa... de la un mincinos la altul.. sa ne traiesti Gigi !

ps : spune drept... , daca vine gerula la Arad... , esti dispus sa te intilnesti cu el neconditionat ori cele o suu de pagini au fo gargara ?

- modigliani
- veteran
Bai , dati-l dracu' de fraier ! Asta nu face altceva decat latra de dupa draperie ! N-a fost in stare sa onoreze o cafea-n Mall in Bucuresti , daramite la Arad !ipocritu scrie:... , daca vine gerula la Arad... , esti dispus sa te intilnesti cu el neconditionat ori cele o suu de pagini au fo gargara ?

Traieste ca un salbatic frustrat numa-n spatele tastelor . I-au crescut USB-uri , sa dea dracii ! Nu e-n stare sa traiasca intre oameni .
A venit Gigi de la Arad - cu "dedicatie speciala" - la Sarulesti , unde trebuia sa se cunoasca cu Talambu' . Talambu' s-a dat plecat din tara EXACT in acel weekend . Si culmea , nici n-a venit cu poze de pe unde-a fost ( stiut fiind ca si daca se duce la buda .... vine cu poze !!! ) . Sanchi , a fost in Bulgaria !:oops:
Nu stiu cu ce v-a suparat Gigi , dar va spun eu ca-i om NORMAL ! Ala ..... nu-i !
- semlecangheorghe
- veteran
Nus cum naiba se face,ca vreau sa fug de Arena,si al naibii ,se tine coada dupa mine
MD,ai dreptate, cu Gerula era usor ca stiam ca-i nebun...cu astialalti,abia cu mi-a zis S.F.
Ipocritule,esti mincinos pentru ca in legatura cu Gerula lucrurile nu s-au petrecut cum zici tu,ce spui tu este total fals..Da ma rog ,daca tu asa vrei a crede ...mi se rupe..
Si ca sa-ti raspund la intrebare,daca ar veni Gerula la Arad,m-as intilni cu el si singur si cum vrea el,sa termin odata bilciul asta de care mi-e cam greata..Dealtfel l-am invitat in nenumarate rinduri...Da sa ma duc io atita amar de drum si timp ,si bani .....doar asa pentru amuzamentul unora care n-au ce face numai sa faca pariuri pe schinarea altuia...imi pare rau..da asta nu se va intimpla..

MD,ai dreptate, cu Gerula era usor ca stiam ca-i nebun...cu astialalti,abia cu mi-a zis S.F.

Ipocritule,esti mincinos pentru ca in legatura cu Gerula lucrurile nu s-au petrecut cum zici tu,ce spui tu este total fals..Da ma rog ,daca tu asa vrei a crede ...mi se rupe..
Si ca sa-ti raspund la intrebare,daca ar veni Gerula la Arad,m-as intilni cu el si singur si cum vrea el,sa termin odata bilciul asta de care mi-e cam greata..Dealtfel l-am invitat in nenumarate rinduri...Da sa ma duc io atita amar de drum si timp ,si bani .....doar asa pentru amuzamentul unora care n-au ce face numai sa faca pariuri pe schinarea altuia...imi pare rau..da asta nu se va intimpla..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Gigi nu eram curios...
dar nah... nostra culpa... , cum ziceai si tu... nu stau sa rasfoiesc
insa mie cam asa imi sunai... , ca dupa o suu de pagini cind in sfirsit dai nas in nas cu ursu ... te dai la fund
sau ma rog ... ridici bara...
evident e mai usor s-ai raspunzi in absenta cind el aici nu poate scrie si uite asa ... toata gargara are un precedent
dar nu rasfoiesc... ci doar vorbesc din amintiri...
dar nah... nostra culpa... , cum ziceai si tu... nu stau sa rasfoiesc

insa mie cam asa imi sunai... , ca dupa o suu de pagini cind in sfirsit dai nas in nas cu ursu ... te dai la fund
sau ma rog ... ridici bara...
evident e mai usor s-ai raspunzi in absenta cind el aici nu poate scrie si uite asa ... toata gargara are un precedent
dar nu rasfoiesc... ci doar vorbesc din amintiri...

De acord cu a doua parte, dar, daca tot ai vazut de suspikeman scrie: la fel cum din discutia initiala care avea un scop s-a ajuns la o mica arena![]()
![]()
![]()

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran