Rosia Montana,cianurile si Basescu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Sep 2011, 15:07

Daca zici tu...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 19 Sep 2011, 15:07

clar e vina ipocritului ! :lol:

ps : care o fi ala ? ca toti sintem ipocriti ... :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Sep 2011, 15:08

Tu pe linga ca esti ipocrit mai esti si mincinos...Ucigatoare combinatie...

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 19 Sep 2011, 15:14

nu stiu la ce te referi cind zici ca sint mincinos... , si nici nu sint curios...

iti aduc aminte caci prin definitie ipocrizia e si minciuna si inselatorie... , iar cum toti sintem ipocriti evident toti sintem si mincinosi :lol:

deci asa... de la un mincinos la altul.. sa ne traiesti Gigi ! :lol:

ps : spune drept... , daca vine gerula la Arad... , esti dispus sa te intilnesti cu el neconditionat ori cele o suu de pagini au fo gargara ? :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Sep 2011, 15:31

voi radeti ma da' l-ati suparat pe Gigi.
Si e pacat, ca e de-al nostru.

Oricum Gigi, era mai simplu cand oponentul nu raspundea...sau raspundea in punga.info ? :P
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 19 Sep 2011, 16:41

ipocritu scrie:... , daca vine gerula la Arad... , esti dispus sa te intilnesti cu el neconditionat ori cele o suu de pagini au fo gargara ? :lol:
Bai , dati-l dracu' de fraier ! Asta nu face altceva decat latra de dupa draperie ! N-a fost in stare sa onoreze o cafea-n Mall in Bucuresti , daramite la Arad ! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Traieste ca un salbatic frustrat numa-n spatele tastelor . I-au crescut USB-uri , sa dea dracii ! Nu e-n stare sa traiasca intre oameni .

A venit Gigi de la Arad - cu "dedicatie speciala" - la Sarulesti , unde trebuia sa se cunoasca cu Talambu' . Talambu' s-a dat plecat din tara EXACT in acel weekend . Si culmea , nici n-a venit cu poze de pe unde-a fost ( stiut fiind ca si daca se duce la buda .... vine cu poze !!! ) . Sanchi , a fost in Bulgaria !:oops:

Nu stiu cu ce v-a suparat Gigi , dar va spun eu ca-i om NORMAL ! Ala ..... nu-i !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Sep 2011, 16:52

Nus cum naiba se face,ca vreau sa fug de Arena,si al naibii ,se tine coada dupa mine :lol:

MD,ai dreptate, cu Gerula era usor ca stiam ca-i nebun...cu astialalti,abia cu mi-a zis S.F. :lol: :lol:

Ipocritule,esti mincinos pentru ca in legatura cu Gerula lucrurile nu s-au petrecut cum zici tu,ce spui tu este total fals..Da ma rog ,daca tu asa vrei a crede ...mi se rupe..

Si ca sa-ti raspund la intrebare,daca ar veni Gerula la Arad,m-as intilni cu el si singur si cum vrea el,sa termin odata bilciul asta de care mi-e cam greata..Dealtfel l-am invitat in nenumarate rinduri...Da sa ma duc io atita amar de drum si timp ,si bani .....doar asa pentru amuzamentul unora care n-au ce face numai sa faca pariuri pe schinarea altuia...imi pare rau..da asta nu se va intimpla..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 19 Sep 2011, 17:14

Gigi nu eram curios...

dar nah... nostra culpa... , cum ziceai si tu... nu stau sa rasfoiesc :lol:

insa mie cam asa imi sunai... , ca dupa o suu de pagini cind in sfirsit dai nas in nas cu ursu ... te dai la fund

sau ma rog ... ridici bara...

evident e mai usor s-ai raspunzi in absenta cind el aici nu poate scrie si uite asa ... toata gargara are un precedent

dar nu rasfoiesc... ci doar vorbesc din amintiri... :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Sep 2011, 18:10

pikeman scrie: la fel cum din discutia initiala care avea un scop s-a ajuns la o mica arena :lol: :lol: :lol:
De acord cu a doua parte, dar, daca tot ai vazut de sus :D , care era scopul discutiei initiale? Ca mie tocmai asta mi-a scapat de la inceput..scopul. Poate de aici si atatea neintelegeri, cine stie...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Sep 2011, 18:46

insa mie cam asa imi sunai... , ca dupa o suu de pagini cind in sfirsit dai nas in nas cu ursu ... te dai la fund

Bine ,sint las ,m-am dat la fund...am evitat...acu esti multamit??

.

Scrie răspuns