Rosia Montana,cianurile si Basescu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 22 Sep 2011, 07:07

am zis io ca-i si ceva sentiment patriotic prin adancuri..
gigi, ia zi brae , romanul asta Henri, pe unde sa facut el remarcat de stim si noi?
cum si mai ales cand, am aflat si noi romanii ca e si al roman?

hai ,brae , ce naiba ! ne vindem resursele. pe henri asta nu l-am vandut cu totul?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Sep 2011, 07:23

Rine,nu-i sentiment patriotic.Era o remarca simpla, la afirmatia conform careia,”noi romanii nu sintem in stare de nimic,numai sa ne vindem resursele”Ei uite ca sint si romani care au fost in stare de lucruri remarcabile.

Mai Adar Marian,te rog frumos explica-mi si mie ,ca eu sint om simplu,si nu ma invirt toata ziua printre termeni de astia,ce este acela ”caracter lombrosian”??

Si big daddy are dreptate in ceea ce spune si nu consider ce a spus nici bascalie ,nici altceva decit, realitate...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Sep 2011, 07:26

rine scrie:am zis io ca-i si ceva sentiment patriotic prin adancuri..
gigi, ia zi brae , romanul asta Henri, pe unde sa facut el remarcat de stim si noi?

hai ,brae , ce naiba ! ne vindem resursele. pe henri asta nu l-am vandut cu totul?

Brae ,tu ai uita s-mi zici ce-i aia ”cornata” :lol:

.

AdarMarian
junior
junior

Mesaj de AdarMarian » 22 Sep 2011, 07:58

semlecangheorghe scrie: Mai Adar Marian,te rog frumos explica-mi si mie ,ca eu sint om simplu,si nu ma invirt toata ziua printre termeni de astia,ce este acela �caracter lombrosian�??
Si big daddy are dreptate in ceea ce spune si nu consider ce a spus nici bascalie ,nici altceva decit, realitate...
Lombroso, pretins savant italian din secolul XIX, a emis o teorie conform careia exista o relatie clara intre fizionomie si caracter.
Pai daca BygDaddy citeste pe fata lu' Basescu, la fel de bine pot veni si eu cu argumentele alora care citesc in palma sau in stele, ca-i tot aia.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Sep 2011, 08:04

Poi cind a zis BigDaddy ca ”se vede pe fata”eu am inteles ca vrea spuna ca se vede evident,,ca are mina in sacul cu bani.

Daca era cum spui tu,exprimarea lui Big daddy ar fi trebuit sa sune cam asa-”se vede pe fata lui

Da nu te lua dupa mine,io sint om simplu..

Eh si Lambroso asta,pun pariu ca n-a vazut ”Frumoasa si bestia” :lol: :lol:

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Sep 2011, 09:44

O fi adevarat....o fi SF...sau asta e lumea in care traim?!!!

Contribu?ia lui Sörös la marele haos financiar mondial

Cunoscut ca "omul care a spart Banca Angliei" - în 1992, printr-o specula?ie financiar?, care i-a adus peste un miliard de lire sterline -, George Sörös î?i reconfirm? prestigiul de sp?rg?tor cu o nou? lovitur? de 8,5 miliarde de euro. Atunci a speculat pe seama lirei britanice, determinându-i pr?bu?irea ?i devastând economiile a milioane de britanici, dar ob?inând pentru buzunarul propriu 1,1 miliarde. Dup? ce ?i-a construit prin re?eaua sa a?a-zis filantropic? extins? în întreaga lume un suport de informa?ii ?i o pârghie de influen?? politic?, Sörös a aplicat lovitur? dup? lovitur?, îmbog??indu-se prin manipulare ?i intoxicare la scar? mondial?.
?i ast?zi, tot pe baza informa?iilor de insider al actualei echipe de la Casa Alb?, George Sörös a beneficiat de date sigure despre retrogradarea la adresa Statelor Unite, pe care au operat-o cei de la Standard and Poor's, ob?inând un beneficiu net apreciat la suma de 8,5 miliarde de euro.
De?i în spa?iul est-european Sörös s-a intromisionat imediat dup? 1989 prezentându-se drept un simbol al luptei pentru capitalism ?i pentru democra?ia liberal?, în realitate Sörös are vederi de stânga aproape extremiste, fiind în Statele Unite un sus?in?tor zelos al democra?ilor, întemeiat pe un tip de discurs foarte apropiat de tezele leniniste.
În c?r?ile sale se declar? adeptul unui organism suprana?ional care s? limiteze drepturile statelor na?ionale în materie de libert??i democratice, viziune interna?ionalist? tipic? în care, desigur, ca orice personaj cu ambi?ii tiranice mondialiste, Sörös se vede pe sine plasat la butoane. Tot în c?r?ile sale, Sörös afirm? f?r? sfial? c? fostul imperiu sovietic se nume?te acum Imperiul Sörös ?i se proclam? pe sine un om de stat f?r? de stat.
Cadrele "pepinierei Sörös" - a?a-zi?ii "bursieri" - au reu?it în ??rile est-europene, inclusiv în România, s? controleze societatea civil? ?i spa?iul politic, coordonarea ?i controlul Funda?iilor sale fiind plasate în mâinile unor fo?ti securi?ti, atât în România, cât ?i în alte ??ri din spa?iul ex-sovietic. Fostul pre?edinte american George Bush, atacat sistematic de c?tre Re?eua Sörös, declara c? scopul malefic al lui Sörös este s? creeze un pol mondial de putere, paralel, parazitând societatea civil? din principalele state ale lumii ?i intervenind din underground în sistemul politic.
Sub masca generozit??ii ?i a activit??ilor filantropice, a promov?rii "valorilor democratice, ale societ??ii deschise", George Sörös a ac?ionat sistematic în cadrele gândirii sale de tip leninist, în scopul delegitim?rii ?i anihil?rii for?ei partidelor politice ?i a statelor na?ionale, parazitând prin membrii re?elei sale institu?iile statului, interferând în maniera ocult? tipic securistic? sistemul politic al statelor-?int?. În interiorul funda?iilor ?i organiza?iilor înfiin?ate sau finan?ate de Sörös a existat o adev?rat? "coloan? a cincea" alc?tuit? din fo?ti agen?i ai serviciilor secrete.
Pe acest tipar, la noi, exemplar este modelul oferit de Alin Teodorescu, deconspirat ca agent a nu mai pu?in de dou? servicii secrete comuniste, primul ?ef al re?elei Sörös, în perioada de formare ?i recrutare a "pepinierei".
Profil de "asasin economic"
George Sörös (Schartz, pe numele s?u original) s-a n?scut la Budapesta, pe 12 august 1930, într-o familie de evrei unguri. În timpul r?zboiului, ca adolescent, Sörös a participat la schimburi valutare ilegale, dovedind de timpuriu un adev?rat talent ?i o mare pasiune pentru specula?iile financiare. În 1944, când nazi?tii au preluat conducerea Ungariei horthyste, spre deosebire de alte familii evreie?ti, care au fost deportate de germani, familia Sörös s-a c?p?tuit chiar de pe urma dramei propriilor co-sângeni, deoarece bunicul lui George Sörös prinsese o func?ie oficial? în stat, respectiv era chiar cel care supraveghea confiscarea propriet??ilor evreie?ti.
Tân?rul George Sörös s-a uns ?i el cu o slujbuli?? bun?, pentru nazi?ti, lucrând pentru Judenrat - consiliul evreiesc înfiin?at de nazi?ti pentru a le face treburile murdare. În loc ca nazi?tii s? îi strâng? în fiecare zi pe evrei pentru îmbarcarea pe trenuri, ei delegau aceast? sarcin? criminal? acelor evrei care erau gata s? o fac?, precum "filantropul" George Sörös.
Odat? cu ocupa?ia sovietic? a Budapestei, care a urmat celei germane, situa?ia familiei s-a alb?strit pu?in, deoarece mul?i evrei unguri ?i-au adus aminte c? bunicul lui George Sörös era cel care supervizase confiscarea averilor lor. Nepo?elu' Sörös a stat bine mersi la Budapesta pân? s-a hot?rât s? plece, în 1947, în Anglia, unde este educat de Karl Popper, teoretician stângist al "societ??ii deschise", apoi din 1956 Sörös se stabile?te la New York, pe Wall Street, unde inventeaz? formula "fondurilor anonime", despre care scrie entuziasmat c?: "Aceste fonduri secrete imense, scoase în localit??i , pot produce câ?tiguri astronomice".
Prin scheme secrete - ce ascundeau adev?ra?ii investitori din spatele lui Sörös ?i specula?ii financiare, companiile acestuia încep s? controleze propriet??i din Argentina, Brazilia, Mexic, precum ?i b?nci din Venezuela (al cincilea produc?tor mondial de petrol) etc.
Conform biografului s?u, William Engdahl, George Sörös a fost identificat ca fiind "omul de paie" al concernelor bancare anglo-franceze ale Rothschildzilor. "Rela?iile lui Sörös cu cercurile interna?ionale ultrasecrete ale Rothschildzilor nu sunt rela?ii bancare întâmpl?toare sau obi?nuite, iar succesul extraodinar al lui Sörös ca speculant pe nisipurile mi?c?toare ale pie?elor financiare sunt greu de explicat doar prin simplul s?u . Sörös are acces la informa?iile interne ale unuia dintre cele mai importante canale de informa?ii private din lume".
Rolul lui Sörös, rezervat lui de Rothschildzi ca reprezentan?i ai unei oculte mondiale, este acela de agent de influen?? la nivel planetar pentru promovarea unei a?a-zise "economii de pia??" ce urm?re?te de fapt s? capteze ?i s? disperseze proprietatea unor state. Leg?turile dintre Rothschildzi ?i Sörös se ?in prin oameni-cheie, cum ar fi R. Katz, care face parte atât din comitetul director al concernului lui Sörös (Quantum Fund), dar, în acela?i timp, este director al Rothschild Italia SPA din Milano ?i în N.M. Rothschild & Sons).
În 1965, George Sörös pune bazele "Open Society Institute", sus?inut financiar de "Sörös Fund Mana - gement" - organiza?ie prin care p?trunde în Africa de Sud, Europa Central? ?i de Est (statele comuniste), în fosta URSS, precum ?i în multe state din Africa, Asia, America Latin?.
Re?eaua sovietic? de jaf organizat
George Sörös ?i-a axat activitatea asupra Uniunii Sovietice din perioada Gorbaciov, adic? din anii '80 (dup? ce invadase cu agen?ii s?i Cehoslovacia, Ungaria ?i Polonia), având timp s? creeze o întreag? re?ea "rus?" de organiza?ii ?i s? sus?in? un mare grup de colaboratori care c?l?toreau în afara Rusiei sovietice.
În 1997, Sörös a distrus, prin schemele sale financiare, economia Thailandei. Un bancher thailandez a declarat atunci: "Îl privim pe George Sörös ca pe un soi de Dracula. Efectiv, suge sângele oamenilor". Acela?i scenariu avea s? func?ioneze ?i în Malaezia. La rândul lor, chinezii aveau s?-l porecleasc? pe Sörös "crocodilul", datorit? insa?iabilei sale pofte de câ?tiguri financiare, ob?inute prin "schemele" speculative.
Pentru a se infiltra în zona de influen?? a familiei Bush, George Sörös a fost cel care l-a salvat de la faliment, în 1987, pe viitorul pre?edinte George W. Bush, devenit mai apoi inamic personal, când nu i-a mai fost util, achizi?ionând de la acesta compania de explor?ri petroliere "Harken Energy Corporation", aproape falimentar?. Bush a încasat, cu acea ocazie, un miliard de dolari, iar George Sörös a declarat apoi c? f?cuse târgul numai pentru a câ?tiga influen?? politic? prin tat?l acestuia, pe atunci vicepre?edintele SUA.
Conform investiga?iilor cercet?torilor americani ?i europeni (Stefan Lemieszewski, William Engdahl, Mark Burdman, Elisabeth Hellenbroich, Paolo Raimondi, Scott Thompson ?i al?ii), cercul lui Sörös include familia lui Jacob Rothschild, pe Marc Rich, ca ?i pe traficantul de arme israelian Shaul Eisenberg ?i pe "Dirty Rafi" Eytan, ambii conexa?i laturii financiare a Mossadului. (Dup? ce a fost introdus Sörös în spa?iul ex-sovietic, Shaul Eisenberg a fost acuzat în Uzbekistan de o uria?? fraud? ?i corup?ie, trebuind s? dispar?.) În lucrarea "Na?ul Kremlinului", Paul Klebnikov (editor al revistei "Forbes") dezv?luia c?, pân? la c?derea URSS-ului, Mark Rich a fost asociat cu persoane importante din partidul comunist ?i din KGB, f?cînd afaceri cu directorii companiilor de stat, celor care îl ajutau livrându-le comisioanele în conturi din Elve?ia, "centru important de sp?lare a fondurilor ruse?ti".
Conform investiga?iilor lui Klebnikov, Rich însu?i a fost cel care "i-a înv??at pe oligarhii ru?i s? ocoleasc? legile prin suveici interna?ionale de companii off-shore ?i conturi anonime elve?iene". Majoritatea firmelor anonime ale acestor "magna?i ru?i" au fost înfiin?ate în cantonul elve?ian Zug, unde î?i are Marc Rich re?edin?a. Tot în Zug sunt înregistrate ?i companiile-paravan prin care "oligarhii ru?i" controla?i de Rich ?i îndruma?i de familia lui
Iacob Rothschild au preluat o felie din economia României, ?i tot aici sunt înregistrate firmele intermediare ce livreaz? României gazul metan rusesc.
Majoritatea miliardarilor moscovi?i au fost crea?i de Marc Rich, de la "oligarhii" Igor Ziuzin ?i Vitali Machitski pân? la Oleg Deripaska ?i Mihai Cernoi, un ruso-israelian locotenent al "mafiei ruse", cu to?ii prezen?i în afaceri pe p?mânt românesc, scormonit pân? la epuizarea tuturor resurselor. Tot Mark Rich a contribuit ?i la educa?ia actualului ?ef al SIE, Mihai R?zvan Ungureanu, beneficiar cu ani în urm? al unei burse Rich, dup? ce a fost lansat în politic? de re?eaua Sörös, via Andrei Ple?u, actualul "creier" al "capului de crim? organizat?" Dinu Patriciu (conform Rechizitoriului Rompetrol). De altfel, ?i Patriciu tot pe re?ea ruseasc? a prosperat, transferând Rompetrolul unui stat-anex? al Imperiului moscovit, Kazahstanul, fondator al CSI.
Mun?ii no?tri care aur poart?, în timp ce noi cer?im din poart? în poart?, sunt deja pe mâna "investitorilor" ru?i, iar Sörös este direct implicat, ca ac?ionar la "Newmont Mining Corporation" în proiectul Ro?ia Montan?, respectiv "proiectul" de golire a rezervelor de aur ale României, resurs? extrem de pre?ioas? mai ales acum când lumea revine la aur dup? pr?bu?irea fondurilor speculative lansate tot de c?tre cei ca Sörös & comp.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Sep 2011, 09:55

Drace,de unde ai scos ”shogunul„asta??

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 22 Sep 2011, 10:13

Aduce a Vadim textul. :). Nu o sa stim noi plebeii niciodata adevarul gol golut.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 22 Sep 2011, 16:02

semlecangheorghe scrie:
rine scrie:am zis io ca-i si ceva sentiment patriotic prin adancuri..

Brae ,tu ai uita s-mi zici ce-i aia ”cornata” :lol:
off topic, din cate stiu eu cornata este o bautura alcoolica (la fel ca afinata, visinata, etc.) care se face din coarne, fructele cornului. Se face la noi in zona, facea pe vremuri si tatal meu.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 22 Sep 2011, 19:35

Da, sunt rosii fructele si mai lunguete...A nu se confunda cu malaiul ursului sau macesele

Scrie răspuns