Rosia Montana,cianurile si Basescu
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
interventia presedintelui in sustinerea cauzei demonstreaza inca o data aviditatea pt bani a politicienilor nostri.doar asta am vrut sa zic.imi cer scuze daca exprimarea mea a jignit retina sau alte organe ale cititorilor.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Dezastrele ... de_pe_Tisa
asta la o cautare scurta pe internet.imi aduc aminte ca in anul respectiv era interzis scaldatul in dunare in zona severinului ce sa mai zic de prinderea si consumul pestelui.si in mare pare s-au cam respectat interdictiile.s-au confiscat tone de peste si au fost supuse analizelor.pe tisa a fost si mai groaznic din ce am vazut si la televizor. tara nostra contribuie cu sume uriase la fondul comun european si in schimb nu reuseste nici macar un sfert din ele sa integreze.banutii aia care ii luam(oficial nu spagi) din aurul nostru fac mult mai putin.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Dezastrele ... de_pe_Tisa
asta la o cautare scurta pe internet.imi aduc aminte ca in anul respectiv era interzis scaldatul in dunare in zona severinului ce sa mai zic de prinderea si consumul pestelui.si in mare pare s-au cam respectat interdictiile.s-au confiscat tone de peste si au fost supuse analizelor.pe tisa a fost si mai groaznic din ce am vazut si la televizor. tara nostra contribuie cu sume uriase la fondul comun european si in schimb nu reuseste nici macar un sfert din ele sa integreze.banutii aia care ii luam(oficial nu spagi) din aurul nostru fac mult mai putin.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
Despre astea vorbeam si eu mai sus ! Cum am spus , al doilea an s-o prins bine ,iar Tisa la unguri are peste poate mai bien a Delta Dunarii la noi !
Nu zic ca-i bine cu accidentele astea , insa ziaristii care nici macar nu au fost pe teren nu-s de crezut !
Politica romaneasca de dupa revolutie o fost vanzarea tarii , mai mult nu au facut niciunu .
Oricum , la cum arata apele , fara peste si pline de gunoaie ii cel putin hilar topicu asta !
Canceru s-o extins si nu ne salveaza decat bisturiul .
Nu zic ca-i bine cu accidentele astea , insa ziaristii care nici macar nu au fost pe teren nu-s de crezut !
Politica romaneasca de dupa revolutie o fost vanzarea tarii , mai mult nu au facut niciunu .
Oricum , la cum arata apele , fara peste si pline de gunoaie ii cel putin hilar topicu asta !
Canceru s-o extins si nu ne salveaza decat bisturiul .
Cuvinte de aur. Braconajul, pescuitul intensiv, pescuitul comercial balastierele, barajele fara scari de urcare a pestilor, nerespectarea debitului de servitute in aval de baraje, statiile de epurare insuficiente si ineficientel legislatia proasta si neaplicata au facut, fac acum si vor face in continuare mult mai mult rau tuturor apelor decat ipoteticul accident de la Rosia Montana .Oricum , la cum arata apele , fara peste si pline de gunoaie ii cel putin hilar topicu asta !
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Ma,... tu vrei sa scoti auru' din ele !Tavi scrie: Cuvinte de aur...
Incearca cu o halba... de cianura !

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
- AdarMarian
- junior
Ma gandesc acum la turism:
- Mii de oameni, sute de masini trec zilnic pe langa ruinele cetatii Oratiei, locul unde Vlad Tepes era arestat de ostenii lui Matei Corvin, insa nu exista nicio placa, niciun indicator, nimic care sa aminteasca toate astea.
... si noi vrem sa facem turism?!...
Lasa, fratioare, cum stam cu curu pe frmusetile si istoria tarii, tot asa ne asezam si pe aurul de la Rosia Montana; ne multumim sa-l stim acolo, bashca ne fudulim cu el, ca sa-l exploatam, mai usurel asaaaa...
Ce dracu, pentru asta trebuie munca, investitii, studii, initiativa - chestii grele.
- Mii de oameni, sute de masini trec zilnic pe langa ruinele cetatii Oratiei, locul unde Vlad Tepes era arestat de ostenii lui Matei Corvin, insa nu exista nicio placa, niciun indicator, nimic care sa aminteasca toate astea.
... si noi vrem sa facem turism?!...
Lasa, fratioare, cum stam cu curu pe frmusetile si istoria tarii, tot asa ne asezam si pe aurul de la Rosia Montana; ne multumim sa-l stim acolo, bashca ne fudulim cu el, ca sa-l exploatam, mai usurel asaaaa...
Ce dracu, pentru asta trebuie munca, investitii, studii, initiativa - chestii grele.
AdarMarian
ai niste idei de te doare mintea ...
hai sa scoatem tot aurul ca sa isi faca cei de la putere vile si firme, hai sa taiem toate padurile ca sa se imbogateasca o mana de oameni, hai sa facem praf si apele din aceleasi motive dupa care luam bani imprumut si ne vindem si camasa de pe noi ... ulterior te minunezi ca vine unul si iti da in cap pentru cornul din mana ...
exista ceva ce nu ai vinde?
ai niste idei de te doare mintea ...

hai sa scoatem tot aurul ca sa isi faca cei de la putere vile si firme, hai sa taiem toate padurile ca sa se imbogateasca o mana de oameni, hai sa facem praf si apele din aceleasi motive dupa care luam bani imprumut si ne vindem si camasa de pe noi ... ulterior te minunezi ca vine unul si iti da in cap pentru cornul din mana ...
exista ceva ce nu ai vinde?

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...