Rosia Montana,cianurile si Basescu
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- AdarMarian
- junior
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
[quote="d4md3od"
ai niste idei de te doare mintea ...
:[/quote]
si tu
nimeni de pe topic n-a zis ca sa nu-l scoata, in afara de tine . cei care-s contra se tem defapt de un eventual accident ecologic ,datorat metodologiei de extractie.
p.s. jaful padurilor a inceput cand au fost retrocedate proprietarilor
ai niste idei de te doare mintea ...

si tu

nimeni de pe topic n-a zis ca sa nu-l scoata, in afara de tine . cei care-s contra se tem defapt de un eventual accident ecologic ,datorat metodologiei de extractie.
p.s. jaful padurilor a inceput cand au fost retrocedate proprietarilor

- AdarMarian
- junior
Tocmai asta e, ca as vinde tot, absolut tot, as modifica pana si Constitutia, as trece acolo negru pe alb interdictia proprietatii statului asupra orice!d4md3od scrie:AdarMarian
ai niste idei de te doare mintea ...![]()
hai sa scoatem tot aurul ca sa isi faca cei de la putere vile si firme, hai sa taiem toate padurile ca sa se imbogateasca o mana de oameni, hai sa facem praf si apele din aceleasi motive dupa care luam bani imprumut si ne vindem si camasa de pe noi ... ulterior te minunezi ca vine unul si iti da in cap pentru cornul din mana ...
exista ceva ce nu ai vinde?
-
- veteran
nu am apucat sa citesc tot topicul, dar am citit prima postare. mi s-a parut interesant si mai aproape de realitate urmatorul articol
http://www.badpolitics.ro/documente-con ... enegociat/
http://www.badpolitics.ro/documente-con ... enegociat/
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
asta-i din ciclul :goange pentru totimelculbeat scrie:sau asta
http://www.badpolitics.ro/adevarata-miz ... more-20532

-
- veteran
acum nah, daca esti chitit pe ceva...orice ti se va parea goanga...nu mai zic pentru cine. nu am postat link-urile pentru a contrazice pe cineva. doar am considerat ca o cantitate cit mai mare de informatii, venita dinspre toate partile implicate, nu poate face rau. 

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
Odata si odata se vor schimba treburile , in momentu de fata singuru lucru ii sa distrugem si secatuim in numele bogatiei !
Santem cea mai desteapta specie de pe pamant si cea mai stupida in acelasi timp , nu ne folosim in mod rational atuurile si ne furam singuri caciula !
Ne distrugem habitatu intr-o veselie in numele bogatiei(in sesnu de a fi mai avut decat aproapele ) , totusi o boala . Avem de multe ori mai mult decat ne este necesar , insa unii bolnavi vor mai mult , si mai mult si mai mult ....
Nu exista nimic mai stupid !
Santem cea mai desteapta specie de pe pamant si cea mai stupida in acelasi timp , nu ne folosim in mod rational atuurile si ne furam singuri caciula !
Ne distrugem habitatu intr-o veselie in numele bogatiei(in sesnu de a fi mai avut decat aproapele ) , totusi o boala . Avem de multe ori mai mult decat ne este necesar , insa unii bolnavi vor mai mult , si mai mult si mai mult ....
Nu exista nimic mai stupid !