Rosia Montana,cianurile si Basescu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Sep 2011, 20:11

rine scrie: avem goldeanu' dar nu putem sa-l scoatem singuri pentru ca suntem prosti
Nu . ..... NU AVEM VOIE !!!!! Si asta n-o interzice un guvern sau alianta anume . ..... E mult mai mult de-atat .

................................................................

p.s. Eu ies din discutia asta . :idea: :idea: :idea:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 21 Sep 2011, 20:13

modigliani scrie:
AdarMarian scrie: Eu ma refeream in mod evident la Creator, la Divinitate.
Daca tu ai alt Dumnezeu, scuza-mi confuzia, a fost cu totul nedorita.
Nu este nici cazul nici conjunctura sa ne .... ironizam ..... pe tema asta . Cu siguranta avem ambii mult de vorbit despre asta . Sa asteptam si poate se va crea posibilitatea s-o facem vreodata . ..... Nu pe-un forum , .... nu pe NET .

Iti respect ( neconditionat ) credinta si convingerile . Nu le minimaliza pe-ale mele ( cred in acelasi Dumnezeu ca si tine . Insa doar datorita educatiei primite-n familie . In propriu-mi concept acel Dumnezeu poarta alte "straie" decat cele zugravite-n biserici )
Jesus Crist...i-ati dat ceva "pastile" :shock: ...Adar, sa nu-i cazi in plasa...acum e faza cu ..."limbuta"...dupa ce te linge bine...te-njura...pe pariu :wink: :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Sep 2011, 20:16

ticairlandezu scrie: Jesus Crist...i-ati dat ceva "pastile" :shock: ...Adar, sa nu-i cazi in plasa...acum e faza cu ..."limbuta"...dupa ce te linge bine...te-njura...pe pariu :wink: :lol: :lol: :lol:
Bai fratilor , luati-l pe fraieru' asta d-aici ! Deja ma plictiseste . E prost , e-n plus , e din alt film , e incult , e ridicol , rade ca vaca la bec . .....

Pe bune ......

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 21 Sep 2011, 20:28

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Sep 2011, 20:30

ticairlandezu scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
..... Doamne fereste ! ..... Mai baiatule , ..... ti-o freci in timp ce-mi citesti postarile ?

Du-te , nene , cu Dumnezeu si lasa-ma-n pace . ..... Esti obsedat sau retard ?

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 21 Sep 2011, 20:37

Azi te las...am sa vad maine "ce mai produceti" :wink: :lol: :lol: :lol:
Ceva interesant,ceva mai mult decat..........LIMBUTE :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Sep 2011, 20:42

Ce mai faci Tica? :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 21 Sep 2011, 20:52

Zamfi scrie:Ce mai faci Tica? :lol:
Frate "spal vasele":wink: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Sep 2011, 20:53

http://luptapentrurosiamontana.wordpress.com/

Ia ce fain arata,dupa o exploatare d-aia...Da nu conteaza ..e rentabil...Da oare, pentru cine??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

AdarMarian
junior
junior

Mesaj de AdarMarian » 21 Sep 2011, 21:18

modigliani scrie: Iti respect ( neconditionat ) credinta si convingerile . Nu le minimaliza pe-ale mele ( cred in acelasi Dumnezeu ca si tine . Insa doar datorita educatiei primite-n familie . In propriu-mi concept acel Dumnezeu poarta alte "straie" decat cele zugravite-n biserici )
Paradoxul lui Dumnezeu este ca desi e doar UNUL, fiecare dintre noi ne inchinam altuia. chiar si fara sa-L numim Allah, Shiva sau mai stiu eu cum.
... si gata, destul, recunosc ca nu-i locul aici.
rine scrie:suntem saraci dar avem goldeanu'
avem goldeanu' dar nu putem sa-l scoatem singuri pentru ca suntem prosti si d-aia suntem si saraci.

si vin unii sa-l scoata pentru noi si sa ne si dea din el .dar noi suntem suparati ca ne strica peisaju' . si aia nu vor sa care minereu la ei ,sa scoata goldeanu' sa ne dea si noua si sa-si strice ei peisaju' lor cu halde de steril.

ca asa suntem noi . cineva!

capra, cat e de raioasa, tine coada sus. :wink:
P-aproape, foarte aproape de cum vad si eu starea de fapt.
Indian Larry scrie: 1- pana mai de curand, am avut mai multe mine. pana acum de ce am putut si brusc nu mai suntem in stare sa minerim ?
Nu.
In mina aia munceau si produceau efectiv doar 10% din cei care intrau in schimb, restul de 90% erau pile, bagatori de seama, "caschete albe" (TESA), atarnatori, frecatori de menta. Ce dovada mai buna decat aceea ca trei sferturi dintre mine s-au inchis, au intrat in conservare ori au fost inundate pur si simplu?
Indian Larry scrie:2-aici e pe doua muchii.
privatizarea nu inseamna neaparat avansare. privatizarea ne-a ingropat multe fabrici si uzine. hai sa vedem si partea goala a paharului.
n-a zis nimeni , de maine statul roman sa exploateze aur.
asta ar fi fost un proiect extraordinar dar sub comanda altei conduceri.
De ce presedintii ceilalti n-au dat unda verde proiectului ?
Cum pe vremea lui ceasca , aurul era valorificat de noi si chiar eram net superiori multor tari , asa bine puteam fi si acum. Vina ne-o purtam noi, nu baietii destepti care ne conduc.
Ziceai mai devreme ca mai bine 20% decat 100%nimic . De acord. Unde se duc aia 20% ? Crezi ca noi, prostimea , o sa simtim vreo schimbare? Eu cred ca nu.
Privatizari de succes exista, iti pot oferi oricand exemple. Beleaua mare, in cazul romanesc cu totul particular, e aceea ca prea multi din tagma celor cu "da mie ce-mi iese d-aici?" si-au facut averi pe langa ele.
semlecangheorghe scrie:http://luptapentrurosiamontana.wordpress.com/

Ia ce fain arata,dupa o exploatare d-aia...Da nu conteaza ..e rentabil...Da oare, pentru cine??
Nimic din linck-ul ala nu se constituie in argument, sunt doar variatiuni viscerale pe tema lui NU, atat si nimic mai mult.

Scrie răspuns