romi si tigani - acelasi drac?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 16 Dec 2010, 10:30

:D
Daca scoti un segment dintr-un sistem atat de complex precum o tara, se va gasi aproape instantaneu un inlocuitor perfect.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 16 Dec 2010, 11:30

daca ar fi dupa mine le-as zice oficial CIORI...nu tigani nu rromi.....CIORI si imputite daca se poate ar fi si mai bine. La toti!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 16 Dec 2010, 13:26

crysst scrie:daca ar fi dupa mine le-as zice oficial CIORI...nu tigani nu rromi.....CIORI si imputite daca se poate ar fi si mai bine. La toti!
Sunt si "oameni" printre ei :wink: nu doar uscaturi e doar problema cu procentajul.... dar unii sunt chiar de treaba. Am avut si colegi carora nu pot sa reprosez nimica. Dar asta nu inseamna ca sunt toti la fel :!:

Gabor Gabriel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Gabor Gabriel » 16 Dec 2010, 13:36

Corect cu procentajul, in cazul meu am intalnit tigani de treaba cam 0,001% in toata viata mea, dar am intalnit e drept.

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 16 Dec 2010, 13:57

Cand ma uit si vad comentariile de aici parca vad 80% din pescarii de pe Vacaresti vorbindu-l de rau pe Gica Tiganul omul care este ,,concesionarul'' lacului care are grija sa starpeasca populatia de stiuca si asa mica de pe lac!!! Baga km de plase prin fata pescarilor care stau la baboi sau dau la lingura iar astia ce fac??? Il intreaba daca a mai picat ceva in plase sau la curent, ii mai da o tigara,o gura de vodca daca e cazul,se lauda Tiganu' cea mai prins zilele trecute,ce stiuci ia mai gaurit plasa, iar cand pleaca Tiganu' il injura si a doua zi aceeasi poveste,dar nu-i zice niciunul nimic in fata!!! DE CE???? Pentru ca romanii sunt niste lasi in fata tiganilor, asta oriunde ar fii ei (balta,cartier,sat,oras)!!! Romanii zic asa: Daca dai in unu vin 100!!! Romanii de ce n-ar veni 1000??? Pentru ca suntem lasi!!! Locuiesc de 26 de ani in cartierul Berceni din Bucuresti si stiu ce spun, tiganii pe asta se bazeaza ca suntem lasi!!!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 16 Dec 2010, 14:10

cipic.... de ce am impresia ca tu confunzi lasitatea cu omenia ? Ce ar iesi daca romanii ar fi precum tiganii ? adica sa dai intr-unul si sa vina "n" .... De cate ori ai vazut un scandal in care au fost implicate mai multe persoane (fie tigani fie romani).... si la fata locului ai zis: i-a uite bha.... ce tiganie la astia !!! de cate ori zis asta ?
Nu-i inghit de nicio culoare p'astia..... dar am avut in clasa, la liceu, un tigan care locuia in Simileasca (un cartier din Buzau, unde locuiau doar tigani)... eh.. baiatul ala din clasa a 9-a pana'n in clasa a 12-a... a fost elevul cu cele mai mari note.... profesorul de istorie era la fel, tigan... care in wk vindea la taraba blugi .... de altfel un om cu un caracter ce n-am vazut... Si totusi nu-i inghit, de ce ? pentru ca 99,9(9) sunt niste ordinari care abia asteapta sa-ti intorci spatele sa te fure....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 16 Dec 2010, 14:11

Am intalnit romani care se dadeau drept tigani sau ca au rude de tigani tocmai ca sa inspire frica!!! Ba stii cine sunt eu??? Sunt varu',nepotu' etc etc lu' Fane Spoitoru' sa moara familia mea!!!

Si ce ma enerveaza la culme e ca romanii au inceput 90% din ei asta ma refer la mine in cartier ca de altfel in tot Bucurestiul sa asculte manele, live-uri d-alea de jale de parca a murit ma-sa, sa faca nunti in fata blocului unde romanii se aduna ca la urs si stau cu gurile cascate mai ales daca vine sa oracaie un Salam,Guta etc etc

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 16 Dec 2010, 14:13

p'aia i-as numi "gaozari" vorba lui base .... niste gaozari care cultura pentru ei inseamna "smen"
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 16 Dec 2010, 14:21

Nemernic scrie:p'aia i-as numi "gaozari" vorba lui base .... niste gaozari care cultura pentru ei inseamna "smen"
:lol: Eu nu m-as lua dupa vorba lui Base, ca azi zice una si maine face alta , dar deja ne-am obisnuit... :oops: .
Pacat este ca se pierd in timp traditiile si nu ma refer strict la traditiile tiganiilor ci in general ," ne modernizam" azi maine tinerii nici nu stiu ce este Hora si alte dansuripopulare, sa nu vorbesc de obiceiuri .
Cultura e alta mancare, dar fara educatie e naspa si cum la noi in invatamant raman majoritatea doar persoane ... la ce sa ne asteptam ?
Sa n-am eu dreptate dar peste 15-20 ani populatia va fi praf cu P mare :cry: ...

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 16 Dec 2010, 14:30

Nemernic.... te cunosc ca veneai pe la magazinul Gipo Auchan si cred ca stii foarte bine magazinul pentru ca o sa-ti spun o intamplare si aici vreau sa faci deosebirea intre lasitate si omenie!!!
Intr-o zi normala de lucru in care magazinul era plin in jur de 15-20 persoane au venit de la firma cu marfa si trebuia sa o receptionez, asa ca m-am dus afara la masina. In magazin au ramas cele 2 colege ale mele care nu prea stiau nimic de pescuit!!! In timpul asta au intrat 5 tigani care au furat vreo 7-8 role de fir textil si vreo 30 de plicuri de carlige gamakatsu, iar cand am venit in magazin aia tocmai plecau, a fost chestie de 15-20 min!!! Cativa clienti din magazin mi-au zis ca aia au furat, colegele au inceput sa planga, iar eu m-am dus dupa ei,dar tiganii s-au pierdut in multimea de pe galeria mall-ului!!!
Daca clientii au vazut ca aia fura de ce nu au zis nimic, erau prea omenosi,oare se gandeau ca aia au multi copii acasa si trebuie sa le puna ceva pe masa sau le-a fost frica ori nu ia interesat!!!

Scrie răspuns