orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

cipic scrie:Pai iti dai seama ca erau la comanda, ca atunci au luat fire textile subtiri 0,12 - 0,14 si seriile cele mai bune de carlige G-Carp!!! Nu cred ca era vreunul dintre ei pescar sau cine stie!!!
Cipic, ca sa fac o gluma....poate vor negroteii sa lase pescuitul lor clasic la jaoca si sa se apuce stiinjtific de crapareala cu boilies, textil si ace Gamakatsu...maine poimaine auzim ca un tigan de la noi e campion mondial la crap.

-
Fario_nebunu
- veteran

Zuckala scrie:un conflict etnic care ar avea ca rezultat eradicarea sau ma rog expulzarea tuturor tiganilor ar fi numai bun pentru tara asta, si asa am ajuns o natie de manelisti

Asa e, dar mai inainte sa megociem cu Pakistan si Bangladesh sa ii primeasca contra cost evident! Platim 100 euro de rom adult si 50 de purdel. La ce foame au aia de valuta sigur ii vor prelua ca ce mai conteaza 1 milion cand tu ai deja 80-100 milioane? Peace of cake, nici nu se observa!
-
cipic
- veteran

Ma uitam pe B1 mai devreme in jur de ora 7-8 si era o emisiune care relata o alta emisiune de la rusi despre Romania. Spuneau rusii in reportaj ca Romania si mai exact Bucurestiul este plin de tigani, de cabluri pe stalpi care acopera lumina zilei si de saracie!!! Emisiunea era ceva legat de spatiul Schengen si de ce nu suntem bine priviti de francezi!!!
-
cipic
- veteran

Ai dreptate Fario trebuia sa le fac mai bine niste monturi sa nu se mai chinuie sa le faca ei

!!! Dar nu stiam ce preferinte au poate ca vroaiau pe plumb pierdut, in-line sau elicopter , firul de par nu stiam cat de lung sa-l fac, poate ca dadeau la snowman sau la bila!!!
-
kzoli
- veteran

Fario_nebunu scrie:Zuckala scrie:un conflict etnic care ar avea ca rezultat eradicarea sau ma rog expulzarea tuturor tiganilor ar fi numai bun pentru tara asta, si asa am ajuns o natie de manelisti

Asa e, dar mai inainte sa megociem cu Pakistan si Bangladesh sa ii primeasca contra cost evident! Platim 100 euro de rom adult si 50 de purdel. La ce foame au aia de valuta sigur ii vor prelua ca ce mai conteaza 1 milion cand tu ai deja 80-100 milioane? Peace of cake, nici nu se observa!
Francezii parca au dat 300 euro + bilet de avion ...si tot n-au scapat de ei ,peste o saptamana erau iarasi inapoi ....
-
Fario_nebunu
- veteran

kzoli scrie:Fario_nebunu scrie:Zuckala scrie:un conflict etnic care ar avea ca rezultat eradicarea sau ma rog expulzarea tuturor tiganilor ar fi numai bun pentru tara asta, si asa am ajuns o natie de manelisti

Francezii parca au dat 300 euro + bilet de avion ...si tot n-au scapat de ei ,peste o saptamana erau iarasi inapoi ....
N-ai inteles....banii aia ii ia Pakistan si Bangladesh ca sa ii accepte si sa ii PAZEASCA sa nu mai plece de la ei. Cica au granite minate (din cauza Indiei ca suntla cutite) asa ca daca incearca....

-
rookie4ever
- utilizator constant

Salutare!
Asta ar avea sanse sa devina un topic de tiganeala
Si nu cred sa fi ridicat vre un tigan un deget sa ne detrmine, sau macar sa ne arate cum sa procedam. E posibil sa fi invatat toate relele astea de la noi(romani)? Stiti si voi cum se spune ca cei mai puternici sunt imitati... (in lumea maimutelor sigur asa se intampla)
Numa' bine!
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
rookie4ever scrie:Salutare!
Asta ar avea sanse sa devina un topic de tiganeala
Si nu cred sa fi ridicat vre un tigan un deget sa ne detrmine, sau macar sa ne arate cum sa procedam. E posibil sa fi invatat toate relele astea de la noi(romani)? Stiti si voi cum se spune ca cei mai puternici sunt imitati... (in lumea maimutelor sigur asa se intampla)
Numa' bine!
Pai la cat s-a manelizat populatia tarii asteia si la cat s-a stricat graiul romanesc, nu stiu ,zau, cine-i ala mai puternic !
-
Fario_nebunu
- veteran

Cel mai tare banc rasist anti-tiganesc de la noi - sper sa nu fiu banat de moderatori!
Cica ce e mare, negru si sta bine la gatul unui tigan?
Raspuns: un doberman!