Cipic, ca sa fac o gluma....poate vor negroteii sa lase pescuitul lor clasic la jaoca si sa se apuce stiinjtific de crapareala cu boilies, textil si ace Gamakatsu...maine poimaine auzim ca un tigan de la noi e campion mondial la crap.cipic scrie:Pai iti dai seama ca erau la comanda, ca atunci au luat fire textile subtiri 0,12 - 0,14 si seriile cele mai bune de carlige G-Carp!!! Nu cred ca era vreunul dintre ei pescar sau cine stie!!!
romi si tigani - acelasi drac?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

-
Fario_nebunu
- veteran

Asa e, dar mai inainte sa megociem cu Pakistan si Bangladesh sa ii primeasca contra cost evident! Platim 100 euro de rom adult si 50 de purdel. La ce foame au aia de valuta sigur ii vor prelua ca ce mai conteaza 1 milion cand tu ai deja 80-100 milioane? Peace of cake, nici nu se observa!Zuckala scrie:un conflict etnic care ar avea ca rezultat eradicarea sau ma rog expulzarea tuturor tiganilor ar fi numai bun pentru tara asta, si asa am ajuns o natie de manelisti
Ma uitam pe B1 mai devreme in jur de ora 7-8 si era o emisiune care relata o alta emisiune de la rusi despre Romania. Spuneau rusii in reportaj ca Romania si mai exact Bucurestiul este plin de tigani, de cabluri pe stalpi care acopera lumina zilei si de saracie!!! Emisiunea era ceva legat de spatiul Schengen si de ce nu suntem bine priviti de francezi!!!
Francezii parca au dat 300 euro + bilet de avion ...si tot n-au scapat de ei ,peste o saptamana erau iarasi inapoi ....Fario_nebunu scrie:Asa e, dar mai inainte sa megociem cu Pakistan si Bangladesh sa ii primeasca contra cost evident! Platim 100 euro de rom adult si 50 de purdel. La ce foame au aia de valuta sigur ii vor prelua ca ce mai conteaza 1 milion cand tu ai deja 80-100 milioane? Peace of cake, nici nu se observa!Zuckala scrie:un conflict etnic care ar avea ca rezultat eradicarea sau ma rog expulzarea tuturor tiganilor ar fi numai bun pentru tara asta, si asa am ajuns o natie de manelisti
-
Fario_nebunu
- veteran

N-ai inteles....banii aia ii ia Pakistan si Bangladesh ca sa ii accepte si sa ii PAZEASCA sa nu mai plece de la ei. Cica au granite minate (din cauza Indiei ca suntla cutite) asa ca daca incearca....kzoli scrie:Francezii parca au dat 300 euro + bilet de avion ...si tot n-au scapat de ei ,peste o saptamana erau iarasi inapoi ....Fario_nebunu scrie:Asa e, dar mai inainte sa megociem cu Pakistan si Bangladesh sa ii primeasca contra cost evident! Platim 100 euro de rom adult si 50 de purdel. La ce foame au aia de valuta sigur ii vor prelua ca ce mai conteaza 1 milion cand tu ai deja 80-100 milioane? Peace of cake, nici nu se observa!Zuckala scrie:un conflict etnic care ar avea ca rezultat eradicarea sau ma rog expulzarea tuturor tiganilor ar fi numai bun pentru tara asta, si asa am ajuns o natie de manelisti
- rookie4ever
- utilizator constant

Salutare!
Asta ar avea sanse sa devina un topic de tiganeala
Si nu cred sa fi ridicat vre un tigan un deget sa ne detrmine, sau macar sa ne arate cum sa procedam. E posibil sa fi invatat toate relele astea de la noi(romani)? Stiti si voi cum se spune ca cei mai puternici sunt imitati... (in lumea maimutelor sigur asa se intampla)
Numa' bine!
Asta ar avea sanse sa devina un topic de tiganeala
Si nu cred sa fi ridicat vre un tigan un deget sa ne detrmine, sau macar sa ne arate cum sa procedam. E posibil sa fi invatat toate relele astea de la noi(romani)? Stiti si voi cum se spune ca cei mai puternici sunt imitati... (in lumea maimutelor sigur asa se intampla)
Numa' bine!
-
ANDREI RIGA
- veteran

Pai la cat s-a manelizat populatia tarii asteia si la cat s-a stricat graiul romanesc, nu stiu ,zau, cine-i ala mai puternic !rookie4ever scrie:Salutare!
Asta ar avea sanse sa devina un topic de tiganeala![]()
Numa' bine!
http://stirileprotv.ro/video/de-la-cers ... i/60464272
unii chiar au ramas in tara dupa ce au fost ajutati de francezi. Poate pe moment
Sunt sigur ca-s doar exceptia care intareste regula
unii chiar au ramas in tara dupa ce au fost ajutati de francezi. Poate pe moment
-
Fario_nebunu
- veteran