romi si tigani - acelasi drac?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 16 Dec 2010, 14:32

Daca vrei iti mai povestesc intamplari si din magazinele de la Mim-Team (Durau si Ferdinand) si in mare majoritate au fost numai colorati!!!
Tinta principala erau firele textile si cine le platea....????

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 16 Dec 2010, 14:40

cipic scrie:Daca vrei iti mai povestesc intamplari si din magazinele de la Mim-Team (Durau si Ferdinand) si in mare majoritate au fost numai colorati!!!
Tinta principala erau firele textile si cine le platea....????
Probabil aveau "comanda" si trebuia livrat marfa sau se pregateau de agatat si monoul nu mai e la moda, in "unele zone de iernat se bat clanuri intre ei care sa prinda peste in locul respectiv" ... la noi puneau copii sa sparga masini si chiar daca prindeai nu pateau nimic, purdanul urla ca din gura de sarpe si veneau 100 de insi... politia ori nu venea ori ii dadeau drumul peste 30 minute. Problema este peste tot dar nu numai cu ei, eu cunosc niste paznici la Auchan Tg Mures si 70% dintre cei prinsi sunt de alta etnie ,... :lol: Tiganii or fi mai buni si nu se lasa prinsi ?

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 16 Dec 2010, 14:40

Am si eu multe cunostinte din rasa tiganeasca, eu le spun cunostinte nu prieteni pentru ca sunt mai periculosi ca serpii!!! Intr-adevar unii sunt de treaba, doar cand le convine acest lucru si au de profitat!!!

Sarbatori Fericite tuturor si fire intinse celor care se mai duc la peste :) si sa lasam tiganii pentru ca or sa fie mereu in jurul nostru, n-a putut nici Hitler sa-i starpeasca, ajunsese la vreo 200.000!!!

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 16 Dec 2010, 15:09

Pai iti dai seama ca erau la comanda, ca atunci au luat fire textile subtiri 0,12 - 0,14 si seriile cele mai bune de carlige G-Carp!!! Nu cred ca era vreunul dintre ei pescar sau cine stie!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 16 Dec 2010, 16:29

kzoli scrie: Sa n-am eu dreptate dar peste 15-20 ani populatia va fi praf cu P mare :cry: ...
Sa fiu al naibii daca nu merita sa traiesti doar pentru a vedea unde ajungem in 25 de ani !

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 16 Dec 2010, 16:34

...in ritmul asta nu prea departe, in orice caz... :?

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 16 Dec 2010, 18:42

SF scrie:
kzoli scrie: Sa n-am eu dreptate dar peste 15-20 ani populatia va fi praf cu P mare :cry: ...
Sa fiu al naibii daca nu merita sa traiesti doar pentru a vedea unde ajungem in 25 de ani !
In ritmul aceasta e posibil sa fie peste 25 ani RRomania :cry: ! Mai ales ca toti smecheri se intorc vrand nevrand din Italia, Franta, Spania

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 16 Dec 2010, 18:56

Zuckala scrie: si asa am ajuns o natie de manelisti :twisted:
Taticule , .... fratilor , ....

Credeti voi ca alte etnii nu se manifesta prin tari straine ? Aia de ce nu pun ,, botu' " la ,, cultura " alora ? Luati metroul londonez ( de ex . ) si vedeti cati indieni si pakistanezi veti intalni . Britanicii de ce nu asculta ,, Incichidana - dale upardana " ?

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 17 Dec 2010, 09:12

:lol: :lol: :lol: nenea zici bine matale :D

si inca o chestie funny :
uitandu-ma pe un alt link dat de un coleg forumist am ajuns si la asta :
....
trei " rumeni" ....
http://www.pupia.tv/maddaloni/notizie/000134.html
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Dec 2010, 21:53

Lasa ca vine vreun urmas de-al lui Antonescu (nu Crin ca ala e papa-lapte ci Ion, omul de fier interbelic) si ii "rezolva" pe rromi cu sau fara voia UE si Consiliului Europei de nici nu o sa mai stie nepotii nostri peste 50 de ani ca au existat vreoda acesti romi aici! :lol:

Scrie răspuns