romi si tigani - acelasi drac?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Probabil aveau "comanda" si trebuia livrat marfa sau se pregateau de agatat si monoul nu mai e la moda, in "unele zone de iernat se bat clanuri intre ei care sa prinda peste in locul respectiv" ... la noi puneau copii sa sparga masini si chiar daca prindeai nu pateau nimic, purdanul urla ca din gura de sarpe si veneau 100 de insi... politia ori nu venea ori ii dadeau drumul peste 30 minute. Problema este peste tot dar nu numai cu ei, eu cunosc niste paznici la Auchan Tg Mures si 70% dintre cei prinsi sunt de alta etnie ,...cipic scrie:Daca vrei iti mai povestesc intamplari si din magazinele de la Mim-Team (Durau si Ferdinand) si in mare majoritate au fost numai colorati!!!
Tinta principala erau firele textile si cine le platea....????

Am si eu multe cunostinte din rasa tiganeasca, eu le spun cunostinte nu prieteni pentru ca sunt mai periculosi ca serpii!!! Intr-adevar unii sunt de treaba, doar cand le convine acest lucru si au de profitat!!!
Sarbatori Fericite tuturor si fire intinse celor care se mai duc la peste
si sa lasam tiganii pentru ca or sa fie mereu in jurul nostru, n-a putut nici Hitler sa-i starpeasca, ajunsese la vreo 200.000!!!
Sarbatori Fericite tuturor si fire intinse celor care se mai duc la peste

In ritmul aceasta e posibil sa fie peste 25 ani RRomaniaSF scrie:Sa fiu al naibii daca nu merita sa traiesti doar pentru a vedea unde ajungem in 25 de ani !kzoli scrie: Sa n-am eu dreptate dar peste 15-20 ani populatia va fi praf cu P mare...

- modigliani
- veteran
Taticule , .... fratilor , ....Zuckala scrie: si asa am ajuns o natie de manelisti
Credeti voi ca alte etnii nu se manifesta prin tari straine ? Aia de ce nu pun ,, botu' " la ,, cultura " alora ? Luati metroul londonez ( de ex . ) si vedeti cati indieni si pakistanezi veti intalni . Britanicii de ce nu asculta ,, Incichidana - dale upardana " ?

si inca o chestie funny :
uitandu-ma pe un alt link dat de un coleg forumist am ajuns si la asta :
....
trei " rumeni" ....
http://www.pupia.tv/maddaloni/notizie/000134.html
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran