romi si tigani - acelasi drac?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 15 Dec 2010, 23:10

modigliani scrie:
georgica scrie::lol: :lol: :lol: adevaru e ca potzi sa zici ce vrei, tzigani incoace, romi incolo, da la faza cu lautarii (aia adevaratzi) alde siminica, faramitza lambru.... jos palaria!
Ia Georgica !!!! Intr-o noapte , pe la patru jumate , pe vreun mal de Dunare , in prag de coma alcoolica , cand o-i da sa te ,, scurgi " in cort ..... iti pun asta la maxim ( sa ma pomenesti ) :

http://www.youtube.com/watch?v=8ETKLGZu ... re=related
:bere: :bere: :bere: daaaa! asta intr-adevar muzica de plans cu capu pe masa langa o sticla de tamaioasa buna :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Dec 2010, 23:13

Iti dai seama ca esti ,, pe teava " ???

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Dec 2010, 23:19

modigliani scrie: Ia Georgica !!!! Intr-o noapte , pe la patru jumate , pe vreun mal de Dunare , in prag de coma alcoolica , cand o-i da sa te ,, scurgi " in cort ..... iti pun asta la maxim ( sa ma pomenesti ) :

http://www.youtube.com/watch?v=8ETKLGZu ... re=related
Intrucat in cam o ora jumate de la faza cu ,, scursu'-n cort " incepe avatu' sa haleasca ..... i-ti pun asta sa te scoale ( un fel de .... tiganeasca .... d-a lor , deh :D :D :D !!! :

http://www.youtube.com/watch?v=yyo6wjlPjzk

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Dec 2010, 00:17

cand va citesc,mai baieti,i-mi dau lacrimile de drag :D ce baieti buni sunte-ti cu totii. ce mai....jos rasismul...pace mondiala...flaoar paoar.. :lol: dar!: care esti ma tigan pe aici ?restul vorbim vorbe despre cat de "eleganti " e romanii :lol: :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Dec 2010, 00:25

eu unu' macar sustin sus si tare:nu pot sa-i sufar !si nu numai pe ei.deci;care esti mai tigan si prin bunatatea ,noastra esti si rom,da un biip pe topic.
daca nici macar ei nu se recunosc,atunci topicul e bla,bla ,bla, :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Dec 2010, 01:03

TIGAN
Gypsy
Gitan
Gitano
Zigeuner
Zingaro
Cigany
Cingene
Mustlane
etc.

ROM.........???!!!

pt mine unul nu exista altceva decat cuvantul TIGAN.
au si parti bune (f putine), dar si multe, al draqului de multe parti rele.
poate ca sunt rasist, insa cui nu ii convine e liber sa plece.
nu noi, romanii majoritari trebuie sa facem eforturi sa ii integram si sa ii suportam, ei ca minoritate trebuie sa faca aceste eforturi si sa dovedeasca ca pot si doresc sa se comporte omeneste si sa se supuna regulilor societatii si statului in care traiesc.
si asta e valabil pt orice minoritate.
este opinia mea si o sustin.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Dec 2010, 01:11

adiwolf scrie:TIGAN
Gypsy
Gitan
Gitano
Zigeuner
Zingaro
Cigany
Cingene
Mustlane
etc.

ROM.........???!!!

pt mine unul nu exista altceva decat cuvantul TIGAN.

nu noi, romanii majoritari trebuie sa facem eforturi sa ii integram si sa ii suportam, ei ca minoritate
alooo! domnu' mai subtire cu minoritarii :wink: ai rabdare 10-15 ani si mai vorbim :wink: noi asa ca minoritarii :cry:

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 16 Dec 2010, 09:37

adiwolf scrie: nu noi, romanii majoritari trebuie sa facem eforturi sa ii integram si sa ii suportam, ei ca minoritate trebuie sa faca aceste eforturi si sa dovedeasca ca pot si doresc sa se comporte omeneste si sa se supuna regulilor societatii si statului in care traiesc.
si asta e valabil pt orice minoritate.
este opinia mea si o sustin.
de acord cu tine, si eu fac parte dintr-o minoritate, cea germana, dar cam peste tot aici in vest suntem apreciati. Asta inseamna ca nu romanii au o problema cu integrarea minoritatilor ci unele minoritati au o problema cu integrarea in societate.
pentru mine tiganii sunt niste lenesi imputiti pusi numai pe hotii si scandaluri.

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 16 Dec 2010, 09:52

cineva scrie: alooo! domnu' mai subtire cu minoritarii :wink: ai rabdare 10-15 ani si mai vorbim :wink: noi asa ca minoritarii :cry:
Sper sa nu mi-o luati in nume de rau , dar...
:D dar conspirationistii zic ca deja minoritatile antreneaza comandouri care nu vor face nimic altceva decat sa ne impiedice pe noi, pe romani, sa mai f**em pentru a ne perpetua etnia. Nu va ganditi la atrocitati, mutilari, sau ce mai poate mintea, in functie de cat de sanatoasa este, sa inventeze. Acestea vor incepe cand vom fi aproape egali numeric :evil: . Pentru inceput vor exista un fel de ninja care vor face totul pentru a ne intrerupe coitul... Probabil la inceput nu ne vom da seama si vom crede ca este un favor...wtf... (partea asta am scris-o cu italice sperand sa inteleaga tot romanul ca este aberatia principala din mesajul asta)

Traim timpuri grele, numai bune pentru a lua in considerare si rasismul, nationalismul etc. ca solutii pentru situatia in care ne aflam. Si chiar daca nu vrem, se vor stradui altii sa ne convinga sa procedam asa. Momentan cred ca tiganii/rromii, sunt in plin face-lifting, pentru a deveni un fel de bau-bau pt romani, ca sa mai existe o chestie care sa ne distraga atentia de la lururile cu adevarat importante. Un conflict etnic, ca religos s-a putut doar la yugoslavi, este tot ce ne trebuie sa ne fie distrusa tara...

Numai bine!
PS Daca nu-ti place de cineva, cu motiv sau nu, poate sa isi zica cum vrea el, ca tu stii mereu ce si cine este.

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 16 Dec 2010, 10:05

un conflict etnic care ar avea ca rezultat eradicarea sau ma rog expulzarea tuturor tiganilor ar fi numai bun pentru tara asta, si asa am ajuns o natie de manelisti :twisted:

Scrie răspuns