cineva scrie:
alooo! domnu' mai subtire cu minoritarii

ai rabdare 10-15 ani si mai vorbim

noi asa ca minoritarii

Sper sa nu mi-o luati in nume de rau , dar...
dar conspirationistii zic ca deja minoritatile antreneaza comandouri care nu vor face nimic altceva decat sa ne impiedice pe noi, pe romani, sa mai f**em pentru a ne perpetua etnia. Nu va ganditi la atrocitati, mutilari, sau ce mai poate mintea, in functie de cat de sanatoasa este, sa inventeze. Acestea vor incepe cand vom fi aproape egali numeric
. Pentru inceput vor exista un fel de ninja care vor face totul pentru a ne intrerupe coitul... Probabil la inceput nu ne vom da seama si vom crede ca este un favor...wtf... (partea asta am scris-o cu italice sperand sa inteleaga tot romanul ca este aberatia principala din mesajul asta)
Traim timpuri grele, numai bune pentru a lua in considerare si rasismul, nationalismul etc. ca solutii pentru situatia in care ne aflam. Si chiar daca nu vrem, se vor stradui altii sa ne convinga sa procedam asa. Momentan cred ca tiganii/rromii, sunt in plin face-lifting, pentru a deveni un fel de bau-bau pt romani, ca sa mai existe o chestie care sa ne distraga atentia de la lururile cu adevarat importante. Un conflict etnic, ca religos s-a putut doar la yugoslavi, este tot ce ne trebuie sa ne fie distrusa tara...
Numai bine!
PS Daca nu-ti place de cineva, cu motiv sau nu, poate sa isi zica cum vrea el, ca tu stii mereu ce si cine este.