romi si tigani - acelasi drac?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Dec 2010, 22:12

Nu vreau prin tot ce spun mai sus sa ating sau sa jignesc in vreun fel cetatenii de etnie Roma , pe acei ce sunt caracterizati de bun simt , de buna vecinatate , de multe calitati ce-i fac sa fie apropiatii nostrii ( uneori chiar in defavoarea celor de care ar trebui sa avem pretentii . Sunt multe exceptii in sensul asta , exceptii ce intaresc regula ) .

Imi cer mii de scuze celor ce prin comportamentul lor se dezic de ceea ce caracterizeaza acesta etnie . Oricand am marea placere sa beau cu ei un pahar de vin , pe langa casa sau pe vreun mal de apa , cand ambientul si relatiile dintre noi o impun.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Dec 2010, 22:18

andrei.A scrie:baga bre :lol:
sa aducem si un lautar ? :lol: :lol: :lol:
Tre sa-mi promita moderatorii ca nu or sa mi-o ,, spulbere " ! ( nu m-apuc sa ,, pritocesc " doua ore la nebunia asta si sa-mi fie editata sau stearsa )

O asemenea poveste cu si despre tigani la ..... Dunare , ..... nenicule , se cere expusa si relatata cu LUX DE AMANUNTE , inclusiv lingvistice ! Altfel n-are farmec ! ( sa moara Gilbert ! ) Ori .... facand asta nu fac decat sa intru in direct conflict cu imaginea de ansamblu a acestui forum . Facand-o .... voalat .... isi pierde farmecu' , pe fratii mei ! :D

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 15 Dec 2010, 22:29

modigliani scrie:Tre sa-mi promita moderatorii ca nu or sa mi-o ,, spulbere " ! ( nu m-apuc sa ,, pritocesc " doua ore la nebunia asta si sa-mi fie editata sau stearsa )
zii pictore nu te sfii, nustiu care moderator a scris ceva de genu - "copiii oricum n-au voie la cafenea" :lol: ce poa sa fie asa de interzis la povestea ta, sa tzi-o editeze cineva? am impresia ca unele cuvinte cum ar fi: **** **** *** :lol: le filtreaza automat forumul sau site-ul, dreaq stie... :wink:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 15 Dec 2010, 22:36

andrei.A scrie:baga bre :lol:
sa aducem si un lautar ? :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=nj1ryXU62g8 :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Dec 2010, 22:42

Frate , ..... m-ai ,, atins " !!! E de pe vremea cand si tiganii aveau valori .

Daca stai acu sa-i intrebi de muzica ..... te ,, invaluie " in Guta si Miracol ( app , unde-i Wunderkind ? in ce cvadrant da la copca ??? ) .

Nenicule , ascult Yanni , Metallica , ZZ Top , Nightwish , Within T. si ...... Romica Puceanu . Una-i una , .... alta-i alta ! Toate ating sufletu' . NU Guta si Miracol ( sau care PLM mai e mare ,, cantaret " de chef )

...........................................

p.s. M-apuc de poveste . Nu stiu cand o fii gata . Ma ,, alearga " nevasta-mea cu cumparaturi si pregatiri de Craciun .
georgica scrie: ce poa sa fie asa de interzis la povestea ta, sa tzi-o editeze cineva?
85 % din text ????????????????????????????

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Dec 2010, 22:46

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 15 Dec 2010, 22:47

:lol: :lol: :lol: adevaru e ca potzi sa zici ce vrei, tzigani incoace, romi incolo, da la faza cu lautarii (aia adevaratzi) alde siminica, faramitza lambru.... jos palaria!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 15 Dec 2010, 22:49

haica ma bag si io aici. Tigani taica nu rromi... Desi prin italia am auzit spunandu-le (la tv) cetatean roman de etnie rroma (pe la televiziunile lu berlusconi, ca restul tv doar cetateni romani :headbash:
O sa scriu doar despre tigani pe care-i le cunosc
Am mai spus-o pe alt topic: cunosc tigani, care spun clar ca-s tigani nu rromi. Si isi vad linistiti de serviciu, copii de scoala, etc. Am aflat cu placere saptamana trecuta ca un tigan din apropierea casei parintilor mei lucreaza ca si contabil la o firma destul de mare din zona.
Dar ma si enerveaza atitudinea unuia (barbat, tigan unguresc) care de cativa ani baga la un an jumate un prunc si sta acasa in concediu maternal ca o fost si el angajat vre-o doi ani
Ar mai fi anumite chestii, dar pe parcurs. Ca am si faze negative. Sper ca de sarbatori sa nu dau cu ochii de niste vinituri=venetici care de cand s-au mutat in zona se ocupa cu furturile. Noroc ca ai mei il au pe Rex :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Dec 2010, 22:49

georgica scrie::lol: :lol: :lol: adevaru e ca potzi sa zici ce vrei, tzigani incoace, romi incolo, da la faza cu lautarii (aia adevaratzi) alde siminica, faramitza lambru.... jos palaria!
:bere: :bere: :bere:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Dec 2010, 22:54

georgica scrie::lol: :lol: :lol: adevaru e ca potzi sa zici ce vrei, tzigani incoace, romi incolo, da la faza cu lautarii (aia adevaratzi) alde siminica, faramitza lambru.... jos palaria!
Ia Georgica !!!! Intr-o noapte , pe la patru jumate , pe vreun mal de Dunare , in prag de coma alcoolica , cand o-i da sa te ,, scurgi " in cort ..... iti pun asta la maxim ( sa ma pomenesti ) :

http://www.youtube.com/watch?v=8ETKLGZu ... re=related

Scrie răspuns