Rom Roman...serios ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
tipic romanesc
urmasii si compatriotii celor care si-au dat viata pentru tara lor ne-au cordit sute de ani.la sutele alea de ani Ii zicem noi ,istoria poporului roman.
da' ne place de Mihai Viteazul . baietii care-si zic romani..avem si noi ceva sange sau ...privirea in pamant .ca-i traditie nu?trebuie respectata

urmasii si compatriotii celor care si-au dat viata pentru tara lor ne-au cordit sute de ani.la sutele alea de ani Ii zicem noi ,istoria poporului roman.
da' ne place de Mihai Viteazul . baietii care-si zic romani..avem si noi ceva sange sau ...privirea in pamant .ca-i traditie nu?trebuie respectata

Daca o luam asa...ipocritu cred ca nu mai are buletin roman...sau daca are, nu prea il foloseste...Acuzam pe altii ca s-a lepadat de tara?
E mult mai greu sa ramai un tolerant in tara asta , decat sa-i injuri din cauza asta...de la mii de kilometrii distanta.
Apropo, de tigani..ca erai curios de pozitia mea.... Uite cum as vedea eu. Agricultura , pamant lasat paranghina este destul...La inceput , ajutati, nu prea mult ca strica...Si langa fiecare camp la loc vizibil spanzuratoare...La prima abatere: spanzurati si lasati acolo la vedere...
Sunt sigur , ca majoritatea si asa ar ajunge leganati de vant..Dar, macar prin metoda asta...cei care chiar reprezinta copacii si nu padurea (cum te-ai exprimat tu)..Adica procentajul acela cinstit..ar mai avea o sansa.
Metoda, poate sa fie diferita...deznodamantul e important
Oricum , mi-am expus parerea...doar sa iti raspund...nu ca ar avea ceva importanta..ce gargare asternem noi virtual aici.
E mult mai greu sa ramai un tolerant in tara asta , decat sa-i injuri din cauza asta...de la mii de kilometrii distanta.
Apropo, de tigani..ca erai curios de pozitia mea.... Uite cum as vedea eu. Agricultura , pamant lasat paranghina este destul...La inceput , ajutati, nu prea mult ca strica...Si langa fiecare camp la loc vizibil spanzuratoare...La prima abatere: spanzurati si lasati acolo la vedere...
Sunt sigur , ca majoritatea si asa ar ajunge leganati de vant..Dar, macar prin metoda asta...cei care chiar reprezinta copacii si nu padurea (cum te-ai exprimat tu)..Adica procentajul acela cinstit..ar mai avea o sansa.
Metoda, poate sa fie diferita...deznodamantul e important

Oricum , mi-am expus parerea...doar sa iti raspund...nu ca ar avea ceva importanta..ce gargare asternem noi virtual aici.
io unu vorbeam de romani! adica de aia cu pasapoarte si buletine romanesti...d4md3od scrie:calcati pe nisipuri miscatoare si va afundati tot mai mult ... aici discutia se purta despre tigani nu lipoveni, unguri, cehi, slovaci, sarbi, nemti etc etc ...

iesti ipocrit !d4md3od scrie:
ps : la origini nici eu nu sunt roman, daca ma intreaba cineva de unde sunt evident ca raspund ca sunt roman dar SUB NICI O FORMA nu m-as duce sa lupt pentru Romania ... in fond si la urma urmei spuneti-mi si mie un motiv pentru care ar mertia sa imi dau viata ... PENTRU CE ???

sint multe de povestit pt ce merita luptat in viata si ce merita aparat
libertatea e una dintre ele !
crezi ca o duci mai bine daca iti este cucerita tara ?
uitete la palestinieni, uitete la iraqieni... , vezi ce bine o duc ? distractie curata nu alta !

mai vrei exemple ? ca sa-ti dai seama cum e sa fi sclav la tine in tara ?