Rom Roman...serios ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 14 Oct 2011, 11:12

Pentru fluturii nobili care-i zboara prin cap lu 'ipocritu' :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 14 Oct 2011, 11:12

geppetto scrie:Da... si intre timp cineva trebuia sa fie la munca aia cinstita mai bine platita decat in occident. Gipsane, parca tu erai electrician amator. Nu mai e cupru de furat la sfarsitu saptamanii? :lol:
la cine te referi ?

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 14 Oct 2011, 11:14

ipocritu scrie:
geppetto scrie:Da... si intre timp cineva trebuia sa fie la munca aia cinstita mai bine platita decat in occident. Gipsane, parca tu erai electrician amator. Nu mai e cupru de furat la sfarsitu saptamanii? :lol:
la cine te referi ?
Las' ca stie el si fara sa-i dau 'citeaza' :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 14 Oct 2011, 11:16

mda... misterios... , dai in carti si citesti si in palma ? :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Oct 2011, 11:17

ipocritu scrie:mda... misterios... , dai in carti si citesti si in palma ? :lol:

:lol: :lol: :lol: posibil sa fi mostenit "meseria".

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 14 Oct 2011, 11:19

Hai ma Decebaules, zii o scuza pentru care nu invarti de becuri la ora asta. :)

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 14 Oct 2011, 11:23

tipic romanesc :cry:
urmasii si compatriotii celor care si-au dat viata pentru tara lor ne-au cordit sute de ani.la sutele alea de ani Ii zicem noi ,istoria poporului roman.
da' ne place de Mihai Viteazul . baietii care-si zic romani..avem si noi ceva sange sau ...privirea in pamant .ca-i traditie nu?trebuie respectata :cry:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Oct 2011, 11:24

Daca o luam asa...ipocritu cred ca nu mai are buletin roman...sau daca are, nu prea il foloseste...Acuzam pe altii ca s-a lepadat de tara?

E mult mai greu sa ramai un tolerant in tara asta , decat sa-i injuri din cauza asta...de la mii de kilometrii distanta.

Apropo, de tigani..ca erai curios de pozitia mea.... Uite cum as vedea eu. Agricultura , pamant lasat paranghina este destul...La inceput , ajutati, nu prea mult ca strica...Si langa fiecare camp la loc vizibil spanzuratoare...La prima abatere: spanzurati si lasati acolo la vedere...
Sunt sigur , ca majoritatea si asa ar ajunge leganati de vant..Dar, macar prin metoda asta...cei care chiar reprezinta copacii si nu padurea (cum te-ai exprimat tu)..Adica procentajul acela cinstit..ar mai avea o sansa.
Metoda, poate sa fie diferita...deznodamantul e important :)

Oricum , mi-am expus parerea...doar sa iti raspund...nu ca ar avea ceva importanta..ce gargare asternem noi virtual aici.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 14 Oct 2011, 11:25

d4md3od scrie:calcati pe nisipuri miscatoare si va afundati tot mai mult ... aici discutia se purta despre tigani nu lipoveni, unguri, cehi, slovaci, sarbi, nemti etc etc ...
io unu vorbeam de romani! adica de aia cu pasapoarte si buletine romanesti... :lol: ce inseamna "a fi roman" pan la urma??? poate imi zicetzi voi, ca io, sincer, n-as putea sa explic... :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 14 Oct 2011, 11:26

d4md3od scrie:
ps : la origini nici eu nu sunt roman, daca ma intreaba cineva de unde sunt evident ca raspund ca sunt roman dar SUB NICI O FORMA nu m-as duce sa lupt pentru Romania ... in fond si la urma urmei spuneti-mi si mie un motiv pentru care ar mertia sa imi dau viata ... PENTRU CE ???
iesti ipocrit ! :lol: , cum vine aia ? nu esti roman dar daca esti intrebat zici ca esti... :lol: , come on...

sint multe de povestit pt ce merita luptat in viata si ce merita aparat

libertatea e una dintre ele !

crezi ca o duci mai bine daca iti este cucerita tara ?

uitete la palestinieni, uitete la iraqieni... , vezi ce bine o duc ? distractie curata nu alta ! :lol:

mai vrei exemple ? ca sa-ti dai seama cum e sa fi sclav la tine in tara ?

Scrie răspuns