Rom Roman...serios ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Dupa reclama,vizionare placuta...
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitat ... ucata.html
waa
nu mai puneti iutub ca nu imi merje la serviciu...
ma bag si io in balciul asta.
si observ ca discutia a plecat din tigani nasjpa care se dau romani, a trecut pe la tigani ok care nu se dau in niciun fel, a ajuns la romani naspa si gata, si acum a trecut la daca romanii sunt naspa , noi ce sa ne dam
Mai uamini buni. Toleranta intre "specii" a fo o chestie ce ne-o tinut pe pamantul asta , romani, unguri, secui( ca io stiu ca aia e alta mancare de peste) , nemti, tigani, lipoveni, rusi, turci si toate celelalte natii cu identitate etnica definita care pasesc pe terenurile astea. Cu oleaca d ebun simt au stiut toti bunicii si strabunicii nostri sa ia ce era mai bun la cultura celui de langa el...si am supravietuit.
ne-am imprumutat si un blid de faina cand o fo cazul....
de ceva vreme, ne-am cam lua gatul, dar nu prea stim de ce
.
Asa ca, imi afirm si io parerea, poate gresesc si ma corecteaza cineva
:
1: on toppic : multi tigani o ard nasol rau ... magariile cu ajutoarele de somaj pe voturi ( cine nu stie, sa intrebe), microfurtisagurile, promovarea culturii bling bling si a manelei cu japca si tare de tot sa te scoata din casa... naspa. Printre ei....gasesti si cazul celalalt...dar trebe sita lui ULK ....
2: sa divaghez : romanii . Sunt majoritari, deci logic uscaturile vor fi mai multe si mai vizibile aci. Am sa ma includ si pe mine ( la romani, nu la uscaturi, ho, ca si io mi-s moldovean
) desi am ceva radacini externe de acu 3-4 generatii.... Dupa mine, pacatul mare al nostru ca natie e ca am permis sa ne tiganizeze si sa ne indobitoceasca nijte lichele ajunse sus, in conducere. Fie ele romanesti, unguresti sau rusesti...tot lichele is ... Si aia e marea problema...ca lichelele ar trebui lichidate. Indiferent de etnie .
3 : atitudine natiune conlocuitoare f de tara in care traieste . Va sugerez sa va interesati cume la franceji de exemplu ....
Personal mi se pare de kkt ca nu tot cetateanul stie si vorbeste limba nationala. Fie el tigan, ungur sau lipovean. In familie si cu ai lui poate sa vorbeasca ce vrea el , ca e normal, dar cand te intalnesti cu altu care nu bangheste limba aia...vorbeste dupa cum iti scrie in buletin....ca nu e frumos. Ca unii nu vor sa mearga la un prezumtiv razboi pt tarisoara asta...e logic si normal. De kkt dar normal
, si e un efect al indobitocirii de care ziceam. si pt care unii nu considera necesar sa faca nimic, dapoi sa isi puna gatul
.
Eu personal aj lupta daca ar fi cazul, tocmai ca sa distrug indobitocirea aia....
Iarasi personal, nu am nic cu nimeni , pana nu calca pe bec. Becul meu, sau al altuia pe care il consider ca merita sa aiba un bec
Am prieteni unguri ( cativa, fo doi is chiar prea de treaba) , am prieteni romani ( normal, mai multi ca ungurii
) si am fo doi si tigani. Nu ma deranjeaza sa beu o bere sau si mai grav sa pescuiesc cu vreunul din ei.
Dar la fel, fiindu-mi amici, imi permit si rezerv dreptul de a le spune verde in fata cand o iau pe campii. Si astept acelasi lucru de la ei....
Sa ma f... cat am scris...despre ce vorbeam ?

nu mai puneti iutub ca nu imi merje la serviciu...
ma bag si io in balciul asta.
si observ ca discutia a plecat din tigani nasjpa care se dau romani, a trecut pe la tigani ok care nu se dau in niciun fel, a ajuns la romani naspa si gata, si acum a trecut la daca romanii sunt naspa , noi ce sa ne dam

Mai uamini buni. Toleranta intre "specii" a fo o chestie ce ne-o tinut pe pamantul asta , romani, unguri, secui( ca io stiu ca aia e alta mancare de peste) , nemti, tigani, lipoveni, rusi, turci si toate celelalte natii cu identitate etnica definita care pasesc pe terenurile astea. Cu oleaca d ebun simt au stiut toti bunicii si strabunicii nostri sa ia ce era mai bun la cultura celui de langa el...si am supravietuit.
ne-am imprumutat si un blid de faina cand o fo cazul....
de ceva vreme, ne-am cam lua gatul, dar nu prea stim de ce

Asa ca, imi afirm si io parerea, poate gresesc si ma corecteaza cineva

1: on toppic : multi tigani o ard nasol rau ... magariile cu ajutoarele de somaj pe voturi ( cine nu stie, sa intrebe), microfurtisagurile, promovarea culturii bling bling si a manelei cu japca si tare de tot sa te scoata din casa... naspa. Printre ei....gasesti si cazul celalalt...dar trebe sita lui ULK ....
2: sa divaghez : romanii . Sunt majoritari, deci logic uscaturile vor fi mai multe si mai vizibile aci. Am sa ma includ si pe mine ( la romani, nu la uscaturi, ho, ca si io mi-s moldovean

3 : atitudine natiune conlocuitoare f de tara in care traieste . Va sugerez sa va interesati cume la franceji de exemplu ....

Personal mi se pare de kkt ca nu tot cetateanul stie si vorbeste limba nationala. Fie el tigan, ungur sau lipovean. In familie si cu ai lui poate sa vorbeasca ce vrea el , ca e normal, dar cand te intalnesti cu altu care nu bangheste limba aia...vorbeste dupa cum iti scrie in buletin....ca nu e frumos. Ca unii nu vor sa mearga la un prezumtiv razboi pt tarisoara asta...e logic si normal. De kkt dar normal

Eu personal aj lupta daca ar fi cazul, tocmai ca sa distrug indobitocirea aia....
Iarasi personal, nu am nic cu nimeni , pana nu calca pe bec. Becul meu, sau al altuia pe care il consider ca merita sa aiba un bec

Am prieteni unguri ( cativa, fo doi is chiar prea de treaba) , am prieteni romani ( normal, mai multi ca ungurii

Dar la fel, fiindu-mi amici, imi permit si rezerv dreptul de a le spune verde in fata cand o iau pe campii. Si astept acelasi lucru de la ei....
Sa ma f... cat am scris...despre ce vorbeam ?

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
pai iar o luam de la inceput.... clanurile sunt tziganesti, ok. da cine-s aia care-i ajuta, ii sprijina si profita si ei bine mersi de pe urma lor? de ce etnie sunt primarii, bugetarii, functzionarii, politzistii care ii lasa in pace pe astia? logic, tot tzigani tre sa fie si aia ca romanasu nu face asa ceva!elias scrie:Dupa reclama,vizionare placuta...

Mai baieti...ca veni vorba de origini...ce sunt eu? Dar vreau raspunsuri pertinente, nu bascalii ieftine

Mama e din Boston-sani aka Moldova
Tata e din Salaj aka Ardeal
Eu sunt nascut si crescut in Caras Severin ( deci Banat)
Din pacate, nu stiu nici tiganeste si nici ungureste (decat ceva expresii si cuvinte), dar stiu mult mai bine ca multi altii pur sange romani, limba romana.
Peste tot in acte sunt trecut ca catatean roman, de nationalitate romana.
Tot din pacate, ungurii nu cred ca o sa imi dea cetatenie caci nu pot dovedi ca am macar vreun strabunic ungur, si nici nu stiu ungureste. Oricum nici nu as merita-o cetatenia lor. In afara de concedii, ce am facut eu pentru tara lor?
Apararea tiganilor am luat-o, in conditiile in care as vrea sa ii vad spanzurati pe toti tiganii infractori, cot la cot cu oricare alta natie care nu respecta legea...
Acum si on topic:
Pentru mine nu exista alb sau negru, roman, tigan, ungur, sarb, neamt, exista doar oameni si legi facute pentru TOTI. Si cine greseste, sa plateasca! Si daca gresesc mai multi tigani, nicio problema. Spanzuram mai multi tigani. Si ca tabloul sa fie complet, executia o facem pe stadioane, cu intrare si popcorn gratis.
Si in cazul clanurilor, punem la dispozitie "national arena". La fel si pentru parlamentari si altii corupti sus-pusi. sa fie cu fast "ceremonia"
Si daca as fi pentru 1 zi D-zeu, as reforma sistemul puscariilor din Romania.
In primul rand as introduce sistemul de judecata cu jurati (puterea in mainile poporului, nu a unui judecator corupt) si cine ar fi condamnat si ar a intra in puscarie, ar trebui sa munceasca 8 ore pe zi pentru "cazare si masa", si extra daca mai vor si bani de "buzunar".
Cine favorizeaza infractorul, puscarie in aceleasi celule cu "favorizatul".
[quote="Adi G"]
logic, tot tzigani tre sa fie si aia ca romanasu nu face asa ceva! [/quote
de retinut din topic : indiferent de etnii ( si la noi sunt multe), cu religii, obiceiuri,convingeri si grai matern diferit,marea majoritate a membrilor lor , nu-i sufera pe tigani. toti vorbesc aceeasi limba cand vine vorba de ei.
deci?
logic, tot tzigani tre sa fie si aia ca romanasu nu face asa ceva! [/quote
de retinut din topic : indiferent de etnii ( si la noi sunt multe), cu religii, obiceiuri,convingeri si grai matern diferit,marea majoritate a membrilor lor , nu-i sufera pe tigani. toti vorbesc aceeasi limba cand vine vorba de ei.
deci?