Rom Roman...serios ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 14 Oct 2011, 14:37

Adi G scrie:
pai iar o luam de la inceput.... clanurile sunt tziganesti, ok. da cine-s aia care-i ajuta, ii sprijina si profita si ei bine mersi de pe urma lor? de ce etnie sunt primarii, bugetarii, functzionarii, politzistii care ii lasa in pace pe astia? logic, tot tzigani tre sa fie si aia ca romanasu nu face asa ceva! :lol: de ce tre sa vina nemtzii cu interpolu sa faca curatzenie la noi? cine e mai mult vinovat si cine e mai putzin vinovat la faza asta?
Cred ca aceste clanuri si-au" cumparat' parlamentari si deputati,ce "joaca" in interesul acestei minoritati.Din punctul meu de vedere sunt la fel de tigani ca si primii.Dar astia sunt doar 0,0011%din romani. :) Cu ce sunt vinovati ceilalti cetateni ai acestei tari care tre'sa suporte mizeria celor de mai sus?Si ma refer aici la cei care muncesc intr-adevar in tara asta. Indiferent ca e un simplu taran pentru care munca campului e poate singura sa sursa de venit,pana la angajatul sau patronul ce-si plateste corect darile catre stat(nu vei vedea tigani facand asta).Desi istoria ne arata ca romanul a fost si suflet de iobag,tot istoria ne arata ca am avut si romani adevarati ce au stiut sa tina steagul sus.La cei care zic ca nu ar pleca la razboi pentru tara asta,le spun sa stea linistiti....au facut-o altii pentru ei...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 14 Oct 2011, 14:46

d4md3od scrie:http://5magazine.wordpress.com/2010/01/ ... and-today/

destul de interesant ...
interesant este ca, la procesul de la Nurnberg , nimeni nu ia reprezentat pe tigani. nici o tara nu ia revendicat .dupa ce s-au pronuntat sentintele si-au adus aminte de ei .
a fost un fel de p.s. : ca pedepsele sunt si pentru victimile ...tigani

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Oct 2011, 14:52

rine scrie: interesant este ca, la procesul de la Nurnberg , nimeni nu ia reprezentat pe tigani. nici o tara nu ia revendicat ...
pentru ca nici cucu nu ii vrea ... cum sa reprezinti ceva ce nu iti doresti?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 14 Oct 2011, 14:56

Nu mai luati apararea la ciori, ca nu merita decat cel mult un glonte in cap, cei care ii vorbesc de bine probabil nu au avut de a face cu ei, au trecut printr-un noroc chior pe langa ei si viata lor nu s-a intersectat cu cea a tiganilor, de aceea le doresc din tot sufletul de acum incolo sa aiba parte numai de ciori in viata lor, vecinii sa le fie ciori, sa faca afaceri cu ciori, sa aiba prieteni numai ciori, sunt sigur ca daca s-ar intampla asa, in cateva saptamani....ce zic eu saptamani...zile...ore ar veni aici pe forum si si-ar cere iertare pentru ineptiile pe care le debitau cand le tineau partea ciorilor.
Ca si procentaj...estimez un maxim 2-5% din ciori care ar merita sa traiasca....dar pe care i-as sacrifica fara remuscari daca ar fi sa scap de ceialalti......

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 14 Oct 2011, 15:03

Cryst
Unii condamna actiunile tiganilor, altii condamna tiganii.
Aici e diferenta de mentalitate.
La o adica, si tu ai dat la japca in tinerete, ti s-a gasit acasa un arsenal de arme, cu ce te deosebesti de alt tigan, daca ai/ai avut activitati comune cu cei pe care ii condamni... Ar trebui acum sa cerem ca si pe tine sa te faca sapun? sau tu pentru ca esti roman, meriti inca o sansa?

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 14 Oct 2011, 15:03

Crysst-patule, p-aia 2.5-5%, sa-i iei tu acas'!

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 14 Oct 2011, 15:06

attilaf scrie:Cryst
Unii condamna actiunile tiganilor, altii condamna tiganii.
Aici e diferenta de mentalitate.
La o adica, si tu ai dat la japca in tinerete, ti s-a gasit acasa un arsenal de arme, cu ce te deosebesti de alt tigan, daca ai/ai avut activitati comune cu cei pe care ii condamni... Ar trebui acum sa cerem ca si pe tine sa te faca sapun? sau tu pentru ca esti roman, meriti inca o sansa?
vezi tu.....sau esti pacalici sau faci pe pacaliciu.....am zis ca am incercat sa dau la japca acum vre-o 5 ani....am lansat de vre-o 20 de ori in 40-50 de minute.....daca tu crezi ca asta e japca, atunci da sunt o cioara si merit la sapun, daca tu o sa vezi la vre-o cioara arsenalul care l-am avut eu DETINUT LEGAL ASA CUM L_AM DETINUT EU....iar ma declar cioara.
ca sa stii armele alea inca sunt ale mele...sunt bagate in magazin pe numele meu....ti le pot vinde tie daca ai autorizatie si bani......

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 14 Oct 2011, 15:08

D_ali scrie:Crysst-patule, p-aia 2.5-5%, sa-i iei tu acas'!
de ce?

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 14 Oct 2011, 15:13

attilaf scrie:Cryst
ti s-a gasit acasa un arsenal de arme, cu ce te deosebesti de alt tigan, daca ai/ai avut activitati comune cu cei pe care ii condamni... Ar trebui acum sa cerem ca si pe tine sa te faca sapun? sau tu pentru ca esti roman, meriti inca o sansa?
mai e o chestie care as vrea sa o lamuresc, eu sunt considerat acum de societate infractor....pentru ca am comis o infractiune.....infractiunea pe care am comis-o e aceea de a detine un pistol, munitie pentru el, o arma artizanala, cateva amortizoare......PUNCT. Nu am facut rau nimanui, nu urma sa fac rau nimanui, daca nu eram turnat de un "prieten" probabil ca nimeni nu s-ar fi autosesizat asa cum a facut militianu de la Bucuresti...pentru fapta mea, platesc pedeapsa, DAR NU IMI ESTE RUSINE, nu am facut rau nimanui, nu am prejudiciat pe nimeni cu nimic, nu plange nimeni in urma mea, nu am ramas dator nimanui.....ma bagi in aceiasi oala cu borfasii, hotii violatorii, etc?

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 14 Oct 2011, 15:14

...din bonomie...

Scrie răspuns