tot din bonomie iti cedez si tie jumatate din ei....sa te bucuri si tu de ei.D_ali scrie:...din bonomie...
Rom Roman...serios ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Bai, nene......lasati-l pe Smardoiu' asta.....ca e vai steaua lui. Voi nu intelegeti ca omu' a fost/ este doar o SAGEATA a celor mari ?
..... Ce dreaq va obositi c-un obosit ?
@Smardoi - Smardoiule Jepcar, tot nu vrei sa-mi asculti sfatul.... sa stai "chitit" in bancuta ta..... Cum te ridici.... cum iei nota 4
p.s.: nu mi-ai raspuns: Ce ti-au zis puradeii cand te-ai dus cu pixurile alea de stiuca acasa ? Bucurosi ?

@Smardoi - Smardoiule Jepcar, tot nu vrei sa-mi asculti sfatul.... sa stai "chitit" in bancuta ta..... Cum te ridici.... cum iei nota 4
p.s.: nu mi-ai raspuns: Ce ti-au zis puradeii cand te-ai dus cu pixurile alea de stiuca acasa ? Bucurosi ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
...pai sunt cateva mici (poate foarte mici) procente pe care istoria (si nu neaparat cea universala) o sa-i pomeneasca cu sau fara voia noastra...Hac, ce chestie...P'aia ii iau eu...
Sunt cativa artisti tigani despre care se va mai scrie sau poate nescai copii (chiar ai vostri/nostri) pe care ii va atinge "arta" lor (never say never), in schimb noi pe-aici ce facem? Ne lamentam in agonie...Dezarmant de jalnic...
Tre' sa fi tampit sa-i dai cu "zat" sau cu "flit" lui Johnny Raducanu (o mai vre-un tembel ca mine care l-a vazut in Laptarie) sau altor catorva zeci de instrumentisti de exceptie din filarmonica...chiar tre' sa fi tampit! Desigur, nu poti constrange omu' sa-nteleaga ce fac aia cu instrumetu'...(nici nu-i cazu' ,arta presupune libertate)
...in schimb exista o mare "gramada" de romani care danseaza buricu', pe ce-i canta tzambalagiu. Numa' ca tzambalagiu stie intotdeauna ce sa-i cante "rumanului"... si canta dupa cum rumanu, se porta, invata, intelege si traieste...adica "dupa educatzie"...Hac, din nou o "chestie"..
Sa tragi cu tunu' intr-o directie, e simplu (oricine o face), sa iei la tinta ce trebe', ii alt bai...
Sunt cativa artisti tigani despre care se va mai scrie sau poate nescai copii (chiar ai vostri/nostri) pe care ii va atinge "arta" lor (never say never), in schimb noi pe-aici ce facem? Ne lamentam in agonie...Dezarmant de jalnic...
Tre' sa fi tampit sa-i dai cu "zat" sau cu "flit" lui Johnny Raducanu (o mai vre-un tembel ca mine care l-a vazut in Laptarie) sau altor catorva zeci de instrumentisti de exceptie din filarmonica...chiar tre' sa fi tampit! Desigur, nu poti constrange omu' sa-nteleaga ce fac aia cu instrumetu'...(nici nu-i cazu' ,arta presupune libertate)
...in schimb exista o mare "gramada" de romani care danseaza buricu', pe ce-i canta tzambalagiu. Numa' ca tzambalagiu stie intotdeauna ce sa-i cante "rumanului"... si canta dupa cum rumanu, se porta, invata, intelege si traieste...adica "dupa educatzie"...Hac, din nou o "chestie"..
Sa tragi cu tunu' intr-o directie, e simplu (oricine o face), sa iei la tinta ce trebe', ii alt bai...
corect .D_ali scrie:..., in schimb noi pe-aici ce facem? Ne lamentam in agonie...Dezarmant de jalnic...

ulk- ministrul agriculturii
ipocritu -ministrul transporturilor ( sa livreze la agricultura "utilajele")
ministru de interne( care face rost de ' utilaje')
eeeee
aici se da concurs ca sunt mai multi cu aptitudini

da' sa nu va corupa aia mah

rine scrie:corect .D_ali scrie:..., in schimb noi pe-aici ce facem? Ne lamentam in agonie...Dezarmant de jalnic...eu propun:
ulk- ministrul agriculturii
ipocritu -ministrul transporturilor ( sa livreze la agricultura "utilajele")
ministru de interne( care face rost de ' utilaje')
eeeee
aici se da concurs ca sunt mai multi cu aptitudini![]()
![]()
![]()
da' sa nu va corupa aia mah

..parca-l si vad pe ULK cu intinde ULX-ul la subalterini si zice: Baieti, la treaba, ca va tai! (de la peste,normal)