Rom Roman...serios ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 14 Oct 2011, 23:30

rine scrie:
Adi G scrie: logic, tot tzigani tre sa fie si aia ca romanasu nu face asa ceva!
de retinut din topic : indiferent de etnii ( si la noi sunt multe), cu religii, obiceiuri,convingeri si grai matern diferit,marea majoritate a membrilor lor , nu-i sufera pe tigani. toti vorbesc aceeasi limba cand vine vorba de ei.
deci?
deci? ce?
stau si ma gandesc asa cateodata..... ce naiba mah? au si ungurii tziganii lor, au si cehii tziganii lor, si nemtzii au tziganii lor... chiar si americanii.... cum dreaq de n-au astia probleme cu ei in halu asta mah???? cum ii posibil????
Neagu Djuvara - O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri - scrie: .... Trebuie spus de la inceput ca dacii erau agresivi. Vazand bogatiile imparatiei romane, faceau mereu incursiuni pustiitoare peste Dunare, in regiuni acum stapanite de romani....
stiu c-o sa ma injure unii p-aici si chiar mi se falfaie :lol: :lol: :lol: dar teoria mea arata cam in felu urmator:
NOI i-am influentzat mai mult pe EI decat ei pe noi.... ei numai au preluat si au perfectionat obiceiurile noastre stramosesti.... :wink: am cunoscut prea multzi romanasi (100% ROMANI, tzarani blonzi! :lol: ) care dadeau cu capace de canalizare in vitrine, ca sa mai cred in povesti deastea cu romani adevaratzi care tzin steaguri sus... cititzi istoria fratzilor! :lol: domnitorii aia mari si viteji ii numeri pe degete! :lol: :lol: :lol: cel putzin 80% din ei au fost niste escroci smenari, lacomi si idiotzi, mana in mana cu "dusmanu".... la fel ca in ziua de azi de fapt :lol: :lol: :lol:
da, da! trist dar adevarat.
hai ramanetzi cu bine! v-am pupat! :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Oct 2011, 00:05

Habar n-am cine esti,sau din ce etnie faci parte,dar nu stiu cum iti permiti sa razi ca un dobitoc cu gura pana la urechi cand vine vorba de istoria romanilor.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 15 Oct 2011, 00:06

io mi-s roman de roman si am fost mandru de asta totdeauna, dar trebuie sa fim realisti totusi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Oct 2011, 00:28

Tu vorbesti de conducatori,dar probabil ai ramas la nivelul clasei a IV-a,cand intr-adevar se punea accent pe domnitorii romani.Dar istoria noastra a insemnat cu mai mult decat atat...Ea a fost "scrisa"in mare parte de taranul roman,de oamenii simpli din popor....iar de astia chiar nu merita sa radem.N-am mai avea nimik sfant in noi.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 15 Oct 2011, 00:34

ipocritu scrie:geppeto ... of chiparosule ? ! te-ai suparat ? ti-ai luat zborul ? :lol:

dupa intrebarile care le pui ... imi dau seama ca esti cel putin corcit ...

nu e de mirare ca esti olea debusolat...

serios vorbind... in ce priveste religia... , in lume... se considera ca : copii urmeaza religia mamei !

sper sa te ajute asta la ceva...
Uite ca sa inchei cum trebuie

http://www.youtube.com/watch?v=0ThLW9B-B5M

Pentru Zelea Codreanu, Tutea si agariciu ala pitic cu aere de sef dreptaci! Si pentru toti baietii de la masa mare care fac rapid din dreapta!
Se considera!!

Iti dai seama ce tare ar fi fost sa fiu tigan in momentul asta? Cum te-ai fi simtit tu asa ca roman nationalist sa te faci de **** pe romaneste fata de un tigan la capitolul istoria romanilor si (mai ales) la sintaxa limbii romane? :)

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 15 Oct 2011, 00:44

elias scrie:Tu vorbesti de conducatori,dar probabil ai ramas la nivelul clasei a IV-a,cand intr-adevar se punea accent pe domnitorii romani.Dar istoria noastra a insemnat cu mai mult decat atat...Ea a fost "scrisa"in mare parte de taranul roman,de oamenii simpli din popor....iar de astia chiar nu merita sa radem.N-am mai avea nimik sfant in noi.
Test! :arrow: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 15 Oct 2011, 00:45

elias scrie:Tu vorbesti de conducatori,dar probabil ai ramas la nivelul clasei a IV-a,cand intr-adevar se punea accent pe domnitorii romani.Dar istoria noastra a insemnat cu mai mult decat atat...Ea a fost "scrisa"in mare parte de taranul roman,de oamenii simpli din popor....iar de astia chiar nu merita sa radem.N-am mai avea nimik sfant in noi.
ce am invatzat io in clasa a 4a era versiunea comunista :lol: ... pe aia am uitat-o de mult, aia chiar nu prea avea mult in comun cu realitatea. poate de aia ma intereseaza istoria... si nu ma refer la versiunea noii drepte si alte vrajeli de astea.
in afara de asta, nu tzaranul si omul simplu din popor "scrie" istorie.... smenarul de la conducere o face! :lol: :lol: :lol: :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Oct 2011, 00:45

Nu pot deschide de la calc.asta filmuletzul....dar am citit ce scrie mai jos.O sa-l deschid cand ajung acasa,dar iti spun ca mie unul mi-au fost de ajuns comentariile.Din ce deduc e facatura unor romulani sau a unor iubitori de ciori.
Zelea Codreanu?A fost mai roman decat vei fi tu sau eu vreodata.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Oct 2011, 00:50

Adi G scrie:[
in afara de asta, nu tzaranul si omul simplu din popor "scrie" istorie.... smenarul de la conducere o face! :lol: :lol: :lol: :wink:
Da,si termenul de" smenar "de unde l-ai agatzat?Din istoria carui popor? :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 15 Oct 2011, 00:52

elias scrie:
Adi G scrie:[
Da,si termenul de" smenar "de unde l-ai agatzat?Din istoria carui popor? :lol: :lol:
de pe iutub :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns