deci? ce?rine scrie:de retinut din topic : indiferent de etnii ( si la noi sunt multe), cu religii, obiceiuri,convingeri si grai matern diferit,marea majoritate a membrilor lor , nu-i sufera pe tigani. toti vorbesc aceeasi limba cand vine vorba de ei.Adi G scrie: logic, tot tzigani tre sa fie si aia ca romanasu nu face asa ceva!
deci?
stau si ma gandesc asa cateodata..... ce naiba mah? au si ungurii tziganii lor, au si cehii tziganii lor, si nemtzii au tziganii lor... chiar si americanii.... cum dreaq de n-au astia probleme cu ei in halu asta mah???? cum ii posibil????
stiu c-o sa ma injure unii p-aici si chiar mi se falfaieNeagu Djuvara - O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri - scrie: .... Trebuie spus de la inceput ca dacii erau agresivi. Vazand bogatiile imparatiei romane, faceau mereu incursiuni pustiitoare peste Dunare, in regiuni acum stapanite de romani....

NOI i-am influentzat mai mult pe EI decat ei pe noi.... ei numai au preluat si au perfectionat obiceiurile noastre stramosesti....

da, da! trist dar adevarat.
hai ramanetzi cu bine! v-am pupat!