Rom Roman...serios ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 15 Oct 2011, 00:54

geppetto scrie:
Uite ca sa inchei cum trebuie

http://www.youtube.com/watch?v=0ThLW9B-B5M

Pentru Zelea Codreanu, Tutea si agariciu ala pitic cu aere de sef dreptaci! Si pentru toti baietii de la masa mare care fac rapid din dreapta!
Se considera!!

Iti dai seama ce tare ar fi fost sa fiu tigan in momentul asta? Cum te-ai fi simtit tu asa ca roman nationalist sa te faci de **** pe romaneste fata de un tigan la capitolul istoria romanilor si (mai ales) la sintaxa limbii romane? :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ma faci sa rid ! linkul tau nu imi spune nimic ! nu sint manelist ! sau ce ? ma vezi pe mine in video ? io pe tine te vad ! :lol:

la fel cum nu imi spune nimic ce zici tu ca io m-as fi facut de ris la capitolul istoria romanilor ! chiar... nu vrei sa fi mai iexplicit ?

mie nu imi e rusine cu ce am scris ! ti se pare nashpa ca i-as radia ?

poi nu sint eu singurul :lol:

si pina una alta... stai asa nene... ca nu am comiso !

nu cumva ma judeci si pedepsesti inainte de a comite fapta ?

de suedezi ce zici ? nimic ?

poi daca citesti atent linkul postat mai sus cu articolul despre tigani ai sa realizezi ca suedezi i-au sterilizat cu forta dupa al doilea razboi mondial

ala deja e genocit !

de ce oare un popor civilizat ca suedezi au ajuns sa recurga la astfel de solutii ?

ps : pina una alta rine zice destul de bine... , toti au probleme cu tiganii si absolut toti au aceiasi parere despre ei

tu iesti iexceptie ! tu ii adulezi !

:lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 15 Oct 2011, 00:55

"Smen" provine din argoul limbii romane. 'Nimik' nu pot sa-l gasesc nicaieri in dictionar. Nu merge nici cu google translate :(

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Oct 2011, 00:57

Geppeto a zis:
Test! :arrow: :lol:

Romica,daca "atunci "se facea ceea ce trebuia sa se faca,acum nu mai aveam cu cine discuta pe aici...de aia esti bucuros si dai din picioruse? :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 15 Oct 2011, 00:59

Test finalizat.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 15 Oct 2011, 01:04

elias scrie:Nu pot deschide de la calc.asta filmuletzul....dar am citit ce scrie mai jos.O sa-l deschid cand ajung acasa,dar iti spun ca mie unul mi-au fost de ajuns comentariile.Din ce deduc e facatura unor romulani sau a unor iubitori de ciori.
Zelea Codreanu?A fost mai roman decat vei fi tu sau eu vreodata.
nici nu ai la ce te uita Ilie... , niste ciori "cinta" altor ciori... , atita tot !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Oct 2011, 01:05

Stii care tigan e bun? :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 15 Oct 2011, 01:08

am ceva banuieli... dar tu baga ca sa fi sigur ! :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 15 Oct 2011, 01:10

ipocritu scrie:
ma faci sa rid ! linkul tau nu imi spune nimic ! nu sint manelist ! sau ce ? ma vezi pe mine in video ? io pe tine te vad ! :lol:

:lol: etc...

Deja incep sa ma simt jenat de situatie. Am baut cateva beri si aveam chef de caterinca, mi-am calcat peste promisiune si m-am apucat sa te iau peste picior din nou... si mi-am dat seama ca am intrecut limita decentei. :oops: Stiu ca iti vine greu sa pricepi ce incerc sa-ti comunic acum dar te rog sa ma ierti. Noapte buna.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 15 Oct 2011, 01:11

ipocritu scrie: de ce oare un popor civilizat ca suedezi au ajuns sa recurga la astfel de solutii ?
da, aia sunt intr-adevar civilizatzi frate! si desteptzi pe deasupra! :lol: au facut ei si prostii prin anii 40, dar, n-au fost atat de fraieri sa-i fortzeze sa traiasca in case, in sate! i-au lasat in pace sa migreze si asta fac pana in ziua de azi. migreaza intre suedia si finlanda, isi traiesc viatza lor si n-are nimeni nici o problema cu ei, su nu au probleme atat de grave ca la noi... :wink:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 15 Oct 2011, 01:16

aia sa o crezi tu !

oare de ce ii scoate la pensie de pe bancile scolii ?

migrarea din suedia in finlanda se face pt ajutoare sociale

ca sint inregistrati si sug si de o parte si de alta

ba isi mai imprumuta si copii unu altuia...

dar nah... daca nimeni nu-i pomeneste insemna ca, chiar nu sint probleme ! :lol:

Scrie răspuns