Rom Roman...serios ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Noi 2011, 22:03

elias scrie:@Adi G.
Haoleu,shukar e calo mamutza ta. :lol: Un banc bun:

Niste tigani... toti slabi, da' slabi nu gluma... lihniti de foame, numai unul grasut, plinut, rotunjor...
- auzi, spune-ne si noua ce naiba faci de esti asa de gras in comparatie cu noi? doar n-ai manca pe ascuns, fara ca noi sa stim...
- a, nu, in nici un caz, dar hai sa va spun: uite cum fac - vezi blana asta de maimuta? dimineata ma imbrac cu ea, ma duc la gradina zoologica, toata ziua mananc banane, inghetata, ciocolata de la copii, seara ma prefac ca sunt mort, vin gardienii, ma iau si ma arunca... si tot asa.
Unul dintre ei ia si el blana, o imbraca si se duce la gradina zoologica. toata ziua mananca de toate, seara, se preface mort, vin gardienii si vor sa-l arunce. in schimb, unul dintre ei vine cu ideea sa-l dea la leu, ca oricum ii e foame. zis si facut.
Tiganul, in blana lui de maimuta tremura tot... leul se apropie de el, se roteste in jurul lui, il miroase, si la un moment dat spune:
- ba', n-ai o tigara,... ca nici elefantul nu are..
pentru mine? mersi. da nu m-am prins de poanta... :lol: :lol: :lol: imi pare rau... da le ai cumva cu tziganeasca? sincer, nu ma asteptam :lol: :lol: :lol: ce inseamna shukar? am mai auzit vorba asta.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 05 Noi 2011, 22:12

Adi G scrie:[
ce inseamna shukar? am mai auzit vorba asta.
io nu te cred :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Noi 2011, 22:16

Sincer? am dat sarch pe goagal,dar asta doar ca sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu tine,ca-mi pari mare iubitor de oachesi.Promit ca nu o mai fac,deja mi-i rusine ca am scris in limba aia :)

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Noi 2011, 22:17

rine scrie:
Adi G scrie:[
ce inseamna shukar? am mai auzit vorba asta.
io nu te cred :lol: :lol: :lol:
pe cuvant c-am mai auzit-o! serios! :lol: :lol: :lol: la niste cocalari prin maxi taxi... putzeau a transpiaratzie + ceapa.... :lol: :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 05 Noi 2011, 22:25

elias scrie: deja mi-i rusine ca am scris in limba aia :)
n-ai de ce.
jegurile alea pur si simplu nu au limba scrisa.de fapt nu au nici o limba.
ceva dialecte amestecate in mare proporitie cu cuvinte imprumutate din limba din tara in care traiesc.clanurile tiganesti abia se inteleg intre ele folosind de obicei peste 50% din cuvintele tarii in care traiesc.
n-au nici istorie.
se cred un popor.
un popor fara istorie este dator sa dispara :wink:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Noi 2011, 22:56

elias scrie:Sincer? am dat sarch pe goagal,dar asta doar ca sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu tine,ca-mi pari mare iubitor de oachesi.Promit ca nu o mai fac,deja mi-i rusine ca am scris in limba aia :)
mda.... daca taceai , filozof ramaneai... :lol: :lol: :lol: pacat ca esti neonazist, ca dealtfel, pareai baiat de treaba... sincer.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 05 Noi 2011, 23:02

Adi G scrie:[quote="elias

pacat ca esti neonazist, ca dealtfel, pareai baiat de treaba... sincer.
pai d-aia si e baiat de treaba :wink:
:lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Noi 2011, 23:07

Adi G scrie:
mda.... daca taceai , filozof ramaneai... :lol: :lol: :lol: pacat ca esti neonazist, ca dealtfel, pareai baiat de treaba... sincer.
Ehhh,nici chiar asa,e prea mult spus.Atat ca nu-i sufar deloc :) Deci daca taceai,filozof ramaneai,nu? :lol:
Rine... :wink:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Noi 2011, 23:41

elias scrie:
Adi G scrie:
Ehhh,nici chiar asa,e prea mult spus.Atat ca nu-i sufar deloc :) Deci daca taceai,filozof ramaneai,nu? :lol:
Rine... :wink:
mah... nici io nu pot sa zic cu mana pe inima ca pot sa-i sufar... dar, pe de alta parte, stiu foarte bine, poate prea bine :lol: :lol: :lol:, cum este cand esti discriminat pentru ca apartztii unei anumite "rase" sau unei anumite natzionalitatzi... stiu cum este cand se uita totzi crucis la tine... si asta numai din cauza catorva tzarani blonzi care dau cu capace de canalizare in vitrine :lol: :lol: :lol:, pe care, culmea culmilor, ii mai si cunosti.... intamplator... pentru ca, vorba aia, vorbesc aceeasi limba... :lol: :lol: :lol: ce dreaq, romani suntem, nu balotzi de paie, nu?

p.s.: daca "gluma" aia a vrut sa fie o aluzie la avataru meu, tzine minte, aia nu ie o maimutza oarecare :lol: :lol: :lol: ... ii o gorila.... mancatz-ash... :wink: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns