Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
i-ar ti-ai luat zboru ?geppetto scrie:ipocritu scrie:
ma faci sa rid ! linkul tau nu imi spune nimic ! nu sint manelist ! sau ce ? ma vezi pe mine in video ? io pe tine te vad !
etc...
Deja incep sa ma simt jenat de situatie. Am baut cateva beri si aveam chef de caterinca, mi-am calcat peste promisiune si m-am apucat sa te iau peste picior din nou... si mi-am dat seama ca am intrecut limita decentei.Stiu ca iti vine greu sa pricepi ce incerc sa-ti comunic acum dar te rog sa ma ierti. Noapte buna.
mda... si? care ar fi problema? survival of the fittest baby!ULK scrie: Am auzit recent o teorie si tind sa il adopt...pare plauzibil. Rasa caucaziana cu tot cu civilizatia ei extrema tinde "to burning out"...vin din spate tare rasele care sunt mai agresive,prolifice si mai nomade sa zic asa.
Nu numai la nivel european ci si american...astia fiind hispanicii(efectiv invadeaza America), negrii ,arabii, indienii, tiganii...Absolut toti , au o rata de procreere , superior caucazianului...De chinezi nici nu mai zic...Suntem pe cale de disparitie, ce mai...Si pe termen lung...daca omenirea supravietuieste sa apuce clipa...eu cred 100% ca "omul alb" cum il stim acum...o sa dispara fara drept de apel...fiind inghitit de colorati..care si in momentul asta defapt domina planeta prin numar si se extind tot mai mult si tot mai rapid.
Si cum barbatii caucazieni se simt atrasi de multe ori de asiatice finute si foarte feminine...hop...S-a mai dus din albeata pielii
Adi G scrie:mda... si? care ar fi problema? survival of the fittest baby!ULK scrie: Am auzit recent o teorie si tind sa il adopt...pare plauzibil. Rasa caucaziana cu tot cu civilizatia ei extrema tinde "to burning out"...vin din spate tare rasele care sunt mai agresive,prolifice si mai nomade sa zic asa.
Nu numai la nivel european ci si american...astia fiind hispanicii(efectiv invadeaza America), negrii ,arabii, indienii, tiganii...Absolut toti , au o rata de procreere , superior caucazianului...De chinezi nici nu mai zic...Suntem pe cale de disparitie, ce mai...Si pe termen lung...daca omenirea supravietuieste sa apuce clipa...eu cred 100% ca "omul alb" cum il stim acum...o sa dispara fara drept de apel...fiind inghitit de colorati..care si in momentul asta defapt domina planeta prin numar si se extind tot mai mult si tot mai rapid.
Si cum barbatii caucazieni se simt atrasi de multe ori de asiatice finute si foarte feminine...hop...S-a mai dus din albeata pielii![]()
![]()
asta ie muica natura.... ce sa-i faci?