Rom Roman...serios ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Oct 2011, 11:34

geppetto scrie:Pai hai sa ne zica attilaf si kzoli. Daca nu cumva le e scarba de latura discutiei noastre :).
Poti sa ma incluzi linistit si pe mine in lista :). Nu, nu mi-e scarba..la ce te referi mai exact?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 14 Oct 2011, 11:39

ULK scrie:
geppetto scrie:Pai hai sa ne zica attilaf si kzoli. Daca nu cumva le e scarba de latura discutiei noastre :).
Poti sa ma incluzi linistit si pe mine in lista :). Nu, nu mi-e scarba..la ce te referi mai exact?
Intrebam cine se considera cetatan roman.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 14 Oct 2011, 11:39

spune drept... de al´cui esti tu ULK ? cu cine joci ? :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 14 Oct 2011, 11:41

geppetto scrie:
ULK scrie:
Intrebam cine se considera cetatan roman.
mey alba neagra... nu mai umbla cu cioara voxita !

cetatean pe draqu !

intrebam de identitate ! adica ce e fiecare in inima si sufletul lui nu ce scrie in acte !

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 14 Oct 2011, 11:48

Si ce identitate inventata ai tu ma baiete? Daco-roman cumva? :lol: Mie mi se pare ca esti mult mai vechi de atat, n-as baga mana-n foc nici ca te-ai dat definitiv jos din copac daca nu te superi prea tare :lol: . Da uite, sa nu zici ca o intorc dupa cum imi convine ca oricum nu esti in stare de o discutie civilizata. Cum ai zis tu, ce considera fiecare dintre cei trei baieti ca este, nu neaparat ce scrie in acte. Repet, daca nu cumva li se pare prea ordinara asa o discutie.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 14 Oct 2011, 11:55

poi chit ca la mine in pasaport scrie altceva... io mis moldovean ! roman !

ti se pare inventata ? tre patentata cumva ? :lol:

dar nu despre identitatea mea era vorba... ci de ale altor " nationalitati " cu care convietuim...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Oct 2011, 11:56

Ipocritu...cu cine joc? Fata de tigani...ti-am descris pozitia mea. Dar, indiferent de sac sau fasole...eu tot as sta sa culeg boabele bune. O sita, ceva :) ...care ar face sa fie mai usoara treaba ;). Restu'..cam 90%(baniuesc) cu talpile departate de sol..dar indreptate spre el :)

Am si eu on intrebare...baietelul tau stie romaneste?..Poate intuiesti, dece intreb. Dupa aceea o sa si explic..dece am intrebat.
Daca stie...dece consideri ca e bine sa stie? Daca nu stie..atunci..dece?
UlKustom Rods

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 14 Oct 2011, 12:03

sory ! familia e off limits ... hai sa nu o amestecam nici pe a mea dar nici pe a ta !

am vazut ca te-ai inscris de buna voie si nesilit de nimeni pe lista cu kzoli si attilaf ... , acum de ce nu raspunzi la intrebare ? chit ca ai acte roamanesti... ce identitate ai ? ce te consideri ?

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Oct 2011, 12:04

ipocritu scrie:
iesti ipocrit ! :lol: , cum vine aia ? nu esti roman dar daca esti intrebat zici ca esti... :lol: , come on...

sint multe de povestit pt ce merita luptat in viata si ce merita aparat

libertatea e una dintre ele !

crezi ca o duci mai bine daca iti este cucerita tara ?

uitete la palestinieni, uitete la iraqieni... , vezi ce bine o duc ? distractie curata nu alta ! :lol:

mai vrei exemple ? ca sa-ti dai seama cum e sa fi sclav la tine in tara ?
ipocritule ... prea bine ti-ai dat seama despre ce vorbeam dar in stilul caracteristic intelegi ce vrei dupa care o dai la intoarse ...

mai pe intelese ... sunt nascut in romania dar sunt de alta etnie, la fel de bine precum vorbesc romana vorbesc si o alta limba si in cazul in care cineva pe strada m-ar intreba de unde sunt linistit as putea spune ca sunt "cealalta etnie" care e mult mai bine vazuta decat cetatenia de roman. dar, tocmai datorita faptului ca nu imi este rusine ca sunt roman si nu ma identific cu tiganii catusi de putin prefer sa fiu privit mai reticient si zic ca sunt roman ... acum ai inteles?

nu are rost sa continuam discutia ... am intervenit doar pentru a atrage atentia ca de la subiectul cu tiganii s-a ajuns deja la a baga in aceeasi oala si alte etnii care nu isi aveau locul aici ...

cat despre "basmele" eroice de a lupta pentru tara ta si alte porcarii de genul asta prefer sa le evit ... sunt prea complexe si oricum nu vad nici o diferenta intre a fi sclav oficial sau neoficial ca pana la urma tot sclav esti ... ca si acum de altfel ... doar ai senzatia de libertate dar asta in fond lipseste ... :wink:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Oct 2011, 12:05

Pai exact prin intrebarea asta, aduci in vorba originea mea..automat familia nu? Ca mama m-o facut ce sunt ..nu? :)

Eu sunt baietelul tau...daca intelegi ce vreau sa zic???

Scuze, nu vreau sa ating nici o famile..reformulez...eu sunt copilul oricaruia..care s-a nascut in alta tara...dar parintii lui vorbesc limba natala...da? Cum e corect sa se considere?
UlKustom Rods

Scrie răspuns