Rom Roman...serios ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 14 Oct 2011, 10:33

Adi G scrie: :lol: :lol: :lol: mda... paradoxul e ca tziganii apartzin de tzara aia pe care o iubesti tu asa de tare :lol: :lol: :lol: la fel ca lipovenii, ungurii, si toate celelalte minoritatzi.... :wink:
in opinia ta... , da... poate... , dar in a mea ... nu !

dar tu de unde stii ? i-ai intrebat ? au ei asa mare patriotism sa recunoasca ca asta e tara lor nu animalul ala gras pe care il sug ca purecii si se leapada de el fara remuscari intr-o fractiune de sec ?

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 14 Oct 2011, 10:45

ipocritu scrie:
Adi G scrie: :lol: :lol: :lol: mda... paradoxul e ca tziganii apartzin de tzara aia pe care o iubesti tu asa de tare :lol: :lol: :lol: la fel ca lipovenii, ungurii, si toate celelalte minoritatzi.... :wink:
in opinia ta... , da... poate... , dar in a mea ... nu !

dar tu de unde stii ? i-ai intrebat ? au ei asa mare patriotism sa recunoasca ca asta e tara lor nu animalul ala gras pe care il sug ca purecii si se leapada de el fara remuscari intr-o fractiune de sec ?
da nu era vorba de opinii, era vorba de realitate, de buletine...
cand ai buletin de romanica, roman te numesti nu? ungurii de prin ardeal au buletine romanesti? au! lipovenii? si ei la fel. tziganii? binentzeles :lol: :lol: :lol: deci ce te face pe tine mai roman ca lipoveanu? sau mai roman ca tziganu? unde e diferentza? uite, in moldova nu sunt asa multe minoritatzi ca in ardeal, de exemplu. ce inseamna asta? is mai romani moldovenii decat ardelenii?

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 14 Oct 2011, 10:57

Mihail Kogălniceanu (mihaˈil koɡəlniˈt͡ʃe̯anu; 6 septembrie 1817 – 1 iulie, 1891) a fost un om politic de orientare liberală, avocat, istoric și publicist român originar din Moldova, care a devenit Prim-ministru al României la 11 octombrie 1863, după Unirea din 1859 a Principatelor Dunărene în timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza,

După Războiul Crimeii, prințul Grigore Alexandru Ghica i-a dat responsabilitatea de a elabora un pachet de legi pentru abolirea sclaviei romilor

asta-i "taticul " lor :lol: :lol: :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 14 Oct 2011, 11:01

cu buletin, pasaport si ce vrei tu... intreba ungurii ce se considera ei ! unguri sau romani ?

tiganii de ce nu fac asta ? au cumva aspiratii marete ? e visul lor sa devina romani ? sa aprtina ? eu zic ca nu ! iar daca ei ar fi cinstiti ti-ar zice asta !

in rest ce sa zic... , daca nu eram noi moldovenii.... :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 14 Oct 2011, 11:01

:lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Oct 2011, 11:04

in timp ce
Imagine

altii
Imagine

si sa nu zici ca sunt si poame bune , ca aduc vorba aia cu sacul de fasole. :wink:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 14 Oct 2011, 11:05

Pai hai sa ne zica attilaf si kzoli. Daca nu cumva le e scarba de latura discutiei noastre :).

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 14 Oct 2011, 11:05

rine...

omu a dat drumu la " porumbei "... , cu speranta ca zboara de aici....

nah... nu ne-a iesit :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 14 Oct 2011, 11:08

Da... si intre timp cineva trebuia sa fie la munca aia cinstita mai bine platita decat in occident. Gipsane, parca tu erai electrician amator. Nu mai e cupru de furat la sfarsitu saptamanii? :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Oct 2011, 11:11

calcati pe nisipuri miscatoare si va afundati tot mai mult ... aici discutia se purta despre tigani nu lipoveni, unguri, cehi, slovaci, sarbi, nemti etc etc ...

ps : la origini nici eu nu sunt roman, daca ma intreaba cineva de unde sunt evident ca raspund ca sunt roman dar SUB NICI O FORMA nu m-as duce sa lupt pentru Romania ... in fond si la urma urmei spuneti-mi si mie un motiv pentru care ar mertia sa imi dau viata ... PENTRU CE ???
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns