Rom Roman...serios ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 14 Oct 2011, 06:46

Ma indoiesc ca e cineva p-aici "pro tigani" sau "anti romani". :) Te-a apucat pe tine nationalismu si xenofobia. Pacat ca probabil nu mai e bunica-tu sa-ti povesteasca cum treceau romanii ocazional cu tancu peste vreo casa cu copiii satenilor sovietici ca sa omoare "pui de bolsevici". A, stai... aia nu erau romani adevarati, probabil erau tigani. Du-te si tu la un psiholog, poate iti mai repari frustrarile si paranoia asta cu mafia tiganeasca. Uite, poate asa te mai calmezi. Priveste-l putin pe baiatu asta, sa te simti mandru ca esti roman:
Imagine

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 14 Oct 2011, 06:58

tu vorbesti ba ?

tu care esti in stare sa intorci spatele natiei tale pt ca politicieni sint corupti ? :lol:

tu si cu adig... da ma ! sint indreptatit la furtishaguri tiganii... , pt ca-s io vulgar ! de aia ! :lol:

probabil in ograda mea tre sa meg drept ca pe sirma ca sa nu le dau motiv... , nu ? :lol:

probabil tre sa-mi cer si voie... :lol:

din cite bag seama esti prea spalat la creieiri ca sa-ti dai seama ce prostii vorbesti !

nu-i asa ? noi sintem cei mai oribili... , noi am comis cele mai mari crime.. , nu ?

oare impotriva noastra nu s-au produs ? pe altii nu vad sa critici... ,

deci da ! din tot ce ai scris aici se vede clar ca esti anti roman si mie scirba de oameni ca tine !

ps: te inseli amarnic daca crezi ca suna aiurea faptul ca sint nationalist sau mai stiu io.. , ala nu e un defect ci o calitate !

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 14 Oct 2011, 07:02

daca joaca steaua cu dinamo kiev ... mai are rost sa te intreb cu cine ti ? :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 14 Oct 2011, 07:25

Nu ma uit la fotbal deloc da asta-i alta discutie.

Crime s-au comis si de-o parte si de alta in razboi, incercam sa-ti arat barna din ochiu tau. Asta asa, ca sa folosesc un limbaj crestinesc, poate ti-e mai usor sa intelegi.
Ca tot zici ca esti nationalist, n-am inteles niciodata paradoxul asta. Tu nu-ti iubesti tara asa cum e ea, o iubesti cum ai vrea tu sa fie. Exista o Romanie si un popor roman idealizat dupa principiile tale defecte si poporul asta traieste numai in capul tau. Si devii agresiv cand altii nu-ti impartasesc iluziile. :) Ti-am zis mai devreme, incearca la un psiholog, s-ar putea sa ajute.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 14 Oct 2011, 07:45

nu pot sa inteleg de unde ai dedus ca eu traiesc cu o imagine perfecta dupa ce am remarcat deja ca nu e la nici un nivel

numa ca : buna ... rea ... e a mea si tin la ea i

iar tu ca un anti roman o faci sa sune nashpa

cum poate fi ceva negativ faptul ca ti la ai tai si la tara ta ?
cum poate fi ceva pozitiv faptele tiganilor ?

ca asta pui tu in cintar !

sa vad birna din ochii mei ? poi aia e fumata ! nu sintem mai presus si nici mai prejos fata de alte natii

numa ca tu o faci sa sune de parca sintem !

ai complexe de inferioritate fata de alte natii !

io nu am !

cine are nevoie de psiholog ? eu ? sau tu ?

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 14 Oct 2011, 08:13

mai astia care iubiti tiganii. ia vedeti ce zice initiatorul topicului .
si n-am nici un motiv sa nu-l cred.
@ geppetto , romanii treceau cu tancul peste casele rusilor ?

de unde nene, ca noi am avut numai transport hipo in cel mai bun caz.
tu chiar vorbesti din carti. d-alea pentru copii . :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Oct 2011, 08:17

rine scrie: @ geppetto , romanii treceau cu tancul peste casele rusilor ?
.....................................................................................
lasa-l rine....n-ai cu cine , nu ti-e clar?

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 14 Oct 2011, 10:18

ipocritu scrie:numa ca : buna ... rea ... e a mea si tin la ea
:lol: :lol: :lol: mda... paradoxul e ca tziganii apartzin de tzara aia pe care o iubesti tu asa de tare :lol: :lol: :lol: la fel ca lipovenii, ungurii, si toate celelalte minoritatzi.... :wink:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Oct 2011, 10:20

Adi G scrie: :lol: :lol: :lol: mda... paradoxul e ca tziganii apartzin de tzara aia.....
.................... la fel ca lipovenii, ungurii,
numai ca la unguri le zici unguri si la tigani ar trebui sa le zici tigani, nu romani. aici e diferenta. :wink:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 14 Oct 2011, 10:29

rine scrie: de unde nene, ca noi am avut numai transport hipo in cel mai bun caz.
Ranga cu nasu ala al lui de rrazes si vocabularul de fiu' lu Decebal chiar ma distreaza da cu tine n-are rost sa ma cobor la asa un nivel. :) Numa bine si fir intins la maxim!

Scrie răspuns