Rogojesti/Gerula

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 09 Sep 2008, 13:26

Apropo de Razvan/Alois si minciunelele legate de incident, o ultima precizare de bun simt:

Asa-zisul incident a avut loc joi pe la pranz, iar joi dupa-amiza am avut doar acea discutie cu Tudose, mentionata in primul post de pe acest topic. Cred ca orice om cu un IQ normal isi da seama ca, daca Aloius cobora din barca urland de groaza, urmat de Razvanel, care spunea "am vazut tot", eram ejectat din concurs inca de joi. Ovidiu 14 si Gyorg erau, la fel si Udila, Berti, Cozma, Tudose, se intrunea comisia si ma expedia de nu ma vedeam, fara sa pot zice ceva.

Nici vorba insa de asa ceva! Mascarada a avut loc vineri seara, dupa ce Alois a tras sforile o zi intreaga.

@Leba: e clar :lol:. Unde dracu am zis eu ca nu esti pescar, cand tocmai ca inuram sistemul care te-a scos pe locul ala in clasament, in conditiile in care ai luat stiuca samd. Vezi aici, post facut aseara :lol: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=7132

Astea-s faze tari din ciclul "vorbim aceeasi limba, dar nu ne intelegem neam" :lol;
Cu lacrimi Bastus!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Sep 2008, 13:30

Se pare ca musiu Niculae a recidivat dupa ce la Rogojesti a incercat sa il sperie de moarte pe Adelin. Acum a fost observat tragand focuri de arma pe autostrada. Zic gurile rele ca el a fost. Aici e linkul:
http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... -impuscat/
ALTERCATIE PE A1. Actorul Dan Nutu (64 de ani), aflat în vizita in Romania, a fost împuşcat ieri de soferul unui BMW, in timpul unei depasiri pe autostrada Pitesti-Bucuresti.
Gerula, nu te mai linistesti? :evil: Sau l-ai confundat pe Nutu cu Adelin?
Apropo, am copiat linkul de pe forum cu "aventurile" tale de cowboy piscicol de la Rogojesti si i le-am trimis pe email lui CTP. Sunt curios ce opinie va avea ilustrul gazetar.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 09 Sep 2008, 13:33

O sa rada cu lacrimi :lol: :lol: :lol:

Ma vijelie, esti mai penibil decat credeam. Dar totusi, ca sa nu-ti raman dator, o sa-i trimit si eu zicerile tale de pe ym lui Malin, sa le aiba amintire :twisted: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Sep 2008, 13:35

Gerula scrie: P.P.S.S. Tavi, iti aratam doar ca ai vorbit prostii apropo de barca, referitor la restul mi-e foarte clar ca n-ar avea vreun sens sa incerc sa te conving de ceva :lol:.
Uatever, barca ta e cea mai tare, bun asa?.
Referitor la restul, ma bucur sincer ca am reusit sa ma fac inteles si ca nu incerci sa ma convingi.
leba scrie:p.s. si daca te iei de Tavi te iei de tata, da?
10x baiatu lu tata :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 09 Sep 2008, 13:44

Parerea mea:

1. Lu` Gerula nu i-as da nici macar permis de briceag elvetian, model mic. E deranjat rau. Din atitudine, mers, scris, modul de a se baga in seamna cu alti total aiurea, modul de contrazicere indiferent daca vorbim de vreme sau fizica nucleara deduc foarte clar ca toata viata lui a luat numai bobarnace si capace. Acum cand s-a facut "mare" si-a luat o barca mare, o masina mare si chiar si un pistol mare. De burta nu mai zic ... Atata frustrare nu am vazut in viata mea.

2. Cu Gerula nu ai ce discuta ... nu exista cai .. e ca un out-ist.
Singurul remediu: ignorati-l !!! TOTAL.

3. Baiete! Pestele rapitor rapeste pesti mai mici, nu pescari. Asa ca nu mai veni cu pislolul ala mare la concurs ca nu te fura nimeni. S-au trebuie sa venim si noi cu garzi de corp ???

4. Gerula: IGNORE !!!!!!!!!!!!!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 09 Sep 2008, 13:50

Nu e de mirare ca asa ma vad acolitii lui alois. Altii, neimplicati in conflict, vad ca au cam alta parere :lol:. :arrow:

Cea mai tare faza e aia cu "o masina mare" :lol:. Primera mea e o berlina absolut normala, erau acolo 4x4 de doua ori cat ea :lol:. De Jimny ce sa mai zic :lol: :lol: :lol:. Ce sa-i faci, asta e caracterul omului, n-o sa i-l schimb eu :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 09 Sep 2008, 14:25

@ Gerula...

Cand doua persoane,iti spun ca esti beat...du-te culca -te !
Divaghezi degeaba...poate e defect profesional :lol:

Fir intins ! tuturor. :wink:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Sep 2008, 14:28

Gerula scrie: Eugene, iti raspund doar pentru ca ai avut mesajul ala de mult bun simt, cat inca eram banat. Daca participai la concurs ca "persoana fizica" :lol:, iti garantez ca n-ai mai fi apreciat nici cu 1% mai mult performanta lui decat a mea.
apreciez efortul. totusi, cand iti mai vine sa raspunzi, poate citesti si mesajul ca sa nu omiti subiectul. :)

mi se rupe de "performanta" si relevanta rezultatelor lu' peste. treaba-i ca ati dat pe aceeasi balta in aceleasi momente iar adelin a prins mai mult sau cel putin cat tine. asta in conditiile in care tu iti petreci pescuitu' cu jig si fineturi si ce trebe pe balti, iar el pe dunare si mures cu alt tip de pescuit.

deci nu te mai umfla, nu mai cauta scuze, nu mai interpreta. n-are sens, e la mintea cocosului ca omu' te-a facut si esti ofticat. las-o asa cum a picat, intre timp mai rasfoiesti cartea lu' malin, mai cumperi ceva secrete de la vijelie, data viitoare poate speli rusinea. :)

sa stii ca am pierdut un pariu cu fario la chestia asta, dat fiind ca logic era sa castigi tu am pus niste beri la bataie si le-am pierdut.

fario nu e vijelie, btw, pare rau sa te dezamagesc. este tot serbanel, care nici el nu era vijelie. :)

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Sep 2008, 14:38

tavi,

am bagat offtopic. cat inca mai esti moderator, nu-mi dai si mie un ban? :)
chiar mi-ar trebui, ca si de tutun, nici de forum nu reusesc sa ma las doar cu vointa din dotare.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 09 Sep 2008, 14:45

eugen scrie: treaba-i ca ati dat pe aceeasi balta in aceleasi momente iar adelin a prins mai mult sau cel putin cat tine. asta in conditiile in care tu iti petreci pescuitu' cu jig si fineturi si ce trebe pe balti, iar el pe dunare si mures cu alt tip de pescuit.
De-aia iti spuneam ca ai fi inteles ce si cum daca erai la concurs, dar se pare ca am fost prea subtil. Aia a fost faza, ca am dat in acelasi timp dar pe sectoare diferite, in conditii cu totul diferite. Daca eram in aceeasi grupa, rezultatele ar fi fost intr-adevar comparabile (scazand din ecuatie influenta echipei).

Nici eu nu stiam detaliile astea cand am zis ca merg acolo sa ma intrec cu el. Daca le stiam, puneam altfel problema.

P.S. Aia cu Fario nu e Vijelie e o tentativa comica in disperarea ei :lol: :lol: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Închis