AI TUPEU SI SANGE IN OUA SA FACI PARIUL ?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Gerula, facundu-ma pe mine mincinos nu rezolvi nimic. Marturia depusa de mine nu este singulara. Nu este cuvantul meu impotriva cuvantului tau, ca sa ne exprimam ca in filmele americane. Sunt 3 oameni care relateaza acelasi lucru, si anume ca ai indreptata arma spre Adelin: chiar el, Gyorg si subsemnatul.Gerula scrie:
Omul a depus marturie mincinoasa INVENTAND pur si simplu faptul ca ar fi fost martor.
Pusca si cureaua lataaaaaa, Ce barbat fuse si ShotGun asta odataaaashootgun scrie:Nu am nici o emotie, stai linistit...kuintautti scrie:zi mai bine ca ai inceput sa ai mari emotii ca te provoaca Gerula la un concurs de tir si regrete ca ai acceptat propunerile lui Fario... ca altfel nu inteleg de ce tie frica... tu ai pusca cea mai lunga... nu ?Cat despre Fario, inca nu am batut palma... nu stiu daca imi accepta conditiile
Iar frica???? De cine? De ce? Cred ca esti in extaz acu ca ti-ai vazut visul cu ochii..
![]()
@ Fario nu stiu tata cine se ascunde prin boscheti... shootgun sau tu ca n-ai batut palma cu el...Fario_nebunu scrie:Pusca si cureaua lataaaaaa, Ce barbat fuse si ShotGun asta odataaaashootgun scrie:Nu am nici o emotie, stai linistit...kuintautti scrie:zi mai bine ca ai inceput sa ai mari emotii ca te provoaca Gerula la un concurs de tir si regrete ca ai acceptat propunerile lui Fario... ca altfel nu inteleg de ce tie frica... tu ai pusca cea mai lunga... nu ?Cat despre Fario, inca nu am batut palma... nu stiu daca imi accepta conditiile
Iar frica???? De cine? De ce? Cred ca esti in extaz acu ca ti-ai vazut visul cu ochii..
![]()
Colinda el prin Bagdad, si apoi la Babadag, cu ortacii lui,
Iar acum sta bietul om, pitit bine dup-un pom!![]()
ca sa nu fie identificat cu sonarul de Gerula si luat sa faca concurs.
Gerula, nu ma consider cine stie ce pescar (asa cum crezi tu despre tineGerula scrie:...
Costica_fishing si Leba, doi oameni la fel ca mine, cu alte meserii decat pescuitul, si care au fost de asemenea in aceeasi serie cu mine, au terminat mult in urma mea in clasament. In cazul lui Leba sistemul de punctare si clasare a dat de altfel un rateu monumental, care ii demonstreaza pe deplin derizoriul, dar despre asta voi posta la alta sectiune, fara scandaluri.
...
Nu am spus asa ceva niciodata. Nu te-am intrebat ce s-a intamplat. Am spus ca am auzit ca va iesi cu scandal dupa cele intamplate. Cu alte cuvinte te-am prevenit.Gerula scrie:
NEGI FAPTUL CA IN SEARA ZILEI DE JOI, CAND NE-AM VAZUT, M-AI INTREBAT CE S-A INTAMPLAT, SPUNAND: "AM AUZIT CA A FOST SCANDAL CU ADELIN CU PISTOLUL"?