Rogojesti/Gerula

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 09 Sep 2008, 09:54

celula... zi mai terminatule psihic.... te prinzi de pariul care l-am pus? sau esti varza asa cum spune toata lumea.... nu o lua pe campie si raspunde exact la ce te intreb :twisted:

AI TUPEU SI SANGE IN OUA SA FACI PARIUL ? :twisted: .... DACA NU.... LASA-NE LASA-NE LASA-NE
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 09 Sep 2008, 09:57

Ce pariu ma pinocchio? N-a mai urmarit nimeni balmajelile tale, treci la arena ca aici nu se injura lumea.

Dumitre, citeste clar ce am scris in primul post de pe acest topic, nu a fost nici o amenintare cu pistolul, bagat glont pe teava etc.
Cu lacrimi Bastus!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 09 Sep 2008, 10:06

Gerula scrie:

Omul a depus marturie mincinoasa INVENTAND pur si simplu faptul ca ar fi fost martor.
Gerula, facundu-ma pe mine mincinos nu rezolvi nimic. Marturia depusa de mine nu este singulara. Nu este cuvantul meu impotriva cuvantului tau, ca sa ne exprimam ca in filmele americane. Sunt 3 oameni care relateaza acelasi lucru, si anume ca ai indreptata arma spre Adelin: chiar el, Gyorg si subsemnatul.
Mai mult decata atat, chiar tu insuti ai recunoascut acest fapt in comisia de disciplina, cand ai aratat ca intr-adevar ai scos pistolul in fata lui Adelin, insa doar pentru a verifica daca nu cumva ai glont pe teava, fapt ce a starnit zambetele membrilor comisiei. Singurul lucru pe care l-ai negat a fost AMENINTAREA. Ai scos pistolul la el dar nu pentru a-l ameninta.
Si mai mult decat atat, prin acel recurs pe care l-ai facut impotriva deciziei CTDA ai recunoscut fapta, aratand ca o regreti si promitand ca nu se va mai intampla.
Deci lucrurile nu stau asa cum le prezinti tu aici.

O spun inca o data aici raspicat: da, te-am vazut de la aproximativ 2/300 m tinand mana intinsa inspre Adelin, iar in mana aveau un obiect inchis la culoare, ce parea a fi un pistol.
Ti-am mai spus-o si in privat, nu sunt mincinos. Nu as fi mintit in fata atator oameni pentru Adelin, insa nu o puteam face nici pentru tine.

Faza asta imi aminteste de episodul acela pe care iti tot place sa il invoci. Acela cu batranica din tramvai inghesuita de hotii de buzunare, imprejurare in care tu, din spirit civic, ai alege sa actionezi, nu sa te faci ca nu vrezi, precum ceilalti calatori.
Nu inteleg atunci de ce te supara atunci cand altul actioneaza la fel.

Din punctul meu de vedere subiectul e incheiat aici. Ma poti insulta si calomnia linistit in continuare.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Sep 2008, 10:09

shootgun scrie:
kuintautti scrie:zi mai bine ca ai inceput sa ai mari emotii ca te provoaca Gerula la un concurs de tir si regrete ca ai acceptat propunerile lui Fario... ca altfel nu inteleg de ce tie frica... tu ai pusca cea mai lunga... nu ? :lol:
Nu am nici o emotie, stai linistit... :lol: Cat despre Fario, inca nu am batut palma... nu stiu daca imi accepta conditiile :lol: Iar frica???? De cine? De ce? Cred ca esti in extaz acu ca ti-ai vazut visul cu ochii.. :lol: :lol:
Pusca si cureaua lataaaaaa, Ce barbat fuse si ShotGun asta odataaaa
Colinda el prin Bagdad, si apoi la Babadag, cu ortacii lui,
Iar acum sta bietul om, pitit bine dup-un pom! :lol: :lol: ca sa nu fie identificat cu sonarul de Gerula si luat sa faca concurs.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 09 Sep 2008, 10:11

:lol: :lol: :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 09 Sep 2008, 10:24

Razvane, imi provoci o nesfarsita greata.

NEGI FAPTUL CA IN SEARA ZILEI DE JOI, CAND NE-AM VAZUT, M-AI INTREBAT CE S-A INTAMPLAT, SPUNAND: "AM AUZIT CA A FOST SCANDAL CU ADELIN CU PISTOLUL"?

Apropo, tocmai ai demonstrat tuturor ca esti un mincinos de joasa speta, il rog public pe Ovidiu 14 sa posteze UN SCAN dupa hartia facuta la apel, SA VADA TOATA LUMEA CATE PARALE FACI!

Scrie negru pe alb acolo ca "s-ar fi putut simti amenintat" si "s-ar fi putut interpreta ca"
Cu lacrimi Bastus!

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 09 Sep 2008, 10:28

Fario_nebunu scrie:
shootgun scrie:
kuintautti scrie:zi mai bine ca ai inceput sa ai mari emotii ca te provoaca Gerula la un concurs de tir si regrete ca ai acceptat propunerile lui Fario... ca altfel nu inteleg de ce tie frica... tu ai pusca cea mai lunga... nu ? :lol:
Nu am nici o emotie, stai linistit... :lol: Cat despre Fario, inca nu am batut palma... nu stiu daca imi accepta conditiile :lol: Iar frica???? De cine? De ce? Cred ca esti in extaz acu ca ti-ai vazut visul cu ochii.. :lol: :lol:
Pusca si cureaua lataaaaaa, Ce barbat fuse si ShotGun asta odataaaa
Colinda el prin Bagdad, si apoi la Babadag, cu ortacii lui,
Iar acum sta bietul om, pitit bine dup-un pom! :lol: :lol: ca sa nu fie identificat cu sonarul de Gerula si luat sa faca concurs.
@ Fario nu stiu tata cine se ascunde prin boscheti... shootgun sau tu ca n-ai batut palma cu el... :lol: :lol: :lol: :lol:

@Razvane dupa cum spui tu ... de la 2-300 m distanta ma indoiesc ca ai putut distinge ce avea Gerula in mina si tare ma tem ca marturia ta e in cazul asta cam mincinoasa pt ca se bazeaza pe info de mina a doua... chestii auzite de la alti nicidecum vazute cu ochii tai...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 09 Sep 2008, 10:33

Gerula scrie:...
Costica_fishing si Leba, doi oameni la fel ca mine, cu alte meserii decat pescuitul, si care au fost de asemenea in aceeasi serie cu mine, au terminat mult in urma mea in clasament. In cazul lui Leba sistemul de punctare si clasare a dat de altfel un rateu monumental, care ii demonstreaza pe deplin derizoriul, dar despre asta voi posta la alta sectiune, fara scandaluri.
...
Gerula, nu ma consider cine stie ce pescar (asa cum crezi tu despre tine :)) ), mai ales in competitii, unde cluburile cam fac legea. blancul din mansa a III-a a fost naucitor, intr-adevar. Totusi, daca Costica nu curenta stiuca aia de 66 (bravo, Costica, hotzomane!) puteam sa trag la cmmc. ma consolez cu idea ca data viitoare voi fi mai bun, important e sa te lupti, nu?
Dar nu asta are importanta, ci faptul ca din nou te mananca limbutza, asta in conditiile in care, discutand cu ambele parti mi-am rezervat dreptul de a nu cred 100% pe niciunul, intelegand ca adevarul e undeva la mijloc.
Asa cum am spus, din partea ta a fost o gluma ciobaneasca (sper ca doar atat!). daca esti DERANJAT la mansarda atunci e cu atat mai grav sa posezi gun. nu mai zic de teribilismul cu care l-ai agitat in fata unora.
Anyway, gandeste-te la un lucru: cat poti sa fii de penibil acum, dupa tot ce s-a consumat pe Rogo? si nu in fata mea, ci a intregului forum.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 09 Sep 2008, 10:38

Gerula scrie:
NEGI FAPTUL CA IN SEARA ZILEI DE JOI, CAND NE-AM VAZUT, M-AI INTREBAT CE S-A INTAMPLAT, SPUNAND: "AM AUZIT CA A FOST SCANDAL CU ADELIN CU PISTOLUL"?
Nu am spus asa ceva niciodata. Nu te-am intrebat ce s-a intamplat. Am spus ca am auzit ca va iesi cu scandal dupa cele intamplate. Cu alte cuvinte te-am prevenit.
Tu poti sa o intorci cum vrei acum, treaba ta. Sa fii sanatos !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 09 Sep 2008, 10:58

bre gerula, iti zisei ca pana la urma invingatorul are intotdeauna dreptate??

si ca prin atitudinea ta ti-ai ridicat in cap aproape tot forumul ?

si ca prin faza cu pistolu , indiferent cum a fost ( eu nu am vazut nimic personal desi eram prin zona, si deci nu vrea sa fac nici un comentariu pe ce am auzit de la adelin si de la tine ) chiar o sa pierzi mult de tot ?

ti' zisei ca oamenii in genere nu privesc lucrurile obiectiv?
si drept urmare tu esti convins ca ai dreptate , adelin la fel ?

adelin a fost mai baiat destept decat tine la faza asta pt ca si-a vazut de treaba, si-a asigurat suportul membrilor de club ( si nu niste neica nimeni, ci niste oameni cu mare reputatie in bransa) a muncit , s-a agitat si castigat concursul.

deci a iesit si victima, a iesit si invingator in cadru concursului, tu ai fost cat pe ce sa fii dat afara etc etc etc .... deci tu cu ce te-ai ales de fapt ?

si ti-am mai zis o chestie invatata la concursurile de crap .... nu se vine cu chestii netestate in concurs man, daca ai obiectiv de clasare cat mai buna :D :D :D

ma bucur ca te-a debanat dan, sa poti sa-ti spui punctul de vedere ... doar ca se intampla exact ce ti-am previzionat : toata lumea sau aproape, o sa vada intamplarile exact pe invers de cum vezi tu ... oare de ce ..... :roll: .... pt ca lumea in genere considera ca sunt anumite chestii care chiar nu se fac .... cred ca stii la ce ma refer .....

ma indoiesc ca in conditiile astea o sa mai reusesti sa convingi pe cineva de ceva ... oricum eu apreciez asa ca idee ca tu nu te lasi :D :D :D da o sa fie greu :D :D :D esti tu contra unui castigator de concurs, si a unor oameni cu reputatie grea in domeniu .... sunt curios sa vad mai departe ce mai iese :D :D :D

oricum felicitari pt rezultatul obtinut, lui adelin ca si mare castigator, iar tie pt o clasare buna in conditiile primului concurs si a echipamentului netestat si a unei participari ca "persoan fizica" !!!!!

Închis