Rogojesti/Gerula

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 09 Sep 2008, 00:17

Da. M-am pierdut, recunosc. Era vb-a de Mark Twain, onesti si SF, care considearu o crima impotriva umanitatii sa dai la stiuca cu textil si x-fast. Doar ca erai si tu prin preajma pe acel topic, cu cate-o replica blanda, parinteasc, si te-am bagat in oala cu ei. Mda. Ai dreptate. Ai dreptate?!?!!? :shock: Iar??? :x
Merg la somn!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 09 Sep 2008, 01:49

TopGear scrie:Da. M-am pierdut, recunosc. Era vb-a de Mark Twain, onesti si SF, care considearu o crima impotriva umanitatii sa dai la stiuca cu textil si x-fast.

Exagerezi un picutz.

Gerula: Felicitari pt. locul obtzinut. Un rezultat bun pentru conditziile in care ai participat.

Adelin: Imi pare rau pt. pierderea cainelui.

Chestia cu pistolul, eu o vad ca pe o gluma luata prea in serios, iar chestia cu comisia.... :oops: :oops: :oops:

Numai bine!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 09 Sep 2008, 02:08

TopGear scrie:Da. M-am pierdut, recunosc. Era vb-a de si SF, care considearu o crima impotriva umanitatii sa dai la stiuca cu textil si x-fast.
Mai baiete , daca te doare capu nu mai lua pastile pt. stomac , ca nu-ti trece capu asa :lol: :lol:

Gerulachio , in linii mari la un astfel de scenariu ma asteptam si io drept sa spun , cind am vazut ca se tot bate saua pe aia cu amenintarea insa fara nici un telefon la politie , era cam dubios , plus faptu ca in loc sa demareze in tromba statea si vorbea la telefon cu colegu , pe bune , is chestii care nu se leaga .

Sincer , io n-as paria nici pe mine insumi ca-s integru si mai catolic decit papa , da ii misto sa vezi argumente de genu asta :lol:

Totusi , Adelin merita felicitat pt. locu obtinut , nu te mai plinge ca nu stiu ce si nu stiu cum , ca-i penibil , daca is strategii de cluburi si nu merge singur te poti inscrie oricind in unu din cluburile existente , sondeaza piata , curaj :lol: :lol:

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 09 Sep 2008, 02:24

Adelin scrie:
razvan m. scrie:Vad ca nu se inghesuie nimeni sa povesteasca cum au stat lucrurile, asa ca o voi face eu, cu atat mai mult cu cat am fost martor ocular.

Adelin era la vreo 2-300 m distanta inspre tabara, tot langa mal. La un moment dat il vad pe Gerula indreptandu-se spre el. Stiind ce discutii au avut pe forum, m-am uita sa vad ce se intampla.
Gerula s-a invartit pe langa barca lui Adelin si l-am vazut dupa un timp ininzand mana spre el. In mana avea ceea ce parea a fi o arma. A tinut mana indreptata spre Adelin cam 10 secunde, a mai stat putin si a plecat.

Am ales sa depun marturie intrucat nu m-a lasat constiinta sa tac si sa mint ca nu am vazut nimic. Poate altii asa ar fi facut, caci sunt destui cei care fug de responsabilitati si de implicare.
Adica cineva poate sa creada ca omul asta minte?!
...in mina avea ceea ce parea a fi o arma....

Ai mai intilnit judecatori convinsi de faze din astea , si oameni condamnati pe cea ce parea :lol: :lol:

Fir Intins!!!

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 09 Sep 2008, 07:04

Felicitari Adelin!
Sincer, eu nu stiu, cum ai putut concura, cind, cinele tau era bolnav, (imi pare sincer rau ,stiu ce inseamna).
Acum, va ti vazut si cred ca nu o sa mai fie aceleasi, replici pe forum.
Inainte de clasamente ,scule ,masini, alea, alea ,suntem toti niste impatimiti ai pescuitului si OAMENI, (iar ei mai gresesc ).

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 09 Sep 2008, 07:30

Gerula:
toata discutia asta nu ar fi avut loc niciodata! Daca tu nu aveai proasta inspiratie sa te duci la concurs cu pistolul ala de plastilina, cu gaze , cu uraniu sau cu ce rahat o fi fost...

Daca ai fi vrut sa se discute despre rezultatul tau (bun/rau nu stiu) ti-ai fi vazut de pescuit, pentru ca la un concurs de pescuit doar prin asta puteai sa inchizi gura adeversarilor fie ei reali sau virtuali.

Si cred ca degeaba pui zambareti dupa fiecare rand, fin'ca nu-i nimic funny.

-Te-ai gandit sa o lasi cum a cazut?

-Gandeste-te :!:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 09 Sep 2008, 07:47

Ovidiu, n-am de ce s-o las cum am cazut, din trei motive:

1. Nu eu am dus disputa din planul pescuitului in planul personal.

2. Nu eu am incercat sa-mi scot adversarul din concurs prin masinatiuni jenante de culise.

3. Nu eu am prezentat deformat incidentul pentru a capitaliza simpatia schipei/participantilor la concurs/forumistilor.

Repet cel mai de bun simt argument cu putinta: primul post al acestui topic a fost facut de mine intr-un moment in care nu se punea in nici un fel problema excluderii din concurs, banarii samd . In conditiile astea nu cred ca vreun om sanatos la cap poate crede ca am mintit minimalizand incidentul, pentru simplul motiv ca nu aveam nici un interes s-o fac.

Oricine vrea sa se lamureasca ajunge sa citeasca postul respectiv, impreuna cu primul post al lui Alois si postul lui razvan m., sa sesizeze diferentele din descriere, si sa bage in ecuatie tentativa de excludere din competitie si de pe forum.

@SF: nu ma plang de treaba cu strategiile de club, ceea ce spun este faptul ca, dintr-o eroare de redactare a organizatorilor, am ajuns sa cred ca acolo putea avea loc un concurs Adrian Niculae - Bucuresti versus Adelin Avram - Arad. Evident, nu era cazul.

Cu inscrierea intr-un club nu prea se pune problema, nu am nici cea mai mica intentie de a participa etapa de etapa, am alte planuri de viitor :lol:. In plus, un loc 6 ocupat de Coco in calitate de concurent individual valoreaza, in opinia mea, mult mai mult decat locul I ocupat de Alois cu sustinerea as spune disperata a echipei care s-a antrenat cel mai mult la Rogojesti.
Asa ca asta voi face si eu: o sa-mi aleg cateva concursuri la care pot participa fara a pierde prea mult timp, o sa-mi pregatesc corespunzator echipamentul, si, daca reusesc sa termin, concurand individual, peste "membrul echipei" Alois :lol:, satisfactia va fi cu mult mai mare. ;)
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 09 Sep 2008, 08:05

Apropo de Razvan, nu e vorba nici macar de "ceea ce parea". Citeste atent ce am scris aici:
Gerula scrie: Dupa cateva minute, am discutat amical cu Razvan, CARUIA I-AM POVESTIT EU TOATA FAZA!!! Nici o secunda nu a zis "Da ma, am vazut, nu trebuia sa faci asa etc". Dimpotriva, s-a exprimat, citez: "Am auzit ca a iesit scandal cu Adelin cu pistolul" Mai mult, a ras cand i-am spus ca daca nu era ilegal sa detii asa ceva si aveam surdina sa pun la el probabil ca Adelin se scapa in chiloti.
Omul a depus marturie mincinoasa INVENTAND pur si simplu faptul ca ar fi fost martor.

SF scrie:
Sincer , io n-as paria nici pe mine insumi ca-s integru si mai catolic decit papa , da ii misto sa vezi argumente de genu asta :lol:
Cea mai tare faza e ca MihaV cerea direct sa fiu banat pe baza acestui "argument" :lol: :lol: :lol:

Asta in conditiile in care, atentie, am spus clar ca:
Gerula scrie:Gyorg, desi trasese toate sforitle, si-a luat o rezerva: a zis, citez, "eram foarte departe, nu se vedea prea bine daca e pistol si incotro e indreptat". Alois s-a uitat la el usor surprins (se intelesesera altceva :lol: ), dar noroc ca a sarit marele om si caracter Razvan, care a sustinut sus si tare ca vazut el exact ce si cum (retineti ce am zis mai sus, IN SEARA ZILEI DE JOI NICI NU STIA DE "INCIDENT").
Cu lacrimi Bastus!

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 09 Sep 2008, 09:28

Sincere felicitari lui Coco pentru locul 6!!!
Vezi ce inseamna sa te ajute statura :lol:
Fire zmucite!

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 09 Sep 2008, 09:28

Curat balamuc !

nici nu stiu ce sa mai cred...

sa recapitulam...

vine Razvan si zice ca ar fi vazut de la citeva sute de metri ca Gerula sa apropiat de Adelin si ar fi intins catre el ceva ce ar fi semanat cu ...

apoi vine Adelin si zice ca si la luat la telefon martor pe Gyorg ( deci si ala a vazut... sint 3 de toti :lol: ) cind gerula a bagat cartus pe teava... sau ma rog a simulat ca face asta si a indreptat pistolul catre el...

Apoi vine Gerula si zice ca Razvan ( amic cu Gerula pe forum... dar si mai si cu Adelin... ) ar fi depus marturie ( mincinoasa ) la comisia concursului precum ca el a vazut ...

intriganta situatie... scap detectivu la voi :lol: acusa va prind cu minciuna :lol:

@ Razavane ai vazut sau nu pistolu ?
cum ai formulat marturia ta la comisie ?

@ Gyorg : poti sa ne confirmi cele spuse de unul sau de altu ?

@ Gerula : esti de acord ca numa un nebun ar face o gluma de asta sa simuleze incarcarea pistolului si sa-l indrepte catre careva ?

Închis