Merg la somn!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
TopGear scrie:Da. M-am pierdut, recunosc. Era vb-a de Mark Twain, onesti si SF, care considearu o crima impotriva umanitatii sa dai la stiuca cu textil si x-fast.
Mai baiete , daca te doare capu nu mai lua pastile pt. stomac , ca nu-ti trece capu asaTopGear scrie:Da. M-am pierdut, recunosc. Era vb-a de si SF, care considearu o crima impotriva umanitatii sa dai la stiuca cu textil si x-fast.
...in mina avea ceea ce parea a fi o arma....Adelin scrie:Adica cineva poate sa creada ca omul asta minte?!razvan m. scrie:Vad ca nu se inghesuie nimeni sa povesteasca cum au stat lucrurile, asa ca o voi face eu, cu atat mai mult cu cat am fost martor ocular.
Adelin era la vreo 2-300 m distanta inspre tabara, tot langa mal. La un moment dat il vad pe Gerula indreptandu-se spre el. Stiind ce discutii au avut pe forum, m-am uita sa vad ce se intampla.
Gerula s-a invartit pe langa barca lui Adelin si l-am vazut dupa un timp ininzand mana spre el. In mana avea ceea ce parea a fi o arma. A tinut mana indreptata spre Adelin cam 10 secunde, a mai stat putin si a plecat.
Am ales sa depun marturie intrucat nu m-a lasat constiinta sa tac si sa mint ca nu am vazut nimic. Poate altii asa ar fi facut, caci sunt destui cei care fug de responsabilitati si de implicare.
Omul a depus marturie mincinoasa INVENTAND pur si simplu faptul ca ar fi fost martor.Gerula scrie: Dupa cateva minute, am discutat amical cu Razvan, CARUIA I-AM POVESTIT EU TOATA FAZA!!! Nici o secunda nu a zis "Da ma, am vazut, nu trebuia sa faci asa etc". Dimpotriva, s-a exprimat, citez: "Am auzit ca a iesit scandal cu Adelin cu pistolul" Mai mult, a ras cand i-am spus ca daca nu era ilegal sa detii asa ceva si aveam surdina sa pun la el probabil ca Adelin se scapa in chiloti.
Cea mai tare faza e ca MihaV cerea direct sa fiu banat pe baza acestui "argument"SF scrie:
Sincer , io n-as paria nici pe mine insumi ca-s integru si mai catolic decit papa , da ii misto sa vezi argumente de genu asta![]()
Gerula scrie:Gyorg, desi trasese toate sforitle, si-a luat o rezerva: a zis, citez, "eram foarte departe, nu se vedea prea bine daca e pistol si incotro e indreptat". Alois s-a uitat la el usor surprins (se intelesesera altceva), dar noroc ca a sarit marele om si caracter Razvan, care a sustinut sus si tare ca vazut el exact ce si cum (retineti ce am zis mai sus, IN SEARA ZILEI DE JOI NICI NU STIA DE "INCIDENT").