Rogojesti/Gerula

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 09 Sep 2008, 11:03

@ Gerula
Ar trebui sa fii ignorat de toti colegii de pe forum nu sa ti raspunda. E o vorba prin zona aradului si nu numai care ti se potriveste foarte bine: "si de vina si sa tac?" asa ca in loc sa-ti torni cenusa in cap incepi sa strigi : hotzii in speranta ca vor fi trecute cu vederea faptele tale.
Daca esti asa de barbat cum te lauzi de ce ai mers sa "discuti' cu adelin avand pistolul si briceagul la tine? Daca erai barbat cu adevarat mergeai la el fara arma. Mergand inarmat dai dovada ca tie iti era frica de ce ti se poate intampla la concurs. Deci tu esti iepurasul fricos :arrow:
Desi am fost printre cei care am vrut sa ti se ridice ban-ul tocmai pt a ne spune parerea ta vis-a-vis de cele intamplate ma uimeste tupeul tau. Esti singur impotriva tuturor :roll: si o tii tot pe a ta

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 09 Sep 2008, 11:18

Felicitari castigatorului !
referitor la partea cu wild wild east ce s-ar mai putea spune decat " me against the world " ca shasha zicea gerula ca-s manelist si ascult si muzica de nigga '
:oops: peace

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Sep 2008, 11:20

toni f scrie:bre gerula, iti zisei ca pana la urma invingatorul are intotdeauna dreptate??

si ca prin atitudinea ta ti-ai ridicat in cap aproape tot forumul ?

si ca prin faza cu pistolu , indiferent cum a fost ( eu nu am vazut nimic personal desi eram prin zona, si deci nu vrea sa fac nici un comentariu pe ce am auzit de la adelin si de la tine ) chiar o sa pierzi mult de tot ?

ti' zisei ca oamenii in genere nu privesc lucrurile obiectiv?
si drept urmare tu esti convins ca ai dreptate , adelin la fel ?

adelin a fost mai baiat destept decat tine la faza asta pt ca si-a vazut de treaba, si-a asigurat suportul membrilor de club ( si nu niste neica nimeni, ci niste oameni cu mare reputatie in bransa) a muncit , s-a agitat si castigat concursul.

deci a iesit si victima, a iesit si invingator in cadru concursului, tu ai fost cat pe ce sa fii dat afara etc etc etc .... deci tu cu ce te-ai ales de fapt ?

si ti-am mai zis o chestie invatata la concursurile de crap .... nu se vine cu chestii netestate in concurs man, daca ai obiectiv de clasare cat mai buna :D :D :D

ma bucur ca te-a debanat dan, sa poti sa-ti spui punctul de vedere ... doar ca se intampla exact ce ti-am previzionat : toata lumea sau aproape, o sa vada intamplarile exact pe invers de cum vezi tu ... oare de ce ..... :roll: .... pt ca lumea in genere considera ca sunt anumite chestii care chiar nu se fac .... cred ca stii la ce ma refer .....

ma indoiesc ca in conditiile astea o sa mai reusesti sa convingi pe cineva de ceva ... oricum eu apreciez asa ca idee ca tu nu te lasi :D :D :D da o sa fie greu :D :D :D esti tu contra unui castigator de concurs, si a unor oameni cu reputatie grea in domeniu .... sunt curios sa vad mai departe ce mai iese :D :D :D

oricum felicitari pt rezultatul obtinut, lui adelin ca si mare castigator, iar tie pt o clasare buna in conditiile primului concurs si a echipamentului netestat si a unei participari ca "persoan fizica" !!!!!

Cred ca aici s-a spus tot,(excelent comentariul)aveti putere si treceti mai departe,ce a fost a fost,urmeaza alte concursuri,alte contre pe forum,mai nou si concursuri de tir :lol: :lol: ,deci viata e frumoasa,cum zicea maestrul Braila "viata fara poezie e pustiu" :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Sep 2008, 11:38

Gerula scrie: E, Alois a prins locul ala taman cand nu se baga mizerie pe tevi si a luat 16 pesti. A doua zi, avea mansa pe sectorul ala grupa mea. Ne-am bulucit vreo 10 barci ca la nebuni :lol:, m-am ciocnit cu Lazea :lol:, pana la urma, apreciind ca totusi el e mai bine clasat, l-am lasat sa se duca el sa-l ocupe (asta si apropo de ce abera Tavi, ca barca mea e lenta etc :lol: ).
Vad ca te manca tare Gerula si ma invoci in circul jenant asta ca sa afli si parerea mea, nu?
Spre suprinderea ta e aceeasi. Eu imi mentin pozitia de la inceputul circului, adica de cand ti-ai postat arma la galerie, remember ce ti-am zis atunci?
Banul a fost absolut meritat conform regulamentului forumului, atac la persoana in afara arenei. Ar fi fost meritat si pentru gluma proasta de la Rogojesti, Gerula s-a dus inarmat acolo si si-a fluturat pistolu (chiar si in gluma daca vreti) in fata unui forumist cu care s-a contrat virtual.
Prin revenirea la decizie si ridicarea banului s-a aruncat definitiv in derizoriu regulamentul forumului care oricum era cam facultativ in ultima vreme.
Despre ce s-a intamplat la Rogojesti, ma rezum la a zice ca toata tarasenie depaseste cu mult normalitatea si intra in sfera patologicului.
Asadar Gerula, indiferent de explicatiile puerile si ciudate pe care le-ai dat, faptul ca te-ai dus inarmat la concurs si ai tinut neaparat sa fluturi pistolu in fata lui Adelin te califica din punctul meu de vedere la un diagnostic de specialitate.
Iar acuma vad se face o ancheta gen OTV, se cauta tot felul de interpretari si justificari pentru un gest imbecil si ceea ce e grav, premeditat.

Acest mesaj poate fi interpretat ca un atac la persoana, deci conform regulamentului merit ban. Dar avand in vedere ca voi contesta decizia la CDTA, voi ramane doar cu avertisment si suspendarea din functia de moderator.
:arrow:
Sageata e pentru mine.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Sep 2008, 12:31

gerula,

cut the bullshit. faza cu nu trage dom' semaca, ca el avea echipa si tu nu aveai sonar, astea-s chiar detalii fara nici o importanta. adelin e pescar de mures, dunare si alte rauri. ti-a tras-o elegant la un pescuit cu care tu erai mult mai familiarizat. cam aia e. live with it.

tavi,
ai ratat ceva mare de esti asa sucarit? :)

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Sep 2008, 12:36

Esti pe-aproape, chiar am ratat neste bibani, tu-le mama lor. :D

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 09 Sep 2008, 12:46

Nu stiu de ce trebe sa imi spun si eu parerea pe aici:

Faptul ca Gerula a venit cu un pistol pe care se spune ca l-a afisat cu ostentatie in fata lui Adelin, persoana cu care a avut dispute virtuale, (eu unul nu l-am vazut decat cu tocul atarnat la curea) este mult mai mult decat regretabil ci chiar deplasat.
In primul rand, sunt convins ca nu se pune problema ca Gerula ar fi putut face uz intr-adevar de acel device sau ca lui Adelin a inceput sa ii tremure lanseta cand a vazut pistolul lui Gerula. In schimb, ma gandesc , spre exemplu, la confortul psihic al sotiei lui Adelin.
In al doilea rand cred ca venim la aceste manifestari colective pentru a ne simti bine si nu pentru a rezolva rafuieli personale, lucru pe care cred ca Gerula ar trebui sa il aiba in vedere. Desi nu mi-a dat impresia ca nu s-a simtit bine, cred ca ar fi putut sa permita si altora acelasi lucru!
Sincer, ma inteleg bine cu toti participantii la aceste manifestari, si nu vad motivul pentru care ai aduce la astfel de manifestari obiecte mai contondente decat, spre exemplu, un grip! :D

Felicitari lui Adelin pentru castigarea concursului!
near the beer

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 09 Sep 2008, 13:01

"In schimb, ma gandesc , spre exemplu, la confortul psihic al sotiei lui Adelin"

costica , galant ca de obicei :D :D :D

de aia te iubeste pe tine femeile bre, ca te gandesti la ele :D :D :D

felicitari pt captura man !!!!!!

ps: f corecta afirmatia in sine ........

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 09 Sep 2008, 13:16

Vad ca au aparut si opinii mai ponderate, ceea ce nu e rau.

Tragand linie si adunand, cred ca ar trebui sa remarcati faptul ca eu am spus clar ca poate am facut o gluma cam de cazarma in fata unuia neobisnuit cu asa ceva. In schimb, pe Alois nu-l vad recunoscand ca a facut o prostie si o magarie mutand o disputa din zona discutiilor despre pescuit in sfera personala, in conditiile in care el e moderator :roll:

P.S. Eugene, iti raspund doar pentru ca ai avut mesajul ala de mult bun simt, cat inca eram banat. Daca participai la concurs ca "persoana fizica" :lol:, iti garantez ca n-ai mai fi apreciat nici cu 1% mai mult performanta lui decat a mea.

P.P.S. Leba, nu stiu ce limbuta ma manaca :lol:, am impresia ca iar suntem in sfera mesajelor neintelese :lol:.

P.P.S.S. Tavi, iti aratam doar ca ai vorbit prostii apropo de barca, referitor la restul mi-e foarte clar ca n-ar avea vreun sens sa incerc sa te conving de ceva :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 09 Sep 2008, 13:23

Gerula scrie:...
P.P.S. Leba, nu stiu ce limbuta ma manaca :lol:, am impresia ca iar suntem in sfera mesajelor neintelese :lol:.
...
tu faci ca nu-ntelegi. iarasi.
ma rog, e stilul tau, arhirecunoscut.
te rog ceva, nu ma mai baga in can-can.ul asta, chiar nu e cazul. parerea mea o stii asa ca
:arrow:

p.s. si daca te iei de Tavi te iei de tata, da? :D
p.p.s. hai in arena daca vrei neaparat sa-mi explici ce ne-pescar sunt.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Închis