Gerula scrie: E, Alois a prins locul ala taman cand nu se baga mizerie pe tevi si a luat 16 pesti. A doua zi, avea mansa pe sectorul ala grupa mea. Ne-am bulucit vreo 10 barci ca la nebuni

, m-am ciocnit cu Lazea

, pana la urma, apreciind ca totusi el e mai bine clasat, l-am lasat sa se duca el sa-l ocupe (asta si apropo de ce abera Tavi, ca barca mea e lenta etc

).
Vad ca te manca tare Gerula si ma invoci in circul jenant asta ca sa afli si parerea mea, nu?
Spre suprinderea ta e aceeasi. Eu imi mentin pozitia de la inceputul circului, adica de cand ti-ai postat arma la galerie, remember ce ti-am zis atunci?
Banul a fost absolut meritat conform regulamentului forumului, atac la persoana in afara arenei. Ar fi fost meritat si pentru gluma proasta de la Rogojesti, Gerula s-a dus inarmat acolo si si-a fluturat pistolu (chiar si in gluma daca vreti) in fata unui forumist cu care s-a contrat virtual.
Prin revenirea la decizie si ridicarea banului s-a aruncat definitiv in derizoriu regulamentul forumului care oricum era cam facultativ in ultima vreme.
Despre ce s-a intamplat la Rogojesti, ma rezum la a zice ca toata tarasenie depaseste cu mult normalitatea si intra in sfera patologicului.
Asadar Gerula, indiferent de explicatiile puerile si ciudate pe care le-ai dat, faptul ca te-ai dus inarmat la concurs si ai tinut neaparat sa fluturi pistolu in fata lui Adelin te califica din punctul meu de vedere la un diagnostic de specialitate.
Iar acuma vad se face o ancheta gen OTV, se cauta tot felul de interpretari si justificari pentru un gest imbecil si ceea ce e grav, premeditat.
Acest mesaj poate fi interpretat ca un atac la persoana, deci conform regulamentului merit ban. Dar avand in vedere ca voi contesta decizia la CDTA, voi ramane doar cu avertisment si suspendarea din functia de moderator.
Sageata e pentru mine.