Rogojesti/Gerula

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Sep 2008, 22:10

ovidiu14 scrie:Conform regiulamentului LRS , nu judecam un membru al vreunui club stimate o iei razna .
Judecam ca si comisie o prostie facuta de tine ...daca erai membru in vreun club acel club nu ar fi avut reprezentant in CTDA la acel moment .
Sper ca realizezi ca tocmai mi-ai dat dreptate :lol: :lol: :lol:

Era la fel de normal ca nici clubul lui Adelin sa nu aiba reprezentanti in comisie. Caz in care verdictul ar fi fost 3 la 2 in favoarea mea, din prima. De chestia cu martorul/judecator vad ca nu mai zici nimic, te faci ca n-ai observat-o. Sau si aia era normala si in regula??
Cu lacrimi Bastus!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 08 Sep 2008, 22:11

Gerula scrie:Acum, faza cu complotul, care, din punctul meu de vedere, (si cred ca al multor altora, dupa ce vor citi toate astea) ii descalifica moral si uman pe Alois, Razvan si (partial) pe Gyorg:

In seara zilei de vineri, inainte de sedinta tehnica, ma indreptam foarte multumit cu barca spre locul de campare. Prinsesem bine, identificasem si fara sonar :lol: cateva locuri, eram foarte sigur ca o sa fac un concurs excelent pentru un debutant. Nu adia fir de vand, lacul era oglina, se auzeau vocile de la kilometri. Il aud pe Gyorg cum facea lobby :lol: : "da ma, n-auzi, sa-l ameninte cu pistolul, Nu se poate asa ceva" etc etc. Dupa vreo 5 minute, il aud pe unu' (ulterior am aflat cine era) cum vorbea cu Vijelie :lol: :lol: :lol:, care sunase si el sa fiu scos din concurs :lol: (sunt curios cum dracu o sa nege acum Alois varianta complotului :lol:) Omul ala, pragmatic :lol:, l-a intrebat intai pe Vijelie de cotizatia lui frati-su :lol:, si pe urma s-au inteles :lol:.

Am ajuns la mal si l-am primit pe Ovidiu 14 cu un ranjet larg, stiind ce urmeaza :lol:. A fost un soi de proces-mascarada, pe langa asta Ceausescu a avut parte de o epopee juridica :lol:. Singura surpriza neplacuta a venit de la Razvan, pe care, in mod stupid, il consideram un om onorabil. Gyorg, desi trasese toate sforitle, si-a luat o rezerva: a zis, citez, "eram foarte departe, nu se vedea prea bine daca e pistol si incotro e indreptat". Alois s-a uitat la el usor surprins (se intelesesera altceva :lol: ), dar noroc ca a sarit marele om si caracter Razvan, care a sustinut sus si tare ca vazut el exact ce si cum (retineti ce am zis mai sus, IN SEARA ZILEI DE JOI NICI NU STIA DE "INCIDENT"). Cea mai apropiata barca era la peste 500 de metri, distanta la care nici indianul Ochi de Soim n-ar vedea cu ochiul liber ce ai in mana si incotro indrepti obiectul cu exactitate.

Firesc, "procesul maimutelor" a continuat. Degeaba am zis sa facem reconstituire, sa se vada ca nu se poate vedea nimic :lol:, a sarit Gyorg ca nu e proces la tribunal, ca acolo as fi sigur achitat, dar ca aici instanta morala bla bla. Instanta morala era el, martor si judecator :lol: :lol: :lol:.

Tudose a avut decenta sa se lase recuzat de mine, in virtutea scandalurilor pe care le avusesem in trecut, si s-a votat. Trei oameni de caracter (Berti, Nucu si Bunicul Cozma) au cerut, cu mult bun simt, sa se dea doar avertisment. A sarit Gyorg, sustinut de pila lui Vijelie si de un ins pe care nu-l vazusem in viatamea si cu care nici nu cred ca ma contrasem pe undeva :lol: Fiind 3v3, decizia a luat-o proaspatul coleg de club al lui Adelin :lol: :lol: :lol:, Ovidiu 14, presedintele comisiei:burma sa fiu exclus din concurs.

-bai terminatule ! ai kkt in loc de creier? dupa ce ca esti prost mai esti si surd? eu nu stiu nimic de concursul asta ... de unde si pana unde sa vorbesc eu de descalificarea ta?:evil: cred ca ai cosmaruri cu mine de ma visezi in fiecare lucru rau care urmeaza sa ti se intample :twisted:
-bai nene... singurul om cu care am vorbit si care nu cred ca era ajuns inca acolo a fost Vasile Mitrea si nu avea nici o legatura cu tine ci vroiam sa il intreb ce acte imi trebuiesc pentru ai face tatalui meu permis de pescuit. :evil:
-ce am scris mai devreme cu spitalul trebuie neaparat sa o faci...un control la cap nu strica...dar pentru orice siguranta eu zic sa iti faci doua...unul la balaceanca si unul la spitalul 10.
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 08 Sep 2008, 22:14

vijelie scrie:Nu am nici o emotie, stai linistit... :lol: Cat despre Fario, inca nu am batut palma... nu stiu daca imi accepta conditiile :lol: Iar frica???? De cine? De ce? Cred ca esti in extaz acu ca ti-ai vazut visul cu ochii.. :lol: :lol:

daca nu face concurs Fario cu tine fac eu...dar pe miza mai mica ...nu am facut tir decat 6 ani:)) :lol: :twisted: si daca ne gasim si niste tinte miscatoare cu atat mai bine...punem de o partida de talere :wink: :twisted:[/quote]

Pai de ce nu-ti convine miza? :lol: La ce vrei sa facem concurs? skeet, trap, clays, pistol, pusca cu luneta? :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Sep 2008, 22:15

@ Ovidiu Stiu ca nu m-a oprit nimeni sa am sonar, de altfel il aveam in masina (toni f. poate confirma :lol:). Pur si simplu l-am primit prin posta in ultima clipa, am sperat ca voi gasi in siret giugelele necesare pentru a-l monta, dar n-a fost cazul. Asta nu schimba insa realitate obiectiva ca am obtinut un rezultat bun pentru un incepator, concurand cu un handicap major. Ca handicapul ala n-a fost vina lui Alois e alta treaba :lol:.

Vijelie, nu mai minti, ai si incercat sa te inscrii in concurs in ultima clipa, tot atunci :lol: :lol: :lol:. Ce postasem aici pe forum cred ca te taiase rau la lingurica :lol:. Ai fost refuzat net.
Cu lacrimi Bastus!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 08 Sep 2008, 22:15

Repet nu il judecam pe Adelin ....ci pe tine si prostia ta !
Martor ,judecator ,....ai fi vrut sa nu ascult pe nimeni caci eu eram presdinte CTDA si sa te ascult doar pe tine ....nu ai apreciat ca acea comisie a accepatat ca Tudose sa nu participe ca ai fost ascultat si ca mai mult ai avut parte si de un apel la contestatia facuta de tine motiv pentru care ai putut participa .
Iti mai spun un singur lucru ...si nu mai astepta postare in seara asta de la mine ca nu am timp .....ai pretentii prea mari in ce te priveste avand in vedere modul in care te comporti cu ceilalti si totusi ai beneficiat de bun simt din partea noastra .
Da si tu dovada si incheie cu prostiile pana nu trecem in ridicol.
Pt site e bun traficul indiferent de tema . m-as bucura daca ai faca un topic care sa ajunga subit la 15 pagini de postari pe teme de spinning
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Sep 2008, 22:17

Ovidiu, ma uimesti in mod neplacut :( . Cum poti spune ca n-am apreciat cand am postat acum cateva minute exact aprecieri pe aceasta tema??? :shock: Sigur, la adresa lui Tudose, pentru ca el a zis din prima ca se da la o parte, din comisie sarisera deja vreo 2 ca "n-are treaba domle" :lol:
Cu lacrimi Bastus!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 08 Sep 2008, 22:17

shootgun scrie:
vijelie scrie:Nu am nici o emotie, stai linistit... :lol: Cat despre Fario, inca nu am batut palma... nu stiu daca imi accepta conditiile :lol: Iar frica???? De cine? De ce? Cred ca esti in extaz acu ca ti-ai vazut visul cu ochii.. :lol: :lol:

daca nu face concurs Fario cu tine fac eu...dar pe miza mai mica ...nu am facut tir decat 6 ani:)) :lol: :twisted: si daca ne gasim si niste tinte miscatoare cu atat mai bine...punem de o partida de talere :wink: :twisted:
Pai de ce nu-ti convine miza? :lol: La ce vrei sa facem concurs? skeet, trap, clays, pistol, pusca cu luneta? :lol:[/quote]

jur! doi ani si jumatate PSL :twisted: :wink: cred ca imi pica bine... dar nu ma dau in laturi nici de la o partida de talere :twisted:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 08 Sep 2008, 22:22

Gerula scrie:@ Ovidiu Stiu ca nu m-a oprit nimeni sa am sonar, de altfel il aveam in masina (toni f. poate confirma :lol:). Pur si simplu l-am primit prin posta in ultima clipa, am sperat ca voi gasi in siret giugelele necesare pentru a-l monta, dar n-a fost cazul. Asta nu schimba insa realitate obiectiva ca am obtinut un rezultat bun pentru un incepator, concurand cu un handicap major. Ca handicapul ala n-a fost vina lui Alois e alta treaba :lol:.

Vijelie, nu mai minti, ai si incercat sa te inscrii in concurs in ultima clipa, tot atunci :lol: :lol: :lol:. Ce postasem aici pe forum cred ca te taiase rau la lingurica :lol:. Ai fost refuzat net.

hahahahaha chiar esti dus omule..... daca aduci un singur om care sa comfirme asta sau poti scoate convorbirea telefonica "cu acordul meu chiar... dupa cate sti toate convorbirile Sunt inregistrate si pastrate minim 6 luni....TOATE" ca am vrut sa ma inscriu sau ca eu am incercat sa vb sau ca complotez cumva impotriva ta la acest concurs jur ca ma las de pescuit si ma las uns cu catran si dat cu pene..... dupa care merg in fata masinii tale o statie de autobuz indiferent unde...... daca nu reusesti asta intr-o luna sau da tu un termen dispari dreak de pe net si patesti tu faza cu catranul si penele :evil:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Sep 2008, 22:41

Gerula scrie:concurand cu un handicap major...
Of, of, cata dreptate ai! :lol: In sfarsit recunosti! :lol:

Da' ia zi: cati pesti ai prins? Dar castigatorul? Ca vad ca esti asa multumit de rezultat! E ca si cum cei de la CFR ar fi multumiti ca pierd acasa cu 5-0 cu Chelsea!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Sep 2008, 22:43

Vijelie, hai dispari ca esti penal. :arrow: Asa il periai si pe Malin de n-ar fi crezut nimeni ce povesteai despre el pe YM :evil: :lol:

Sa continuam cu detaliile despre concurs:

Dupa cum poate constata toata lumea, nu-s nebun sa zic ca Alois e nul ca pescar bla bla. Ce zic insa e ca echipa, nereusind sa-i faca pe plac si sa ma elimine din concurs, i-a acordat mult mai mult sprijin decat in mod normal, si ca, in plus, a avut si un bulan nefiresc. (Aici recunosc ca e posibil ca Al de Sus sa-mi fi facut nitel cu degetul, aratandu-mi ca era suficient sa-l fac pe Alois sa se cuibareasca dupa telefon venind spre el :lol:)

Concret: pe sectorul 1 era jale, toata lumea prindea cativa pesti, cei mai buni concurenti pe la 7-8. Singurul loc productiv era in fata unor tevi prin care intra apa tulbure in lac, (nu stiu exact de unde venea). Iar pe acolo curgea apa din 4 in 4 ore, vreme de cate 2 ceasuri. Locul putea fi blocat complet de doua barci.

E, Alois a prins locul ala taman cand nu se baga mizerie pe tevi si a luat 16 pesti. A doua zi, avea mansa pe sectorul ala grupa mea. Ne-am bulucit vreo 10 barci ca la nebuni :lol:, m-am ciocnit cu Lazea :lol:, pana la urma, apreciind ca totusi el e mai bine clasat, l-am lasat sa se duca el sa-l ocupe (asta si apropo de ce abera Tavi, ca barca mea e lenta etc :lol: ).

Ce sa vezi, dupa vreo ora pleaca Lazea de pe loc, luase 2 pesti. Hotarat sa descifrez misterul (aveam doar un peste) , m-am mutat pe locul respectiv. Dupa nici 10 minute, a inceput sa uzineze :lol:. A curs pana la 10.15 (la 11 se termina mansa). In tot timpul ala am mai luat un singur peste. S-a oprit, si dupa 10 minute, in care s-a asezat apa, a inceput distractia. 4 bibani luati, 2 ratati (unuia i-am smuls limba intepand ca disperatul) . Evident, in 4 ore, locul producea lejer 30 de pesti.
Cu lacrimi Bastus!

Închis