Rogojesti/Gerula

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 08 Sep 2008, 20:58

Am inceput sa o iau razna si sa nu mai inteleg nimic ... daca unul e amendat pentru viteza pe sosea i se interzice si navigarea pe forum ?
Comisia de disciplina de la acel concurs nu a luat nici o masura ( :lol: avertisment :lol: ) si in spatiul virtual suntem mai duri, mai intransigenti, mai morali si impunem dreptatea cu parul (banarea)

Adeline felicitari pentru rezultatul din concurs ... despre intamplare nu stiu ce sa spun ... daca tu crezi cu adevarat ca te-a amenintat cel mai bine ar fi sa-l dai pe mana politiei ca sa-l intrebe ei de sanatate si de prevederile legii 295 privind portul si uzul de arma. Fiecare trebuie sa raspunda in fata legii pentru faptele sale ... dar de aici pana la ai interzice accesul pe forum ...

Bine ca a fost ridicata banarea lui Gerula ca forumul risca sa devina pension de domnisoare :lol: si toata lumea sa fie de acord cu toata lumea si cred ca muream de plictiseala.

Cred ca e suficient ca moderatori sa imparta un topic care o apuca pe caterinca si sa-l mute la "cafenea" unde sa poata continua discutia ... cine vrea citeste cine se rusineaza nu mai citeste subiectele de la acea sectiune (cafenea, arena sau cum va fi botezata)
S'altare și bunăstare !

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Sep 2008, 20:59

gerula o faci pe prostul
spui ca nu ai amenintat pe nimeni, atata timp cat te duci langa un om, te iei de el si vehiculezi un pistol, simulezi armare, ca l-ai indreptat sau nu spre el nu conteaza, ai senzatia ca nu este vorba despre amenintare ? mai ales cu aparitia ta angelica
atata timp cat omul s-a simtit amenintat, asta este
asa ceva nu se face
nu daca esti intreg la minte

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Sep 2008, 21:04

si in spatiul virtual suntem mai duri, mai intransigenti, mai morali si impunem dreptatea cu parul (banarea)
e evident ca n-ai inteles nimic

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Sep 2008, 21:11

danr scrie:gerula o faci pe prostul
spui ca nu ai amenintat pe nimeni, atata timp cat te duci langa un om, te iei de el si vehiculezi un pistol, simulezi armare, ca l-ai indreptat sau nu spre el nu conteaza, ai senzatia ca nu este vorba despre amenintare ? mai ales cu aparitia ta angelica
atata timp cat omul s-a simtit amenintat, asta este
asa ceva nu se face
nu daca esti intreg la minte
Dane, ma deranjaza ca te faci ca nu intelegi CONTEXTUL. Repet, nu m-am dus crancen la el, cu ochii injectati samd. Dimpotriva, toata tarasenia era i imensa gluma, poate cam de cazarma, de acord, dar la cata gura aveea asta pe forum cine putea presupune ca face pe el DOAR CAND M-AM APROPIAT LA CATIVA METRI CU BARCA? Apropo, minte de sparge cand spune ca se vedea pistolul, pot depune marturie zeci de oameni ca aveam la brau o borseta imensa, de care mai era agatat si un Leatherman, si veneam spre el de pe partea opusa pistolului :lol:. La fel, MINTE PORCESTE cand spune ca a vazut pistolul cand l-am intrebat unde e razvan :lol: :lol: :lol:, pentru simplul motiv ca l-am intrebat DIN MASINA, PE GEAM, EXACT CAND AJUNSESEM ACOLO. L-ar fi putut vedea doar daca il aveam de gat :lol: :lol: :lol:

Aveti cu totii insa rabdare sa termin de povestit, ca fazele tari abia urmeaza :lol:
Cu lacrimi Bastus!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 08 Sep 2008, 21:21

De geaba te zbati Gerula. Nu te mai crede nimeni. :arrow:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 08 Sep 2008, 21:27

kuintautti scrie:zi mai bine ca ai inceput sa ai mari emotii ca te provoaca Gerula la un concurs de tir si regrete ca ai acceptat propunerile lui Fario... ca altfel nu inteleg de ce tie frica... tu ai pusca cea mai lunga... nu ? :lol:
Nu am nici o emotie, stai linistit... :lol: Cat despre Fario, inca nu am batut palma... nu stiu daca imi accepta conditiile :lol: Iar frica???? De cine? De ce? Cred ca esti in extaz acu ca ti-ai vazut visul cu ochii.. :lol: :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Sep 2008, 21:29

Acum sa le luam pe rand:

Vazand joi si vineri in atrenamentele de joi si vineri ca prind mai mult decat binisor si ca nu se pune problema de gherle, facut de rusine etc, Alois si Gyorg (caruia ii stricasem acum 2 ani combinatia cu Teleianu) au pus la punct planul pentru a ma scoate si din concurs si de pe forum.

Ce trebuie sa inteleaga toata lumea foarte bine este PREMIZA: dupa asa-zisul incident cu pistolul petrecut JOI a urmat o discutie cu Tudose: mi-a spus ca Adelin s-a plans de faza, si ca "oamenii se simt amenintati" samd si ca imi cere, ca organizator, sa nu mai apar cu pistolul pe balta. Nu s-a pus nici o secunda problema de excludere, polite samd :lol:. Am discutat nitel in contradictoriu, dar la final i-am zis ca ii inteleg totusi punctul de vedere si ca o sa fac in asa fel incat pistolul sa nu mai fie vizibil. SI ASTA A FOST TOT. Relatarea se gaseste de altfel in primul meu post de pe acest topic, iarasi nu vad cum m-ar putea cineva banui ca mint.

Dupa cateva minute, am discutat amical cu Razvan, CARUIA I-AM POVESTIT EU TOATA FAZA!!! Nici o secunda nu a zis "Da ma, am vazut, nu trebuia sa faci asa etc". Dimpotriva, s-a exprimat, citez: "Am auzit ca a iesit scandal cu Adelin cu pistolul" Mai mult, a ras cand i-am spus ca daca nu era ilegal sa detii asa ceva si aveam surdina sa pun la el probabil ca Adelin se scapa in chiloti.

Sunt curios daca Razvan are tupeul sa vina sa nege toate astea. De-aia spun ca pentru mine a murit ca om, imi vine sa-mi trag singur palme cand ma gandesc ca am intrat din nou pe forum ca sa-i iau lui apararea la faza cu pestii aia etc. Pe urma, dupa ce a depus marturie mincinoasa, in care a sustinut ca A VAZUT CLAR pistolul indreptat spre Adelin, imi cauta de vorba pe la corturile organizatorilor. Imi venea realmente sa borasc.

P.S. @ musiu Tudor: Culca-te linistit :arrow: , ca se dumirisera destui care-i treaba de dinainte sa fiu debanat. Prea semana toata treaba a "procesul maimutelor" (vezi despre ce vorbesc inainte sa sari cu gura ca fac pe careva maimuta :lol:).
Cu lacrimi Bastus!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Sep 2008, 21:34

Gerula scrie:Acum sa le luam pe rand:

Vazand joi si vineri in atrenamentele de joi si vineri ca prind mai mult decat binisor si ca nu se pune problema de gherle, facut de rusine etc, Alois si Gyorg (caruia ii stricasem acum 2 ani combinatia cu Teleianu) au pus la punct planul pentru a ma scoate si din concurs si de pe forum.
Aici ai gresit esential! Daca ramaneai la lupta ta surda si ieftina contra lui Adelin era cum era. Dar cand te legi astfel de Gyorg iti pierzi orice credibilitate pentru ca pe Gyorg il stiu mult prea multi ca fiind "mai catolic decat Papa". Omul asta nu ar minti sau fura pentru nimic in lume, ba din contra!
Asta e o alta acuzatie jignitoare, pentru care te-as bana daca mi-ar sta in putinta!
Dane, chiar trebuie sa il lasi sa-si bata joc de toti de pe forum si sa-i denigraze cu tot felul de povesti si inventii venite si cine stie ce naluciri?

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 08 Sep 2008, 21:39

Gerula scrie: Vazand ca ma inscriu si eu, si realizand ca daca termin inaintea lui nu-l mai spala nici Dunarea, omul s-a dus glont si s-a inscris in echipa lui Gyorg si Ovidiu 14, care mai concurasera pe lac si se antrenau acolo de duminica, respectiv marti :lol:. Se poate verifica pe listele de inscrisi si de premiati: s-a inscris ca Adelin Avram - Arad, si a castigat ca Adelin Avram - Asociatia Pescarilor de Rapitori (sau cum s-o mai chema acum :lol:)
Omul n-a avut nici macar atata curaj cat sa concureze ca Adelin Avram -Arad vs Adrian Niculae - Bucuresti :lol: :lol: :lol:

.
daca ai fi informat adelin a venit in clubul pescarilor de rapitor din a 2-a etapa a turneului avp... asa ca esti varza!

noi am venit marti pe rogojesti... asa ca nu stiu ce ai tu cu duminica ca iar esti varza...

trebuia sa fi out sa iti faci bagaju si sa te duci acasa dupa ceea ce ai facut... rusine! sa nu intram in discutii de genul: "ce ai facut dupa prima decizie a CTDA?" sau "Tudose m'a amenintat fizic intr'un loc public" Stefan Tudose nu si-a putut exprima votul in cadrul comisiei. Si de ce tot strigai dupa Eugen German in sus si in jos? Hai inventeaza ca stim ca te pricepi... Tu ai o problema grava la mansarda omule...

ai venit la rogojesti ca sa de dai mare ca ai pistol? sau sa participi si sa vezi cum e atmosfera din turneu?

adelin si'a demonstrat valoarea si s'a vazut ca strategia aplicata de club a dat roade... Asta este domnule Adrian Niculae... poate data viitoare vi sanatos la concurs!

P.S nu am nimic cu tine, dar in anumite chestii ar trebui sa'ti faci un control... Nu admiti ca esti supus greselilor, ai intotdeauna dreptate si tu esti cel mai tare... Ma intreb oare daca ai prieteni adevarati?

imi cer scuze daca te'au deranjat anumite parti din postarea mea

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Sep 2008, 21:46

Acum, faza cu complotul, care, din punctul meu de vedere, (si cred ca al multor altora, dupa ce vor citi toate astea) ii descalifica moral si uman pe Alois, Razvan si (partial) pe Gyorg:

In seara zilei de vineri, inainte de sedinta tehnica, ma indreptam foarte multumit cu barca spre locul de campare. Prinsesem bine, identificasem si fara sonar :lol: cateva locuri, eram foarte sigur ca o sa fac un concurs excelent pentru un debutant. Nu adia fir de vand, lacul era oglina, se auzeau vocile de la kilometri. Il aud pe Gyorg cum facea lobby :lol: : "da ma, n-auzi, sa-l ameninte cu pistolul, Nu se poate asa ceva" etc etc. Dupa vreo 5 minute, il aud pe unu' (ulterior am aflat cine era) cum vorbea cu Vijelie :lol: :lol: :lol:, care sunase si el sa fiu scos din concurs :lol: (sunt curios cum dracu o sa nege acum Alois varianta complotului :lol:) Omul ala, pragmatic :lol:, l-a intrebat intai pe Vijelie de cotizatia lui frati-su :lol:, si pe urma s-au inteles :lol:.

Am ajuns la mal si l-am primit pe Ovidiu 14 cu un ranjet larg, stiind ce urmeaza :lol:. A fost un soi de proces-mascarada, pe langa asta Ceausescu a avut parte de o epopee juridica :lol:. Singura surpriza neplacuta a venit de la Razvan, pe care, in mod stupid, il consideram un om onorabil. Gyorg, desi trasese toate sforitle, si-a luat o rezerva: a zis, citez, "eram foarte departe, nu se vedea prea bine daca e pistol si incotro e indreptat". Alois s-a uitat la el usor surprins (se intelesesera altceva :lol: ), dar noroc ca a sarit marele om si caracter Razvan, care a sustinut sus si tare ca vazut el exact ce si cum (retineti ce am zis mai sus, IN SEARA ZILEI DE JOI NICI NU STIA DE "INCIDENT"). Cea mai apropiata barca era la peste 500 de metri, distanta la care nici indianul Ochi de Soim n-ar vedea cu ochiul liber ce ai in mana si incotro indrepti obiectul cu exactitate.

Firesc, "procesul maimutelor" a continuat. Degeaba am zis sa facem reconstituire, sa se vada ca nu se poate vedea nimic :lol:, a sarit Gyorg ca nu e proces la tribunal, ca acolo as fi sigur achitat, dar ca aici instanta morala bla bla. Instanta morala era el, martor si judecator :lol: :lol: :lol:.

Tudose a avut decenta sa se lase recuzat de mine, in virtutea scandalurilor pe care le avusesem in trecut, si s-a votat. Trei oameni de caracter (Berti, Nucu si Bunicul Cozma) au cerut, cu mult bun simt, sa se dea doar avertisment. A sarit Gyorg, sustinut de pila lui Vijelie si de un ins pe care nu-l vazusem in viatamea si cu care nici nu cred ca ma contrasem pe undeva :lol: Fiind 3v3, decizia a luat-o proaspatul coleg de club al lui Adelin :lol: :lol: :lol:, Ovidiu 14, presedintele comisiei:burma sa fiu exclus din concurs.
Cu lacrimi Bastus!

Închis