Prima parte a postarii tale e normala, fireasca, si indica de fapt felul in care ar fi trebuit sa stea lucrurile din prima clipa.
A doua e insa uluitoare: mesajul meu initial de pe acest topic arata limpede, fara echivoc, ce s-a intamplat de fapt acolo. A fost postat cand nici macar nu se punea problema de banari, excluderi din concurs samd, deci ma indoiesc ca vreun om normal la cap m-ar putea banui ca am mintit cu ceva.
Cu alte cuvinte, inainte sa afirmi ca m-am descalificat samd, era normal, zic eu, sa observi ca intre versiunea mea (repet, postata INAINTE de banari, discutii despre excludere samd si cea postata de Adelin exista o diferenta esentiala: n-am zis vreo secunda ca l-am amenintat cu pistolul, dimpotriva, am precizat cat se poate de clar ca :
In plus, din descrierea evenimentelor lipseste clar elementul amenintarii cu pistolul.Gerula scrie:Si asta in conditiile in care ar trebui sa-i fie clar oricarui om care nu e un hamster cacacios ca nu sunt genul care sa se duca o buna bucata la mititica doar ca sa-i faca felul unui gurist de internet .
A spune ca m-am descalificat eu fara ca macar sa asculti versiunile ambelor parti e cel putin ostil la adresa mea. Trebuie sa recunosc fara nici o placere (mi-am stricat complet parerea despre el dupa faza cu clona aia tip Gerula impersonator) ca singurul mesaj de bun simt si in cunostinta de cauza l-a avut eugen, care a avut decenta sa intrebe un martor neutru si sa se lamureasca.
De asemenea, le multumesc celor care au avut decenta sa ceara sa fie ascultate ambele parti. In special Dumitru.