Rogojesti/Gerula

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Sep 2008, 20:12

Dan,

Prima parte a postarii tale e normala, fireasca, si indica de fapt felul in care ar fi trebuit sa stea lucrurile din prima clipa.
A doua e insa uluitoare: mesajul meu initial de pe acest topic arata limpede, fara echivoc, ce s-a intamplat de fapt acolo. A fost postat cand nici macar nu se punea problema de banari, excluderi din concurs samd, deci ma indoiesc ca vreun om normal la cap m-ar putea banui ca am mintit cu ceva.

Cu alte cuvinte, inainte sa afirmi ca m-am descalificat samd, era normal, zic eu, sa observi ca intre versiunea mea (repet, postata INAINTE de banari, discutii despre excludere samd si cea postata de Adelin exista o diferenta esentiala: n-am zis vreo secunda ca l-am amenintat cu pistolul, dimpotriva, am precizat cat se poate de clar ca :
Gerula scrie:Si asta in conditiile in care ar trebui sa-i fie clar oricarui om care nu e un hamster cacacios ca nu sunt genul care sa se duca o buna bucata la mititica doar ca sa-i faca felul unui gurist de internet .
In plus, din descrierea evenimentelor lipseste clar elementul amenintarii cu pistolul.

A spune ca m-am descalificat eu fara ca macar sa asculti versiunile ambelor parti e cel putin ostil la adresa mea. Trebuie sa recunosc fara nici o placere (mi-am stricat complet parerea despre el dupa faza cu clona aia tip Gerula impersonator) ca singurul mesaj de bun simt si in cunostinta de cauza l-a avut eugen, care a avut decenta sa intrebe un martor neutru si sa se lamureasca.
De asemenea, le multumesc celor care au avut decenta sa ceara sa fie ascultate ambele parti. In special Dumitru.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Sep 2008, 20:24

Revenind la mesajul lui Alois, contine un interesant amestec de adevar si minciuna. Realitatea e ca a fost atat de terorizat de simpla mea aparitie, incat l-a sunat pe Gyorg mult inainte sa ajung cu barca langa el. Asta in conditiile in care nu veneam injurand, agitand topoare, pistoale, cutite samd :lol: :lol: :lol:.

Acum, referitor la asa-zisa amenintare cu pistolul: nu exclud ideea ca era atat de speriat incat sa nu mai realizeze ca arma n-a fost vreo clipa indreptata spre el, si ca nu a bagat nimeni glont pe teava. ( in singurul moment cand am avut-o in pozitie de tragere era indreptata spre mal, undeva la vreo 45 de grade in dreapta lui Alois :lol:) Mai mult, daca ar fi facut armata :lol: , ar fi stiut si ca n-am avut nici un moment vreun cartus in incarcator (cand am simulat armarea, teava a ramas "agatata" in spate, si a trebuit sa-i dau drumul inapoi de la parghie, cine a tinut vreodata un pistol in mana stie despre ce vorbesc). Explicatiile sunt oricum inutile, cine n-a asitat la faza nu poate intelege atmosfera de caterinca maxima, cu rasete, pus camera pe trepied etc. Nici nu realizez cat de fricos trebuia sa fii ca sa te sperii vreun pic.
Cu lacrimi Bastus!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Sep 2008, 20:26

Si totusi cu ce a punctat Adelin si ceilalti de pe loc.2,3.?Ce s-a prins e mai important decat cartuse ,cowboy si indieni.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Sep 2008, 20:31

razvan m. scrie:Vad ca nu se inghesuie nimeni sa povesteasca cum au stat lucrurile, asa ca o voi face eu, cu atat mai mult cu cat am fost martor ocular.

Adelin era la vreo 2-300 m distanta inspre tabara, tot langa mal. La un moment dat il vad pe Gerula indreptandu-se spre el. Stiind ce discutii au avut pe forum, m-am uita sa vad ce se intampla.
Gerula s-a invartit pe langa barca lui Adelin si l-am vazut dupa un timp ininzand mana spre el. In mana avea ceea ce parea a fi o arma. A tinut mana indreptata spre Adelin cam 10 secunde, a mai stat putin si a plecat.

Am ales sa depun marturie intrucat nu m-a lasat constiinta sa tac si sa mint ca nu am vazut nimic. Poate altii asa ar fi facut, caci sunt destui cei care fug de responsabilitati si de implicare.
Adica cineva poate sa creada ca omul asta minte?!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Sep 2008, 20:37

ilie scrie:Si totusi cu ce a punctat Adelin si ceilalti de pe loc.2,3.?Ce s-a prins e mai important decat cartuse ,cowboy si indieni.
In curand o sa fie afisat pe liga clasamentul detaliat cu tot ce a prins fiecare concurent. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Salmo Trutta
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Salmo Trutta » 08 Sep 2008, 20:40

mai cunosc un tip care i-si zice gerula si are mari probleme de comportament probabil ca e o porecla pe care si-o pun toti complexatii.si inadaptatii.
pe mine ma doare faptul ca la Rogojesti comisia CTDA a facut un mare compromis(din pct meu de vedere),si cum intotdeauna dupa un compromis vine un altul ma intreb ce o sa urmeze.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Sep 2008, 20:41

Ilie, ai mai rabdare, ca ajungem si acolo, aia e partea cea mai nasoala pentru Adelin :lol:

Vazand ca ma inscriu si eu, si realizand ca daca termin inaintea lui nu-l mai spala nici Dunarea, omul s-a dus glont si s-a inscris in echipa lui Gyorg si Ovidiu 14, care mai concurasera pe lac si se antrenau acolo de duminica, respectiv marti :lol:. Se poate verifica pe listele de inscrisi si de premiati: s-a inscris ca Adelin Avram - Arad, si a castigat ca Adelin Avram - Asociatia Pescarilor de Rapitori (sau cum s-o mai chema acum :lol:)
Omul n-a avut nici macar atata curaj cat sa concureze ca Adelin Avram -Arad vs Adrian Niculae - Bucuresti :lol: :lol: :lol:

Acum, inainte sa abereze cineva si sa spuna cat e de la locul 1 la locul 36 etc :lol:, observati va rog un singur lucru (cine are clasamentul pe serii si pe cel general - vor fi oricum postate pe site-ul ligii): M-am clasat la doua locuri sub Vali Stratonov, omul care a batut la Rogojesti recordul MONDIAL de pesti prinsi intr-o singura mansa. De ce e relevant lucrul asta? Pentru ca si eu si Vali (un pescar realmente exceptional) am concurat singuri, fara echipa, si in aceeasi serie . Asa ca aia care aberau despre clasarea mea proasta :lol: :lol: :lol: pot intelege acum zambetul ala despre care vorbea Alois :lol:
Costica_fishing si Leba, doi oameni la fel ca mine, cu alte meserii decat pescuitul, si care au fost de asemenea in aceeasi serie cu mine, au terminat mult in urma mea in clasament. In cazul lui Leba sistemul de punctare si clasare a dat de altfel un rateu monumental, care ii demonstreaza pe deplin derizoriul, dar despre asta voi posta la alta sectiune, fara scandaluri.

Revenind la "performanta" lui Alois :lol:: nu m-a deranjat deloc ca Gyorg i-a imprumutat bateria, Ionut motorul samd, ba chiar m-am bucurat cand am auzit ( mi-ar fi parut f rau sa poata da vina pe echipament :lol:). Desigur, el nu s-a jenat sa "omita" sa mentioneze ca am fost printre putinii concurenti fara sonar, dar na, de-aia eu sunt Gerula iar el e Alois :lol.

Treaba a fost insa ca toata echipa a tras in disperare pentru el, de la facut baraj cand a avut bulanul extraordinar sa prinda un loc foarte productiv langa niste tevi taman cand nu se baga apa murdara, si sa castige in felul asta mansa din "Valea plangerii" :lol:, pana la cedarea celor mai bune locuri identificate intr-o saptamana de antrenamente. Asa se explica paradoxul saltului facut de Alois de la pozitia anonima de la precedentul concurs de biban la locul I.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Sep 2008, 20:46

Alois, nu te mai zbate inutil, din punctul meu de vedere Razvan a murit ca om dupa ce a acceptat sa depuna marturie mincinoasa . Ajungem imediat si la micul complot pentru a ma exclude din concurs si de pe forum, stai sa terminam cu partea sportiva propriu-zisa.
Cu lacrimi Bastus!

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 08 Sep 2008, 20:52

Gerula scrie:...Asa se explica paradoxul saltului facut de Alois de la pozitia anonima de la precedentul concurs de biban la locul I.
Sa intelegem, deci, ca Adelin n-are nici un merit... O intrebare: da' macar a dat cu naluci prin apa, nu?
Gerula, ar fi un gest frumos sa-l feliciti pe Adelin si, eventual sa-ti propui o revansa SPORTIVA la vreun concurs viitor. Alta startegie, sonar, etc. Ne-ai surprinde pe toti cu o astfel de abordare.
Dar nu conteaza...

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Sep 2008, 20:56

Revenind la rezultate: s-a castigat cu biban, cine a incercat la stiuca a pierdut timpul de pomana (se punctau exclusiv pestii si centimetrii, fara nici un bonus). O stiuca de 55 facea mai putin decat 4 bibanusi de 15 ca puncte si de 4 ori mai putin ca nr de pesti :lol: :lol: :lol:. Din fericire pentru ideea de sportivitate, fair play samd, stiuca a asigurat totusi premiul pentru captura, luat de Costica.

Acum, ca sa se inteleaga mai bine cum au stat lucrurile: singurul om fara echipa care a reusit sa bata sistemul a fost Coco (BRAVO lui, jos palaria). Concurand singur, un super-pescar ca Paco a terminat pe 18, daca nu ma insel. Cum spuneam, Vali Stratonov, mergand tot singur, a terminat cu vreo 2 locuri inaintea mea. "Bunicul" Cozma, un pescar si un om deosebit, a venit undeva sub locul 40.

Daca Alois avea barem curaj de pescar si concura singur, in aceeasi grupa cu mine , si termina inaintea mea, rezultatele ar fi fost comparabile. Asa, n-au nici cea mai mica legatura.

P.S. A nu se intelege ca-i neg complet meritele. Ionut, colegul lui de echipa, cred ca nu iesea campion nici daca-i agata Ovidiu 14 pestii in carlig :lol:. Dar realitatea e ( sunt curios daca are tupeul sa nege :lol:) ca echipa te ajuta ENORM. Iar in acest caz particular, a avut parte de echipa care il putea ajuta cel mai mult (avusesera cele mai multe zile de antrenament pe lac).
Cu lacrimi Bastus!

Închis