Rogojesti/Gerula

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Sep 2008, 14:40

shootgun scrie:
kuintautti scrie: @shootgun ... ma gindeam io ca-i cu efect :lol: ... ti-e frica ca traje mai bine ca tine cu pistolu cu gaze ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Daca Gerula trage mai bine ca mine, cu ce vrea el, cu arcu, cu pusca, cu cutitu... :lol: io ma las de pescuit si ii dau lui useru meu... :lol: Nu te gandi ca ar fi exclus sa ma provoace Gerula la un ''duel''... :lol: Omu vrea sa ne arate ca e polivalent... :lol:
Daca reuseste Gerula sa te bata la concurs de tir eu fac dupa cum urmeaza:
1. ii iert toate pacatele si toate vorbele necugetate si il declar amic pe viata! :lol:
2. popularizez stirea la OTV si alte posturi tv si radio "respectabile"
3. Pun afise in Londra, la sud de capătul estic al Oxford Street unde se găseşte Soho, adica unde ai tu biroul ala fara apa, lumina, cu rozatoare de peste un kil bucata! In afisele astea voi descrie in versuri infrangerea ta umilitoare - va fi un nou Cantec al Nibelungiulor sau, ma rog, Povestile din Canterburry revisited. :lol:
4. Dupa ce Gerula va prelua si apelativul Shotgun, tie iti voi sugera sa iei denumirea de Bow-Loser sau Harpagicus Parvulus si un icon mai "feminin", adica fara pusca, camuflaj etc. Evantual tu cu o floare in mana, ca taurasul Ferdinand!
5. Scriu o depesa la unitatea de VM Predeal in care le descriu ce a patit colegul lor. Sa vezi durere, bocete....aiureeeeea, o sa rada de la comandant pana la caporal de o sa aiba nevoie de laxative ca sa se linisteasca! :lol:
Daca mai au forumistii si alte opinii despre ce sa facem in cazul asta, astept sugestii! Daca insa tu il bati pe Gerula, mmmmmm, atunci el va fi "bestia neagra" si va fi acoperit de umilinta ca bordura de smoala! Va trebui sa fuga la o manastire sa se calugareasca ca sa scape de ironiile cunoscutilor...

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 08 Sep 2008, 14:40

Michael scrie:pai eu nu stiu exact ce as fi facut in locul lui adelin daca venea unul la mine sa ma filmeze facand comentarii la mishto pe fata, dar cu siguranta, cel putin camera aluia ar fi fost distrusa. cu tot cu pistolul aluia.
si spun asta nu ca sa ma dau mare, cine ma cunoaste stie ca nu spun ce nu pot face.

Michael esti rautacios :twisted: cu sa distrugi bunurile omului :?: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Sep 2008, 14:42

o fi fost omul cu arma la cingatoare, poate nu a indreptat-o direct catre el.
dureaza ceva timp pana scoti arma aia si e pregatita de tragere.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 08 Sep 2008, 14:53

dar totusi, mergi sa ai o "discutie" cu cineva cu care te-ai certat si ai pistolul la indemana? Ca doar chiar el in postarea initiala spune ca isi aranja pistolul lanaga adelin

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Sep 2008, 14:55

pai nu merg, dar daca vine el la mine...hai sa lasam asta, nu despre mine discutam acum.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 08 Sep 2008, 15:00

luci_t scrie:dar totusi, mergi sa ai o "discutie" cu cineva cu care te-ai certat si ai pistolul la indemana? Ca doar chiar el in postarea initiala spune ca isi aranja pistolul lanaga adelin

vezi ca nu gandesti corect?!..... l-a intrebat cineva pe Celula daca nu cumva pistolul are asupra lui efectul margelelor asupra altora? :twisted: ...daca pistolul il face sa nu mai fie nervos HAHAHA :lol: :twisted: :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 08 Sep 2008, 15:06

Fario_nebunu scrie:
shootgun scrie:
kuintautti scrie: @shootgun ... ma gindeam io ca-i cu efect :lol: ... ti-e frica ca traje mai bine ca tine cu pistolu cu gaze ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Daca Gerula trage mai bine ca mine, cu ce vrea el, cu arcu, cu pusca, cu cutitu... :lol: io ma las de pescuit si ii dau lui useru meu... :lol: Nu te gandi ca ar fi exclus sa ma provoace Gerula la un ''duel''... :lol: Omu vrea sa ne arate ca e polivalent... :lol:
Daca reuseste Gerula sa te bata la concurs de tir eu fac dupa cum urmeaza:
1. ii iert toate pacatele si toate vorbele necugetate si il declar amic pe viata! :lol:
2. popularizez stirea la OTV si alte posturi tv si radio "respectabile"
3. Pun afise in Londra, la sud de capătul estic al Oxford Street unde se găseşte Soho, adica unde ai tu biroul ala fara apa, lumina, cu rozatoare de peste un kil bucata! In afisele astea voi descrie in versuri infrangerea ta umilitoare - va fi un nou Cantec al Nibelungiulor sau, ma rog, Povestile din Canterburry revisited. :lol:
4. Dupa ce Gerula va prelua si apelativul Shotgun, tie iti voi sugera sa iei denumirea de Bow-Loser sau Harpagicus Parvulus si un icon mai "feminin", adica fara pusca, camuflaj etc. Evantual tu cu o floare in mana, ca taurasul Ferdinand!
5. Scriu o depesa la unitatea de VM Predeal in care le descriu ce a patit colegul lor. Sa vezi durere, bocete....aiureeeeea, o sa rada de la comandant pana la caporal de o sa aiba nevoie de laxative ca sa se linisteasca! :lol:
Daca mai au forumistii si alte opinii despre ce sa facem in cazul asta, astept sugestii! Daca insa tu il bati pe Gerula, mmmmmm, atunci el va fi "bestia neagra" si va fi acoperit de umilinta ca bordura de smoala! Va trebui sa fuga la o manastire sa se calugareasca ca sa scape de ironiile cunoscutilor...
Visezi frumos Fario... Crezi ca am vre-o jena? :lol: Crezi ca imi fac probleme?... aici e vorba de civilian vs professional... :wink: Gerula tre sa se mai nasca odata sa ajunga sa traga toata munitia care am tras-o io in Irak... nu mai zic de restu... :wink: Acept provocarea la ori ce ora cu conditia ca daca il bat pe Gerula, dispari de pe forum si asta nu inainte de a-ti face tie tot ce visezi sa-mi faci mie... :lol: Deal?

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 08 Sep 2008, 15:21

@ Vijelie : nu sint orb... dar nu mi se pare corect ca sa fie banat din nou pt ce a scris acu citiva ani sau ce a scris in ultimele luni la arena

@ luci_t : hai sa fim corecti ... in mesajul lui scrie clar ca si-a aranjat sculele linga barca lui Adelin nu cum spui tu linga Adelin

@ Michael dupa cum se pare e asa cum am crezut eu... totul a fost o gluma negindita pina la capat negustata de Adelin

hai sa fim seriosi pt asa ceva petrecut pe malul apei nu se baneza pe forum

mai bine suna un motiv de genul asta... ca asa vor muschi mei ....

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: Rogojesti/Gerula

Mesaj de MihaiV » 08 Sep 2008, 16:22

Gerula scrie:Voi incerca sa va tin la curent cu intamplarile (interesante :lol:) de la concursul cu pricina.

In primul rand o dezamagire totala: recenta viitura a facut praf pista de concurs: pestele s-a dus la vale, apa e tulbure pe coada lacului etc. Colac peste pupaza, cei de la ape il scad cat pot, in asteptarea unei noi viituri de la ucrainieni :shock:. Ovidiu 14, care e de marti aici, zicea ca in 2 zile a scazut vreo jumatate de metru.

In aceste conditii, se prinde mai nimic. In vreo 3 ore si ceva am luat 3 bibani, dintre care doar doi punctabili :shock:, si rezultatul este foarte bun :lol:. Din vreo 30 de barci aflate azi pe apa, multi au luat cate unul, doi sau chiar nimic.

Acum, la partea care intereseaza pe toata lumea, respectiv distractia cu Alois Smeagol: omul e ca un pui de gaina speriat, sta numai pe langa nevasta-sa si celalat tip cu care a venit :lol: ( el zicea, intr-o poza postata aici, ca-i e elev :lol:, pare mai degraba angajatul unei firme de bodyguarzi :lol:, dar e posibil sa ma insel). Ajunsese ceva mai devreme decat mine pe garla, si-a dat barca la apa, s-a plimbat nitel, si cand a vazut ca-mi dau si eu barca la apa s-a bagat repede langa nenea ala :lol:. Evident, m-am plimbat nitel pe malul celalalt, am lasat hamsterul sa se relaxeze, iar dupa vreo ora, cand paznicul iesise pe mal, am venit langa Alois sa discutam niste aspecte.

La indemnul "hai Alois sa discutam niste aspecte" :lol: a bagat capul intre urechi si a sunat-o pe nevasta-sa :lol:, sa-i spuna ca am venit langa el si sa se uite ce se intampla :lol: Asa ca am montat camera video pe trepied, incercand sa fac un filmulet de neuitat :lol:. Din nefericire, batea vantul destul de tare si erau valuri, asa ca figura n-a tinut. Am inceput sa aranjez, la 3-4 metri de barca lui, gripul, briceagul, "pistolul "cu gaze" :lol:. Alois parca incerca sa se ascunda in sine :lol:. Pana la urma i-am zis ca n-are rost sa-i fac vreo goanga asa fara martori si am plecat.

Cea mai tare faza s-a consumat pe urma: Alois s-a dus la Tudose sa se planga ca l-am amenintat :lol:. A venit omul la mine sa-mi spuna ca are responsabilitati si ca ma roaga sa- nu mai port pistolul "cu gaze" :lol: la vedere, asa ca serifii :lol:, ca "oamenii se simt amenintati" :lol:. Desigur, nu a vrut sa precizeze cine altcineva se mai simte amenintat, in afara de Alois. :lol:

Una peste alta, va jur ca daca detinerea de surdine nu era ilegala, si aveam una la mine s-o insurubez in gura "jucariei" :lol: acolo pe balta, cand eram doar eu cu Alois, asta se scapa in chiloti la propriu :lol:, s-ar fi dus la nevasta-sa cu cod maro :lol:.n Si asta in conditiile in care ar trebui sa-i fie clar oricarui om care nu e un hamster cacacios ca nu sunt genul care sa se duca o buna bucata la mititica doar ca sa-i faca felul unui gurist de internet :lol:.

Voi reveni maine cu noi amanunte :lol:.

Chiar si numai pentru cele scrise mai sus, texte de tip "Arena" puse intr-un alt topic, l-as fi banat. Altfel forumul o ia razna si ne trezim intr-o zi ca un debil trece de la amenintari in gluma sau negluma la fapte si ramane vreun forumist cu gaura in tampla! Armele nu mi se par deloc glume!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Sep 2008, 16:39

Vad ca nu se inghesuie nimeni sa povesteasca cum au stat lucrurile, asa ca o voi face eu, cu atat mai mult cu cat am fost martor ocular.

Majoritatea concurentilor au venit la Rogojesti de joi, pentru acomodare cu pista de concurs (sectoare, unde sunt pestii, la ce mananca etc).
Joi dupa pranz pe apa erau o multime de barci. Pescuiam in sectorul doi undeva in preajma malului nordic. Adelin era la vreo 2-300 m distanta inspre tabara, tot langa mal. La un moment dat il vad pe Gerula indreptandu-se spre el. Stiind ce discutii au avut pe forum, m-am uita sa vad ce se intampla.
Gerula s-a invartit pe langa barca lui Adelin si l-am vazut dupa un timp ininzand mana spre el. In mana avea ceea ce parea a fi o arma. A tinut mana indreptata spre Adelin cam 10 secunde, a mai stat putin si a plecat.
De la distanta la care eram nu am auzit ce au discutat. Nu mi-am putut da seama daca glumesc, daca se cearta, daca e o amenintare....

Dupa plecarea lui Gerula m-am dus la Adelin sa vad ce s-a intamplat. Era vizibil afectat si mi-a spus ca a fost amenintat cu arma si ca Gerula ar fi filmat toata scena cu un aparat pus pe un trepied.

Incidentul a fost sesizat Comisiei Tehnice de Disciplina si Arbitraj a LRS, care s-a intrunit vineri seara. Au fost audiate partile implicate, subsemnatul ca martor si Gyorg (cu care Adelin vorbea ala telefon in timpul incidentului), in acceasi calitate.
In urma votului reprezentantilor cluburilor, Comisia a decis descalificarea lui Gerula din concurs.
Ulterior acesta a contestat decizia CTDA, potrivit regulamentului, iar consiliul director al LRS a decis inlocuirea sanctiunii initiale cu avertismentul, intelegand sa acorde celui judecat o a doua sansa.

Din punctul meu de vedere a fost o gluma proasta, din care ambii au avut de suferit. Nu cred ca amenintarea a fost una serioasa, ci mai degraba un gest teribilist, facut pentru spectatorii de pe forum. Altfel ce sens ar mai fi avut filmarea ei ?!
Sper insa ca din aceasta intamplare nefericita ambii au inteles ca trebuie sa ai o masura in tot ceea ce faci.
Am ales sa depun marturie intrucat nu m-a lasat constiinta sa tac si sa mint ca nu am vazut nimic. Poate altii asa ar fi facut, caci sunt destui cei care fug de responsabilitati si de implicare.

De asemenea, cred ca solutia luata de forurile disciplinare e una inteleapta. I s-a acordat o a doua sansa celui vinovat, insa este totodata un semnal limpede ca astfel de gesturi nu isi au locul in cadrul intrecerii respective. Pana acum atmosfera de la concursuri a fost una de intrecere amicala, colegiala, fara certuri, amenintari si altele asemenea.
Eu, cel putin, voi actiona astfel incat lucrurile sa nu se schimbe nici in viitor.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Închis