Rogojesti/Gerula

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 08 Sep 2008, 13:54

corect !

ma... si io am zis ca a luato pi ulei cam tare de data asta... dar sint convins ca a a fo doar o gluma ( de prost gust ) sa ia chistolu la el ...

dupa cum am mai zis... poate doar ca sa mai spulbere din speculatiile de la albumul lui foto ca ar fi pi gaz sau di plastic... lui poate ii sa parut amuzant...

sau daca stai sa te gindesti la citi au zis numa pe forumul asta ca se mira cum ca nu a luoato la balcon pina acu de la alti... poate il poarta omul la el continu... are permis... are dreptul ! si brusc e in alt context ...

e nashpa ca noi aici doar cu speculatii raminem... alta era daca puteam afla de la cei doi ...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Sep 2008, 14:04

kuintautti scrie: ... are permis... are dreptul ! si brusc e in alt context ...
contextul este ca oricate permise ai avea, in clipa in care te afisezi ostentativ cu el in scopuri de intimidare, din punctul meu de vedere deja ai incalcat legea.
au trecut vremurile cu john wayne.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 08 Sep 2008, 14:19

eu am vorbit cu amandoi dupa "incident".
fiecare are varianta lui, evident diferite. inclin sa cred doar pe unul din ei. :D
daca s-a intamplat cum a zis Gerula ("in gluma", fara amenintari fatise) este un gest necugetat, fara legatura cu civilizatia.
daca s-a intamplat cum a zis Adelin este de-a dreptul condamnabil, nu se face asa ceva.
ar trebui sa vorbeasca amandoi aci.
pana la urma nu stiu inca daca au fost martori la faza.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 08 Sep 2008, 14:27

kuintautti scrie: @shootgun ... ma gindeam io ca-i cu efect :lol: ... ti-e frica ca traje mai bine ca tine cu pistolu cu gaze ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Daca Gerula trage mai bine ca mine, cu ce vrea el, cu arcu, cu pusca, cu cutitu... :lol: io ma las de pescuit si ii dau lui useru meu... :lol: Nu te gandi ca ar fi exclus sa ma provoace Gerula la un ''duel''... :lol: Omu vrea sa ne arate ca e polivalent... :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Sep 2008, 14:27

poate ne relateaza adelin ce s-a intamplat acolo...
era bine daca exista si un martor, dar cred ca gerula s-a asigurat sa nu fie :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 08 Sep 2008, 14:28

eu am fost dezamagit cand mi-a povestit stefan.

asta a vrut sa faca o caterinca, si-a scos camera si a inceput sa faca comentarii, probabil vroia sa ne arate un filmulet misto, eventual terminat cu berea ciocnita cu "inamicul".

numa' ca nu i-a picat fisa ca s-ar putea sa fie inteles gresit daca incepe demersul scotand pistolul. deci nu i-a mers. asa ca omu' si-a strans jucariile si a renuntat la gluma. no big deal.

sigur, dpdv politic, merita sanctionat, pen'ca nu se face sa te duci cu un gun la pescuit organizat. dar aia pentru cine face politica...

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 08 Sep 2008, 14:33

ar fi ridicol sa nu i se ridice banul daca e gratuit !

ti-e cum ti-ar cade daca ai fi banat pe degeaba ?[/quote]

nu inteleg de ce ii pui parte lui Celula :? ai fost orb lunile si anii in care a scris pe forumul asta? :evil: nu este intreg la cap si ar face bine sa mearga intr-un sanatoriu sa se rezolve cu mintea... nu vezi ca este maniaco-depresiv... sufera de mania contrazicerii si este paralel cu fenomenul care se desfasoara pe siteul asta? :evil: eu l-am bagat in seama si pot sa iti spun ca este mai rau ca raia... saracul nu este vinovat decat ca are niste prieteni care nu ii spun sa mearga la doctor... in rest este ok :oops: :wink: :twisted:

cu banatul "degeaba" ... mai incearca..... sau te pomenesti ca te suna cu sacosa in mana cu pizza calzone si cu cola sa il ajuti sa isi redobandeasca jucaria cu forumul iar?

daca a facut faza cu pistolul la Adelin "si a facut-o" cred ca boala a ajuns in punctul culminant si chiar trebuie internat intr-un sanatoriu :twisted:

daca s-ar vota excluderea lui de pe forum eu unul as spune ca nu are ce sa caute aici.
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 08 Sep 2008, 14:34

ce martor mai fratilor ? am vorbit cu Ade chiar in ziua incidentului si era vizibil afectat,la fel si sotia lui .nu cred ca juca teatru ! despre Gerula ma abtin sa fac ceva comentarii .....inca ! :twisted: :evil:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Sep 2008, 14:35

pai eu nu stiu exact ce as fi facut in locul lui adelin daca venea unul la mine sa ma filmeze facand comentarii la mishto pe fata, dar cu siguranta, cel putin camera aluia ar fi fost distrusa. cu tot cu pistolul aluia.
si spun asta nu ca sa ma dau mare, cine ma cunoaste stie ca nu spun ce nu pot face.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 08 Sep 2008, 14:39

@ Michael ai fost amenintat vreodata cu pistolulu? Crede-ma ca una din cele mai nasoale faze care ti se pot intampla este sa vezi teava pistolului in fata ochilor. Nu mai reactionezi cum ai reactiona in fata unui cutit, bate, spray. Crede-ma ca vorbesc in cunostinta de cauza. Din pacate

Închis