retin sau eliberez?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 17 Oct 2010, 19:25

Hei,ce naiba va apucat,unii chiar au probleme si refuleaza pe unde pot.Ia cititzi aici:

Faptul ca nu ne putem explica, argumenta logic ceea ce facem la un anumit moment dat, este un indicator al complexului.
Iata care sunt indicatorii unui complex:
- cand suntem coplesiti de emotie
- cand ne reprimam anumite emotii si astfel ele sunt mai putin resimtite
- cand avem un puternic sentiment de inadecvare
- cand ne simtim coplesiti de un impuls de nestavilit
- cand nu acceptam incurajarile altora
- cand vorbim sau actionam in graba
- cand autocritica este la cote inalte, dar si criticam excesiv alte persoane
- cand suntem extrem de refractari la alte puncte de vedere.

..... Animat de sentimente contradictorii, dragoste si ura, de dorinta de reconciliere si de agresiune, el este angoasat, insa ceea ce “se vedeâ€

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 17 Oct 2010, 19:26

Din agrafe le poti elibera, au sanse mai mari sa supravietuiasca.
In juvelnic se freaca de sarma aia, se pot rani, li se duce mucusul, sansele de supravietuire scad.
Dar, ai dreptate, daca oricum le omori, nu mai conteaza, deci da, sunt un idiot.
Vad ca e important pentru tine sa sa le chinui cat mai mult, faptul ca le omri nu e suficient.
Probabil ca asta e al doilea motiv pentru care sunt idiot, nu am priceput nici asta.
Scuza-ma, te rog.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 17 Oct 2010, 19:27

@elias...citeste si tu ce acuze si argumente imi aduce Tavi, dupa care daca tu zici ca eu sunt tampit atunci iti jur, ca imi cer iertare pentru tot ce am scris si promit sa suport in tacere toate criticile care mi se vor aduce in continuare.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 17 Oct 2010, 19:29

Tavi scrie:Din agrafe le poti elibera, au sanse mai mari sa supravietuiasca.
In juvelnic se freaca de sarma aia, se pot rani, li se duce mucusul, sansele de supravietuire scad.
Dar, ai dreptate, daca oricum le omori, nu mai conteaza, deci da, sunt un idiot.
Vad ca e important pentru tine sa sa le chinui cat mai mult, faptul ca le omri nu e suficient.
Probabil ca asta e al doilea motiv pentru care sunt idiot, nu am priceput nici asta.
Scuza-ma, te rog.
ce mai pot eu comenta acum? cand tu imi zici ca din agrafe le mai poti elibera......cand eu de 7 pagini scriu si cu litere mici si cu litere mari.....NU PRACTIC C&R DESTINATIA LOR ESTE BUCATARIA,ok poate nu ai citit pana acum, esti nou pe forum sau citesti printre randuri doar ce este scris cu rosu....acum ca stii cum sta treaba....stiucile vor muri in final....te rog sa imi spui cu ce le ajutau agrafele fata de juvac de sarma

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 17 Oct 2010, 19:36

@Cryss,din pacate nu ai intzeles ce am vrut sa zic mai sus.
Probabil daca nu foloseai carnea atat de mult,inca de la primele contre,subiectul era inchis de mult.Am retinut peste si eu.Destul.Insa cu timpul am invatzat un lucru.Sentimentul acela de a reda unui partener de pescuit sansa de a-ti scutura si altadata bota.Nu-ti cer sa ma intelegi acum.Dar cu timpul probabil o vei face si atunci vei vedea totul altfel :wink:chiar si oamenii din jurul tau.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 17 Oct 2010, 19:46

elias scrie:@Cryss,din pacate nu ai intzeles ce am vrut sa zic mai sus.
Probabil daca nu foloseai carnea atat de mult,inca de la primele contre,subiectul era inchis de mult.Am retinut peste si eu.Destul.Insa cu timpul am invatzat un lucru.Sentimentul acela de a reda unui partener de pescuit sansa de a-ti scutura si altadata bota.Nu-ti cer sa ma intelegi acum.Dar cu timpul probabil o vei face si atunci vei vedea totul altfel :wink:chiar si oamenii din jurul tau.
am 34 de ani...pescuiesc de 20....nu am eliberat niciodata pestele prins....chiar crezi ca ma voi schimba vreodata? Iti zic eu: NU, drept urmare atata timp cat pescuiesc legal de ce atata critica? ajungem iar la chestia aia....cu aia care dau drumu la peste versus aia care nu dau, frate e alegerea mea....te-am injurat eu vreodata cand ai zis ca ai dat drumu la peste? am facut eu mist de tine cand ai eliberat pestele? iti raspund NU. desi faci ceva diferit de ce fac eu......drept urmare cu ce drept vii tu si faci misto de mine, ma critici, vrei sa ma banezi (vezi Tudor) doar pentru faptul ca eu procedez diferit de tine?

te rog sa imi raspunzi la ce am scris mai sus.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 17 Oct 2010, 19:46

Recunosc ca nu am citit tot, am inteles mai tarziu ca tu iti mananci capturile.
Totusi nu inteleg de ce le chinui.
Si eu retin peste cateodata. Am un ciocanel, una in cap si gata, fara chinuri.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 17 Oct 2010, 19:51

Tavi scrie:Recunosc ca nu am citit tot, am inteles mai tarziu ca tu iti mananci capturile.
tavi vezi ca am raspuns si la intrebarea asta.....cateodata am altceva mai bun de facut (de ex sa imi scot ancora din deget, sau sa o descurc din minciog) cateodata nu am la mine ciocanel....ca de am si asa echipament ca la crap, cateodata chiar nu vreau sa ii vad capu zdrobit la mine in mana, urmarea este oricum inevitabila....in plus.....de unde ideea asta cu suferitu? de ce puneti stiucile la acelasi nivel cu oamenii? chiar credeti ca stiucile sufera la fel ca omul? au aceleasi sentimente cand se vad prinse in juvad de sarma? putem discuta pe tema asta cu suferitul mult si bine.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 17 Oct 2010, 19:51

:wink:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 17 Oct 2010, 19:54

Tavi scrie:Recunosc ca nu am citit tot, am inteles mai tarziu ca tu iti mananci capturile.
ca sa nu mai zica ca daca plimbi un peste mort 7-8 ore prin apa....e posibil sa nu mai fie bun de mancat....asa mai traieste....chiar daca chinuit cateva ore in plus.

Scrie răspuns