nu mi-ai raspuns.....ai mai mult de 16-17 ani?georgica scrie:![]()
![]()
prima poza-i cea mai tare
retin sau eliberez?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
poate is ca-co-fil d'ala, ca vad ca nu te-ai prins, hai sa mai deformez nitel realitatea, daca erai in p*** goala in pozele alea , le postai aci pentru simplul fapt ca ele aratau ce ai prins astazi, indiferent de pozitia in care te plasai?
nush pe cine deranjeaza si cum , pestii intradevar sunt morti oricum si na, tinuti de ochi, dar asta ce sa iti zic io? daca nu judeci singur ca arati jenant in pozele alea , nu pot sa te conving eu pentru ca tu zici ca e natural, ala e mediul tau, la fel daca iti zic ceva zici ca sunt invidios sau mai stiu eu ce
iar o treaba, poate iti place sa mananci pestel, e firesc, dar unii adopta o alta regula, adica cei care isi permit sa aibe scule de n'jde milioane mai lasa si pestii inapoi la apa pentru simplu motiv ca au bani sa isi cumpere ce pesti vor de unde vor, si nu gandesc ca daca au dat bani pe sculele alea trebuie sa isi scoata investitia, na, pentru unii pescuitul e doar placerea oferita de drill, asta ca sa intelegi de ce unii poate fac pe exclusivistii
ma rog sunt sigur ca ai poze si mai frumoase cu - capturile tale si sunt la fel de sigur ca nu tzi musai sa promovezi bagatul degetului in ochi la pesti chiar si morti (doar o chestie de estetica macar)
nush pe cine deranjeaza si cum , pestii intradevar sunt morti oricum si na, tinuti de ochi, dar asta ce sa iti zic io? daca nu judeci singur ca arati jenant in pozele alea , nu pot sa te conving eu pentru ca tu zici ca e natural, ala e mediul tau, la fel daca iti zic ceva zici ca sunt invidios sau mai stiu eu ce

iar o treaba, poate iti place sa mananci pestel, e firesc, dar unii adopta o alta regula, adica cei care isi permit sa aibe scule de n'jde milioane mai lasa si pestii inapoi la apa pentru simplu motiv ca au bani sa isi cumpere ce pesti vor de unde vor, si nu gandesc ca daca au dat bani pe sculele alea trebuie sa isi scoata investitia, na, pentru unii pescuitul e doar placerea oferita de drill, asta ca sa intelegi de ce unii poate fac pe exclusivistii

ma rog sunt sigur ca ai poze si mai frumoase cu - capturile tale si sunt la fel de sigur ca nu tzi musai sa promovezi bagatul degetului in ochi la pesti chiar si morti (doar o chestie de estetica macar)
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
mai omule ... consider ca a sta aiurea cu tine sa ma contrazic pe net este doar o pierdere de timp pentru mine, deci nu voi mai continua ... asa ca ramai tu cu stiucile tale, cu banii si jeep-ul si am incheiat aici ... din punctul meu de vedere esti doar un alt rebut al societatii de rahat in care traim.crysst scrie: Pe langa esti tu, mai exact offtopic, si as putea afirma cu certitudine ca esti si prost ca noaptea
sa fi sanatos ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Ba Tavi....vad ca ai o caciula de posturi 3000+, asta inseamna macar un lucru...ca stii sa scrii, drept urmare hai sa ma prefac ca am cu cine sta de vorba....ia analizeaza tu urmatoarele scenarii:Tavi scrie:Excelenta idee cu juvelnicul de sarma. Asa le chinui cel mai tare.
Felicitari!
1. am prins stiuci, le-am bagat in juvac de sarma,au murit chinuite dupa 2 ore
2. am prins stiuci, le-am bagat agrafe in gura, le-am tarat pe langa barca timp de 7 ore, dupa care l-am pus in masina unde au murit sufocate in 2 ore
dupa ce ai analizat astea 2 variante te rog sa imi spui ca nu am dreptate cand te consider un idiot. Este doar parerea mea nu este o certitudine, nu vreau sa ma intelegi gresit, nu am nimic cu tine personal.