GATA MA-TI CONVINS...MAINE IMI IAU CIOCAN.rine scrie:Si eu retin peste cateodata. Am un ciocanel, una in cap si gata, fara chinuri.
retin sau eliberez?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pai dupa ce il omor ce ii fac il las prin barca sa calc pe el? il bag in juvacu ala de sarma, sau de ata....nu? si chiar daca nu il bagi in apa si il tii in barca....si e vara.....crezi ca de dimineata pana seara nu sunt sanse sa se strice?Tavi scrie:Nu inteleg, m-ai pierdut cu trasul pestelui prin apa.
@ crisst , si tu a-ti faci pozele pe malul apei in cadru natural!totul a plecat de la tinut pestii mai putin ....delicat
sunt convins ca nu ti-ai face o poza cu pesti pe jumatate curatati,cu matele atarnand si branhii scoase,pe undeva prin bucatarie.era vorba doar de putzina etica si estetica ,atat. 

nu se strica .poti sa-l tii intr-un sac de rafie sau si mai bine de iuta.crysst scrie:pai dupa ce il omor ce ii fac il las prin barca sa calc pe el? il bag in juvacu ala de sarma, sau de ata....nu? si chiar daca nu il bagi in apa si il tii in barca....si e vara.....crezi ca de dimineata pana seara nu sunt sanse sa se strice?Tavi scrie:Nu inteleg, m-ai pierdut cu trasul pestelui prin apa.
La cat de mult vad ca prinzi, ar trebui sa mergi cu izoterma dupa tine.crysst scrie:pai dupa ce il omor ce ii fac il las prin barca sa calc pe el? il bag in juvacu ala de sarma, sau de ata....nu? si chiar daca nu il bagi in apa si il tii in barca....si e vara.....crezi ca de dimineata pana seara nu sunt sanse sa se strice?Tavi scrie:Nu inteleg, m-ai pierdut cu trasul pestelui prin apa.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
stai cuminte ca astea sunt intamplari rare.....in ultimele 3 saptamani m-am plimbat ca prostu pe balti fara sa vad un solz de stiuca.....de aia ieri m-au luat prin surprindere....eram departe de masina doar cu lanseta si o lingurita la mine.....Tavi scrie:La cat de mult vad ca prinzi, ar trebui sa mergi cu izoterma dupa tine.crysst scrie:pai dupa ce il omor ce ii fac il las prin barca sa calc pe el? il bag in juvacu ala de sarma, sau de ata....nu? si chiar daca nu il bagi in apa si il tii in barca....si e vara.....crezi ca de dimineata pana seara nu sunt sanse sa se strice?Tavi scrie:Nu inteleg, m-ai pierdut cu trasul pestelui prin apa.
Tavi,
Lumea a sarit pe crysst pentru ca nu e adeptul C&R. Motivele cu tinutul de ochi sau mai stiu ce altceva, e vrajeala pentru adormit copiii.
Nu inteleg de ce moderatorii nu sanctioneaza si "atacurile" C&R-listilor la adresa celor care retin. Atata timp cat un pescar nu braconeaza, e dreptul lui sa aleaga ce face cu pestele pe care-l prinde !!!
Iar performantele lui crysst i-a bagat in boala pe majoritatea forumistilor !

Lumea a sarit pe crysst pentru ca nu e adeptul C&R. Motivele cu tinutul de ochi sau mai stiu ce altceva, e vrajeala pentru adormit copiii.
Nu inteleg de ce moderatorii nu sanctioneaza si "atacurile" C&R-listilor la adresa celor care retin. Atata timp cat un pescar nu braconeaza, e dreptul lui sa aleaga ce face cu pestele pe care-l prinde !!!
Iar performantele lui crysst i-a bagat in boala pe majoritatea forumistilor !