retin sau eliberez?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 17 Oct 2010, 17:12

crysst scrie:VI SE PAR NORMALE ATACURILE IMPOTRIVA MEA? SUNT ONTOPIC?
pai daca o iei asa... dupa parerea mea esti super-offtopic. asta e topicul "ce am PRINS astazi" si nu "ce am OMORAT sau SUFOCAT PRIN IARBA pentru ca din pacate nu am avut echipament adecvat la mine astazi" nu? :lol: :lol: :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 17 Oct 2010, 17:16

@ crysst

...nu mai are rost sa insisti , oricum ai cazut adanc in penibil si incepi sa semeni tot mai mult cu don Quijote
...sunt prea multi cei care incearca sa te lamureasca ca nu ai procedat corect
...eu sunt vegetarian , asa ca pastreaza-ti carnea.... :lol:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 17 Oct 2010, 17:34

old_radu scrie:@ crysst

...nu mai are rost sa insisti , oricum ai cazut adanc in penibil si incepi sa semeni tot mai mult cu don Quijote
...sunt prea multi cei care incearca sa te lamureasca ca nu ai procedat corect
...eu sunt vegetarian , asa ca pastreaza-ti carnea.... :lol:
da-mi voie sa cred ca totusi dupa posturile tale chiar iti face placere sa mananci carne....e ca in bancu ala cu vanatoru care era ars in dos de urs....si de fiecare data se intorcea....

Georgica....tu m-ai intrebat daca sunt oltean...iar eu ti-am raspuns....acum este randul meu sa te intreb....cati ani ai....sau ca sa fie mai usor pentru tine....nu este asa ca nu ai mai mult de 16-17?

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 17 Oct 2010, 17:38

Azi i-am vazut spinarea!Un pastrav de vreo 2-3 kile a venit alene dupa oscilanta chiar sub malul de unde pescuiam si a facut o volta la 180 grade dupa ea,dar din pacate nu mai aveam spatiu de jucat si am scos-o din apa.Am lansat imediat dupa el dar s-a dus!E bine ca mai exista astfel de exemplare.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 17 Oct 2010, 17:41

razvan cristescu scrie:Azi i-am vazut spinarea!Un pastrav de vreo 2-3 kile a venit alene dupa oscilanta chiar sub malul de unde pescuiam si a facut o volta la 180 grade dupa ea,dar din pacate nu mai aveam spatiu de jucat si am scos-o din apa.Am lansat imediat dupa el dar s-a dus!E bine ca mai exista astfel de exemplare.
ce culoare avea oscilanta?

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 17 Oct 2010, 17:49

crysst scrie:...

da-mi voie sa cred ca totusi dupa posturile tale chiar iti face placere sa mananci carne....
...eu zic sa o "consumati" in familie , cel putin rudele de gradul intai
...asa nu te costa nici transportul :oops:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 17 Oct 2010, 17:50

old_radu scrie:
crysst scrie:...

da-mi voie sa cred ca totusi dupa posturile tale chiar iti face placere sa mananci carne....
...eu zic sa o "consumati" in familie , cel putin rudele de gradul intai
...asa nu te costa nici transportul :oops:
prietene....nu stiu daca ai inteles.....e la tine in frigider de ieri......
in plus ai dus mica noastra sicana la un nou nivel, nivel in care ai inclus familia.....ai grija ca nu e bine.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 17 Oct 2010, 17:53

Pofta buna ! :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 17 Oct 2010, 17:57

crysst scrie: ba prietene....tu ai imprestia ca voi astia cu c&r sunteti miezu iar restul coaja.....dar tu si ceilalti chiar nu pricepeti ca pe mine c&r nu ma intereseaza, pestii mor. ma doare in cot in ce fel, chiar crezi ca unu ca tine chiar are ce sa ma faca sa inteleg? chiar crezi ca eu nu inteleg ce vreti voi sa ziceti atunci cand nu mai aveti unghii de bagat in gat.....FRATE NU MA INTERESEAZA PAREREA VOASTRA DESPRE CUM PESCUIESC EU. eu am postat la topicul ce ati mai prins astazi fotografii cu ce am prins, CARE E PROBLEMA TA?
in primul rand ma vad obligat sa iti raspund la o acuzatie ... aceea cu unghia in gat ... crede-ma ca nu imi bag unghia in gat pentru nimeni cu atat mai mult pentru genul de persoane de 2 bani (asa ca tine) ...

in privinta C&R ... daca ma uit bine in mesajul meu eu faceam reverire la altceva, nu la faptul ca nu ai eliberat ... mi s-a parut o chestie de o prostie iesita din comun lauda ta cu masina, cu cat castigi si mi s-au parut complet aiurea puse pozele alea cu dorinta clara de a instiga la polemica aici ...

cat despre parera altora, care nu conteaza pentru tine ... te inseli amarnic, tocmai de aia ai bagat pozele aici, ca sa ti se sara in cap si sa isi dea lumea cu parera ... daca nu ar fi contat parerea nimanui nu puneai pozele aici, nu te laudai si cu atat mai mult, nu continuai sa raspunzi la mesajele care iti erau adresate ...

nu are rost sa mai continuam ideea pentru ca esti complet pe langa ... mai cauta ceva poze de genul asta ca sunt sigur ca le vei gasi si baga-le aici ca sa isi bage lumea "unghia in gat" de cat esti tu de ... batut in cap.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 17 Oct 2010, 18:15

@d4md3od, in primul rand pozele le-am pus ca asta era topicul....ce ati mai prins astazi....eu aia prindesem, nu ca sa starnesc polemici....desi eram sigur ca vor apare....restul cu masina, banii si asa mai departe nu au fost decat replici la acuzatii....unu a zis ca am iesit din foame...i-am raspuns ca nu e cazul castig suficient, alt a vazut o daci la 100m in poza ...l-am intrebat daca nu a vazut si nisanu de la 2m din spate, chiar ti se pare ca am exagerat cu ceva?

Scrie răspuns