tito scrie:Gata, am incheiat....Nemernic scrie:Tito.... lasa-i...
retin sau eliberez?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
radule ,cand i-am vazut iar pe cei trei zambarici am crezut ca iar gangureste ala mic pe aici.old_radu scrie:tito scrie:Gata, am incheiat....Nemernic scrie:Tito.... lasa-i...![]()
![]()
acum imi pare rau ca am deturnat discutia si s-a facut liniste aici
stii care e treaba? ca am nu unu ci 2 gripuri....da tot de ochi imi vine mai usor sa le iau.....grey-wolf scrie:tot de ochi sa le ti dar pune si o poza cu tigaia![]()
![]()
![]()
ps : cum gatesti stiuca ?
ps 2 haideti sa facem un topic cu cele mai controversate poze . eu propun stiuca tinuta cu un deget .... in fund ( cuvintul din 3 litere se cenzureaza automat )
nici nu mi-am dat seama ca e si maidanezu in poza.....era al baltii....cand am rasturnat stiucile in iarba sa le pozez cred ca a venit la miros.
doar tel il aveam la mine....si era si pe inserat, a facut cu blitzu....da asta a iesit, oricum partida a durat 3 ore, pe la 3 am intrat pe apa cu barca la 7 eram pe mal, strans, gata de plecare.
Am uitat sa specific....stiucile vor ajunge in tigaie.
doar tel il aveam la mine....si era si pe inserat, a facut cu blitzu....da asta a iesit, oricum partida a durat 3 ore, pe la 3 am intrat pe apa cu barca la 7 eram pe mal, strans, gata de plecare.
Am uitat sa specific....stiucile vor ajunge in tigaie.