@elias
Am fler (care ma ajuta mult si la pescuit) ,pe malul apei. Vezi, pe tine am evitat sa te mentionez aici. Si tu ai fost unul din cei care m-a acuzat ca am mancat strapii aia, dar mi-am dat seama ca esti altfel decat Rapala Man, un om mai evoluat din toate punctele de vedere, inclusiv ca pescar. Ca esti mai evoluat ca pescar mi-am dat seama uitandu-ma la galeria ta si facand comparatia cu cea a lui Rapala Man, unde am vazut doar pesti care incap cu lejeritate intr-un acvariu. La Rapala Man am apreciat sinceritatea, singura poza in care e un peste peste limita legala , ei bine, sub acea poza scrie...prins azi de un prieten. Nu te-am mai pomenit aici deoarece mi-am dat seama ca tu nu cauti decat sa ma intepi si poate ai realizat ca nu sunt "un fomist", dar iti place sa ma tachinezi. Nu te-am pomenit si datorita faptului ca esti dintr-o zona atat de draga mie (locul unde am copilarit) si acolo oamenii sunt altfel, cu toate ca si pe acolo am vazut ca unii bagau la traista avatei de 300 de grame. Ma rog, or fi fost si aia in trecere.
Dupa cum vezi "omului vobler" nu-i raspund, nu merita efortul, nu o sa priceapa niciodata nimic. Se observa asta dupa ce a scris dupa tine, a postat 3 emoticones care semnifica faptul ca se tavaleste pe jos de ras. Acum daca traducem din virtual in viata reala, ceea ce a vrut el sa ne spuna este ca procedeaza precum orice vertebrat...scoate onomatopee.
Dupa dialogul avut cu el ,am pretins scuze, nevinovat fiind, acum am renuntat...mi-am dat seama ca e unul din caracterele alea de care vorbeam....ceva mai sus.
@pikeman
Vezi sa nu te molipsesti de la "omul" care face de ras prestigioasele voblere Rapala, tot flerul imi spune ca tu poti mai mult.