retin sau eliberez?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Oct 2010, 19:02

Rapala Man scrie:
elias scrie:
tito scrie:@tudor

@kzoli
Aia care practica C&R doar la tastatura am observat ca sunt cei mai vehementi.Am mai spus-o ,astia sunt justitiarii de carton care tipa aici ascunsi in spatele unui nickname, dar daca sunt la pescuit si vad braconieri in jurul lor...tac malc, sau in cel mai bun caz, injura printre dinti...de frica sa nu fie auziti, pentru ca sunt constienti ca acolo sunt expusi si o pot incasa, aici niciodata. De aceea a inceput sa le placa mai mult ca majoritatea lucrurilor sa le faca....virtual! :lol:

Parca cunosteai doar trei persoane pe aici,asa ca de unde stii ce fac restul?Esti clarvazator dl.Tito?Sau asta-i doar un nickname ?
:lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Oct 2010, 19:22

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Oct 2010, 19:27

ii on/off :lol: :lol: :lol: :lol:

da' de ce mergi la tractat? dupa ce ai ajuns pe locuri ii mai rentabil sa te desfasori :twisted:

io nu am prins asa avat din berca, felicitari :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Oct 2010, 19:35

Poi nu stii ca eu nu le am cu barca?Doarme saraca cu anii prin pod.Mie-mi plac "scufundarile" mai mult :lol: :lol: Azi m-au corupt prietenii si doar asa m-am lasat,adica tras de ei :lol:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 18 Oct 2010, 19:40

@elias
Am fler (care ma ajuta mult si la pescuit) ,pe malul apei. Vezi, pe tine am evitat sa te mentionez aici. Si tu ai fost unul din cei care m-a acuzat ca am mancat strapii aia, dar mi-am dat seama ca esti altfel decat Rapala Man, un om mai evoluat din toate punctele de vedere, inclusiv ca pescar. Ca esti mai evoluat ca pescar mi-am dat seama uitandu-ma la galeria ta si facand comparatia cu cea a lui Rapala Man, unde am vazut doar pesti care incap cu lejeritate intr-un acvariu. La Rapala Man am apreciat sinceritatea, singura poza in care e un peste peste limita legala , ei bine, sub acea poza scrie...prins azi de un prieten. Nu te-am mai pomenit aici deoarece mi-am dat seama ca tu nu cauti decat sa ma intepi si poate ai realizat ca nu sunt "un fomist", dar iti place sa ma tachinezi. Nu te-am pomenit si datorita faptului ca esti dintr-o zona atat de draga mie (locul unde am copilarit) si acolo oamenii sunt altfel, cu toate ca si pe acolo am vazut ca unii bagau la traista avatei de 300 de grame. Ma rog, or fi fost si aia in trecere.
Dupa cum vezi "omului vobler" nu-i raspund, nu merita efortul, nu o sa priceapa niciodata nimic. Se observa asta dupa ce a scris dupa tine, a postat 3 emoticones care semnifica faptul ca se tavaleste pe jos de ras. Acum daca traducem din virtual in viata reala, ceea ce a vrut el sa ne spuna este ca procedeaza precum orice vertebrat...scoate onomatopee.
Dupa dialogul avut cu el ,am pretins scuze, nevinovat fiind, acum am renuntat...mi-am dat seama ca e unul din caracterele alea de care vorbeam....ceva mai sus.

@pikeman
Vezi sa nu te molipsesti de la "omul" care face de ras prestigioasele voblere Rapala, tot flerul imi spune ca tu poti mai mult.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Oct 2010, 19:43

Tito,nu te intzep cu rautate.Am prins momentul sa ma" revansez" cumva si io :lol: Fir intins :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Oct 2010, 19:44

tito, n-am traba cu - conflictele voastre si nici nu-l stiu pe omul acela, dar mi s-a parut haioasa replica lui Elias

numa bine :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Oct 2010, 19:47

kzoli scrie:128 pesti in sapte ore.... la noi nici cu scafandrii nu obtii asemenea rezultate :oops: .... in ape naturale.
tin sa te contrazic :wink:

p.s. elias, io creca iar faci ceva ani pana mai convingi vr-un pretin sa te ia la tractat dupa isprava de azi

:lol: :lol: :lol: :lol:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 18 Oct 2010, 20:05

pikeman scrie:tito, n-am traba cu - conflictele voastre si nici nu-l stiu pe omul acela, dar mi s-a parut haioasa replica lui Elias

numa bine :wink:
In cazul asta trebuia sa citezi ceea ce a scris elias, nu sa dai citat cu onomatopeele vertebratului Rapala Man...credeam ca radeti impreuna si m-am gandit sa te avertizez ca s-ar putea sa te molipsesti de la vertebrat si sa ajungi si tu sa nu mai poti articula cuvintele. Asa ca ai grija ce modele iti alegi. De la elias avem cu totii cate ceva de invatat (mai ales in pescuitul avatului) .De la Rapala Man nu, ceea ce face el acum faceam cu totii pana la varsta de 1 an.Sunt doua exemple diametral opuse numai daca ne uitam la galerii putem scrie pe una asa DA, iar pe a lui Rap M....asa Nu.In felul asta vor invata si cei mici ca pestisorii trebuie eliberati si marlitele nu trebuiesc facute scrum.
@elias
Vad ca intepi si inca foarte bine...felicitari pentru captura!!!

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 18 Oct 2010, 20:17

tito scrie:@elias
Am fler (care ma ajuta mult si la pescuit) ,pe malul apei. Vezi, pe tine am evitat sa te mentionez aici. Si tu ai fost unul din cei care m-a acuzat ca am mancat strapii aia, dar mi-am dat seama ca esti altfel decat Rapala Man, un om mai evoluat din toate punctele de vedere, inclusiv ca pescar. Ca esti mai evoluat ca pescar mi-am dat seama uitandu-ma la galeria ta si facand comparatia cu cea a lui Rapala Man, unde am vazut doar pesti care incap cu lejeritate intr-un acvariu. La Rapala Man am apreciat sinceritatea, singura poza in care e un peste peste limita legala , ei bine, sub acea poza scrie...prins azi de un prieten. Nu te-am mai pomenit aici deoarece mi-am dat seama ca tu nu cauti decat sa ma intepi si poate ai realizat ca nu sunt "un fomist", dar iti place sa ma tachinezi. Nu te-am pomenit si datorita faptului ca esti dintr-o zona atat de draga mie (locul unde am copilarit) si acolo oamenii sunt altfel, cu toate ca si pe acolo am vazut ca unii bagau la traista avatei de 300 de grame. Ma rog, or fi fost si aia in trecere.
Dupa cum vezi "omului vobler" nu-i raspund, nu merita efortul, nu o sa priceapa niciodata nimic. Se observa asta dupa ce a scris dupa tine, a postat 3 emoticones care semnifica faptul ca se tavaleste pe jos de ras. Acum daca traducem din virtual in viata reala, ceea ce a vrut el sa ne spuna este ca procedeaza precum orice vertebrat...scoate onomatopee.
Dupa dialogul avut cu el ,am pretins scuze, nevinovat fiind, acum am renuntat...mi-am dat seama ca e unul din caracterele alea de care vorbeam....ceva mai sus.

@pikeman
Vezi sa nu te molipsesti de la "omul" care face de ras prestigioasele voblere Rapala, tot flerul imi spune ca tu poti mai mult.

vai vai,io cred ca tu incepi sa ma placi!
trecand peste caracterizarile tale la adresa mea, io cred ca noi chiar ne am intelege daca ne am cunoaste! :lol: :lol:
Rapala worlds favorite fishing lure

Scrie răspuns