retin sau eliberez?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 18 Oct 2010, 20:26

@Rap M
Am zis ca n-o sa-ti raspund, dar totusi am un suflet larg si vreau sa te ajut sa-ti gasesti perechea.Daca ai drum prin Bucuresti vezi ca s-a deschis o balta, e in parcul Operei (cei din Bucuresti stiu ce fel de pesti sunt pe acolo :wink: ), e imposibil sa nu gasesti acolo partenerul pe care-l cauti. :lol:
In fata mea vei redeveni OM in momentul in care iti vei cere scuze...public.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 18 Oct 2010, 20:31

[quote="tudor"]
. Temperatura scazuse cu 20 de grade in doua zile, ceea ce nu prea mi se parea OK. Dar iesirea era stabilita de o saptamana la incheierea iesirii precedente.
Am prins in total 71 de pesti iar colegul 57.[quote]

Tudor cred ca 20'C sau 'F in aer nu in apa...initial am crezut ca fac soc... crezand ca s-a racit apa cu 20'c in 2 zile...
super partida...
cu un salau nu ne delectezi? nu ce mrenele ar fi de lepadat ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 18 Oct 2010, 20:33

tito scrie:@Rap M
Am zis ca n-o sa-ti raspund, dar totusi am un suflet larg si vreau sa te ajut sa-ti gasesti perechea.Daca ai drum prin Bucuresti vezi ca s-a deschis o balta, e in parcul Operei (cei din Bucuresti stiu ce fel de pesti sunt pe acolo :wink: ), e imposibil sa nu gasesti acolo partenerul pe care-l cauti. :lol:
In fata mea vei redeveni OM in momentul in care iti vei cere scuze...public.
stimabile de balta aia am auzit si eu, multumesc oricum , cat despre restu asteapta,eu unu ma amuz!
mai mult pe tema asta la topicul asta eu nu mai scriu, in alt loc cu placere! :wink:
Rapala worlds favorite fishing lure

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Oct 2010, 20:34

tito scrie:
pikeman scrie:tito, n-am traba cu - conflictele voastre si nici nu-l stiu pe omul acela, dar mi s-a parut haioasa replica lui Elias

numa bine :wink:
In cazul asta trebuia sa citezi ceea ce a scris elias, nu sa dai citat cu onomatopeele vertebratului Rapala Man...credeam ca radeti impreuna si m-am gandit sa te avertizez ca s-ar putea sa te molipsesti de la vertebrat si sa ajungi si tu sa nu mai poti articula cuvintele. Asa ca ai grija ce modele iti alegi. De la elias avem cu totii cate ceva de invatat (mai ales in pescuitul avatului) .
Tito,un capitol din pescuitul avatului l-am invatzat de la Pikeman si colegii lui. :wink: Restul mai e si noroc.Muuult noroc.Sunt baietzi aici pe forum care stiu despre avat cu mult mai mult.Atat doar ca nu le place sa se afiseze.Eu mai am atatea de invatzat.Sper din tot sufletul sa o mai pot face si in continuare..... :wink:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 18 Oct 2010, 21:16

@Rap M
Amuza-te acum cat esti mic ca mai e putin si vor incepe greutatile pentru tine, cartile de colorat, abacul (apropo cine iti traduce gangurelile si le scrie aici?) , mai ai sase ani si ceva pana a putea spune ca ai cei 7 ani de acasa. Asa ca sunt dispus sa astept pana cresti si inveti...sa gandesti!!!

@elias
E bine ca ai avut parteneri de pescuit de la care ai putut invata unele lucruri, eu am invatat totul aproape singur, am luat informatii de aici si de pe internet. La prima partida ,citind ca pestele sta in agataturi....am pierdut cele 5 voblere pe care tocmai le cumparasem. Eu cred ca in pescuit e si multa stiinta ,dar si noroc. Norocul se mai traduce si prin faptul ca mergi pe malul apei, la pescuit, numai asa ai sansa sa gasesti locul si momentul potrivit, conteaza mult si experienta acumulata in decursul timpului. Cei care ies o data pe luna la pescuit sunt mai putin norocosi decat cei care o fac mult mai des.
Stiu ca sunt off topic, dar in felul asta ii punem la munca si pe cei care vad cum arata un peste doar in pozele postate de altii...trebuie sa caute pozele in paginile unde exista poze.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 18 Oct 2010, 21:29

Tito.... lasa-i... :wink:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 18 Oct 2010, 21:35

Nemernic scrie:Tito.... lasa-i... :wink:
Gata, am incheiat. E si din cauza faptului ca azi eram liber si vroiam sa ies la pescuit...dar a plouat si mi-a dat toate planurile peste cap. :(

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 18 Oct 2010, 22:40

ovidiu scrie:
tudor scrie: . Temperatura scazuse cu 20 de grade in doua zile, ceea ce nu prea mi se parea OK. Dar iesirea era stabilita de o saptamana la incheierea iesirii precedente.
Am prins in total 71 de pesti iar colegul 57.

Tudor cred ca 20'C sau 'F in aer nu in apa...initial am crezut ca fac soc... crezand ca s-a racit apa cu 20'c in 2 zile...
super partida...
cu un salau nu ne delectezi? nu ce mrenele ar fi de lepadat ;)
Despre temperatura aerului era vorba, cea a apei nu a scazut decat cu doua grade intr-o saptamana. De la 17 la 15°C .
Anul asta nu am luat decat salai pitici. Nu am ce pune forum. Imi pare rau. :oops:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Oct 2010, 23:37

tito scrie:
@elias
E bine ca ai avut parteneri de pescuit de la care ai putut invata unele lucruri, eu am invatat totul aproape singur, am luat informatii de aici si de pe internet. .
Eu am pescuit si pescuiesc 99% singur.Asa am si inceput.Dar cand prietenii cu care am iesit azi sunt dornici de o partida sunt bucuros sa fiu cu ei.
Cand faceam referire la Pikeman(era normal pe undeva ptr. ca pescuim cam pe aceeasi zona),subliniam exact ce ai zis si tu:am "ciupit"de peste tot cate ceva si eu si apoi am adaugat la ce stiam deja.Din pacate inca nu-l cunosc personal nici pe el nici pe tovarasii lui,dar cine stie :) Fire intinse si numai bine Tito. :wink:

ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ovi_vl » 19 Oct 2010, 14:52

@tito credeam ca mi trebuie costum de camuflaj ca sa pescuiesc :P mai am un prieten care vrea sa si ia...eu incerc sa l conving ca banii se pot utiliza mai bn in alta parte :idea:

Scrie răspuns