retin sau eliberez?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 18 Oct 2010, 12:53

crysst scrie:daca ai mancat-o...a fost buna? si recunoaste doar in poza ai tinut-o de dupa ceafa......in rest numai de ochi ca nu aluneca....nu? mi se pare mie ca are ochii putin infundati.....
Si Telenovela continua cu Ovi_vl ........... :wink:

ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ovi_vl » 18 Oct 2010, 12:53

am pastrat o , urmeaza sa fie mancata, personal imi place foarte mult stiuca si salaul , aseara am mancat ciorbita de salau... nu am tinut o de ochi n am tinut nici un peste de ochi in viata mea(de la voi aud pt prima oara de aceasta practica) ,dar recunosc ca mi e frica sa nu fiu muscat,am mai scapat una tocmai din acest motiv...imi era frica sa pun mana pe ea...si am prins o si cu shimano alivio de 2,1 m ,a 2 a zi am folosit xax-ul de 2,7 si n am mai avut probleme. :P

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 18 Oct 2010, 12:58

@tudor
Ba au un subiect comun.Ce m-a deranjat a fost ca la pozele postate de crysst ai fost foarte vehement (si nu ai fost singurul), pe cand la bietele marlite facute scrum de Rapala Man ai tacut si tu si restul. Acum stau si ma intreb, cine greseste mai tare, cel care a pus poze cu niste stiuci "punctabile" pe care le tine de ochi, sau cel care se declara adeptul C&R dar baga la cuptor marlite sub dimensiunea legala?! Cam asta era punctul...comun.

@kzoli
Aia care practica C&R doar la tastatura am observat ca sunt cei mai vehementi.Am mai spus-o ,astia sunt justitiarii de carton care tipa aici ascunsi in spatele unui nickname, dar daca sunt la pescuit si vad braconieri in jurul lor...tac malc, sau in cel mai bun caz, injura printre dinti...de frica sa nu fie auziti, pentru ca sunt constienti ca acolo sunt expusi si o pot incasa, aici niciodata. De aceea a inceput sa le placa mai mult ca majoritatea lucrurilor sa le faca....virtual! :lol:

@ovi_vl
Felicitari si la mai mare :D .Da nici poza ta nu indeplineste conditiile cerute...ai hanorac in dungi :lol: si ochii...nu se vad ochii, oare sunt albastri?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Oct 2010, 13:09

ia care practica C&R doar la tastatura am observat ca sunt cei mai vehementi.Am mai spus-o ,astia sunt justitiarii de carton care tipa aici ascunsi in spatele unui nickname, dar daca sunt la pescuit si vad braconieri in jurul lor...tac malc, sau in cel mai bun caz, injura printre dinti...de frica sa nu fie auziti, pentru ca sunt constienti ca acolo sunt expusi si o pot incasa, aici niciodata. De aceea a inceput sa le placa mai mult ca majoritatea lucrurilor sa le faca....virtual!
Sper ca nu vorbesti si de mine...te rog nu generaliza...daca nu cunosti.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 18 Oct 2010, 13:26

daca nu sunt "pe langa" ce vad eu acolo sunt doua mrene :roll:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 18 Oct 2010, 13:27

...in sfarsit, un "serial" care-i place...Hoochie Mama, Tudore.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 18 Oct 2010, 13:28

rine scrie:daca nu sunt "pe langa" ce vad eu acolo sunt doua mrene :roll:
Is pesti si aia nu ? :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 18 Oct 2010, 13:32

nu se pune;mrenele si somnii au ochii mici :lol: :lol: :lol:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 18 Oct 2010, 13:35

:lol: :lol: :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 18 Oct 2010, 13:37

128 pesti in sapte ore.... la noi nici cu scafandrii nu obtii asemenea rezultate :oops: .... in ape naturale.

Scrie răspuns