retin sau eliberez?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Vezi ca la fiecare poza daca dai click pe ea ai o bara gri sus. edit -> resize. Lasi bifat keep proportions, bifezi use percentages. Tragi pe ochiu ala de peste la jumate de bara si ai o imagine micsorata la jumate (50%) care se va micsora automat pe oriunde ai postat-o mai inainte pe forum si nu mai poti edita. Sa o poata vedea intreaga Tudor pe netbook. Succesuri!crysst scrie:frumos crocodilu tudor....cat despre poze...daca imi zici cum sa fac photobucketul.com sa le puna mai mici....spune-mi si mie. Oricum forumu ramane citibil...nu se mai vede reclama de pe margine.
@old radu, felicitari pentru alegerea facuta.
Nu e pentru mine redimensionarea. E pentru toata lumea.
Forumurile sunt facute la dimensiunea 1024x768. Daca introduci poze mai mari, sau chiar mai mici, dar tinand cont ca p un forum mai sunt si alte mesaje pe margini, se deformeaza pagina.
Deci treaba nu are nici un punct comun cu "Tudor" ci cu utilizarea inteleapta a forumurilor.
Forumurile sunt facute la dimensiunea 1024x768. Daca introduci poze mai mari, sau chiar mai mici, dar tinand cont ca p un forum mai sunt si alte mesaje pe margini, se deformeaza pagina.
Deci treaba nu are nici un punct comun cu "Tudor" ci cu utilizarea inteleapta a forumurilor.
Singura problema pe care am remarcat-o e ca nu se mai vad reclamele din dreapta pe monitor 15 inch.tudor scrie:Nu e pentru mine redimensionarea. E pentru toata lumea.
ULK scrie:...si bravo si tie...ca ai inceput sa acepti , ca e ok ce fac altii.,,nu zic la misto..chiar ma bucur..bravo, si bravo si pentru eliberare
Poti sa retii in continuare, nici o problema...dar conteaza mult, sa vezi si sa accepti si altceva.
ULK, crede-ma ca nu am nimic cu tine....dar cand vii cu replicile astea....am impresia ca tu ai ceva cu mine....ia si citeste in urma ce am scris....."nu practic c&R dar nu am nimic impotriva celor care o fac" am mai specificat ca ii apreciez pe ei ca fac ceva ce eu nu pot face.