retin sau eliberez?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 24 Oct 2010, 12:01

Cu photobucket nu stiu. Eu utilizez imageshack.us . Imageshack propune o redimensionare in momentul in care incarci o poza. Chiar si scrie : 640x480 (for forums).

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 24 Oct 2010, 14:12

crysst scrie:frumos crocodilu tudor....cat despre poze...daca imi zici cum sa fac photobucketul.com sa le puna mai mici....spune-mi si mie. Oricum forumu ramane citibil...nu se mai vede reclama de pe margine.
@old radu, felicitari pentru alegerea facuta.
Vezi ca la fiecare poza daca dai click pe ea ai o bara gri sus. edit -> resize. Lasi bifat keep proportions, bifezi use percentages. Tragi pe ochiu ala de peste la jumate de bara si ai o imagine micsorata la jumate (50%) care se va micsora automat pe oriunde ai postat-o mai inainte pe forum si nu mai poti edita. Sa o poata vedea intreaga Tudor pe netbook. Succesuri!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 24 Oct 2010, 17:49

Nu e pentru mine redimensionarea. E pentru toata lumea.
Forumurile sunt facute la dimensiunea 1024x768. Daca introduci poze mai mari, sau chiar mai mici, dar tinand cont ca p un forum mai sunt si alte mesaje pe margini, se deformeaza pagina.
Deci treaba nu are nici un punct comun cu "Tudor" ci cu utilizarea inteleapta a forumurilor.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 24 Oct 2010, 18:06

tudor scrie:Nu e pentru mine redimensionarea. E pentru toata lumea.
Forumurile sunt facute la dimensiunea 1024x768. Daca introduci poze mai mari, sau chiar mai mici, dar tinand cont ca p un forum mai sunt si alte mesaje pe margini, se deformeaza pagina.
Deci treaba nu are nici un punct comun cu "Tudor" ci cu utilizarea inteleapta a forumurilor.
Singura problema pe care am remarcat-o e ca nu se mai vad reclamele din dreapta pe monitor 15 inch.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 24 Oct 2010, 18:11

Asta depinde de dimensiunea pozei puse cat si de ecranul pe care te uiti.
Avand 10 PC-uri si un Mac am vazut ca peste tot se deformeaza forumul. Deci de ce trebuie deformat forumul atata timp cat este foarte usor de pus poze la dimensiunea "for forums" ?

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 24 Oct 2010, 18:24

'Nteles. :D

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 24 Oct 2010, 18:26

burtea scrie:'Nteles. :D
Uffff, respir. Incepeam sa cred ca nu vrei sa intelegi.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Oct 2010, 22:19

tudor

se poate pune explicatia cu postarea pozelor undeva unde sa o poata accesa toata lumea care vrea sa puna poze si nu stie cum ? ma gindesc ca ar fi pacat sa se piarda printre atitea postari . scuze de off topic

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Oct 2010, 11:30

bravo, si bravo si pentru eliberare
...si bravo si tie...ca ai inceput sa acepti , ca e ok ce fac altii.,,nu zic la misto..chiar ma bucur..
Poti sa retii in continuare, nici o problema...dar conteaza mult, sa vezi si sa accepti si altceva.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Oct 2010, 11:37

ULK scrie:
bravo, si bravo si pentru eliberare
...si bravo si tie...ca ai inceput sa acepti , ca e ok ce fac altii.,,nu zic la misto..chiar ma bucur..
Poti sa retii in continuare, nici o problema...dar conteaza mult, sa vezi si sa accepti si altceva.

ULK, crede-ma ca nu am nimic cu tine....dar cand vii cu replicile astea....am impresia ca tu ai ceva cu mine....ia si citeste in urma ce am scris....."nu practic c&R dar nu am nimic impotriva celor care o fac" am mai specificat ca ii apreciez pe ei ca fac ceva ce eu nu pot face.

Scrie răspuns