REFULARI - sau loc de dat cu capu' [Remake]

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Apr 2011, 19:37

geppetto scrie:
Adi G scrie:http://www.youtube.com/watch?v=vgJ7-R4Zpbk
un film interesant cu teorii un pic iesite din comun.
:D :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: da stiu, suna caraghios "ancient aliens" cand auzi prima data, ca un roman sf de rahat.... dar, daca stai un pic si te gandesti, foarte multe religii si culturi antice vorbesc de fiinte supranaturale, zei, mai mult sau mai putzin puternici sau intzeleptzi care au coborat din ceruri si i-au invatzat pe oameni diferite chestii. biblia e numai un singur exemplu. fiecare om de stiintza itzi va explica, ca astea au fost doar metafore, ca omenirea a incercat sa-si explice nushce fenomene naturale prin povestiri abstracte, bla bla bla.... de ce atat de complicat? majoritatea oamenilor cred ca asa numitele farfurii zburatoare, ozn-urile sunt o moda care a aparut pe la sfarsitu anilor 40, dupa roswell... ei bine, nu e chiar asa :lol:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Apr 2011, 19:43

mda... trebuia sa dau si io cu capu nu? ce io-s mai fraier? :lol: :lol: :lol: astea au fost cateva exemple de picturi vechi de sute de ani, pe care nu tzi le va putea explica nici un savant vreo-data.......

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 13 Apr 2011, 19:51

Un roman sf bun, nu prost daca-l scrie cineva bun :)

In poza 7 de sus in jos e foarte probabil sa fie o cometa. Am mai vazut reprezentari asemanatoare in pictura medievala. In rest... cine stie ce fenomene rare / vizitatori extraterestri / bauturi alcoolice sunt responsabile pentru obiectele respective. Ne lovim din nou si in cazul asta de lipsa unor dovezi din pacate.

Gasisem la un moment dat niste clipuri in care vorbeste un astrofizician pe nume Neil deGrasse Tyson. Despre ozn-uri si dialogul cu extraterestrii :)

http://www.youtube.com/watch?v=zfAzaDyae-k

http://www.youtube.com/watch?v=w-uZZ7Rd ... re=related

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Apr 2011, 19:55

geppetto scrie:Un roman sf bun, nu prost daca-l scrie cineva bun :)

In poza 7 de sus in jos e foarte probabil sa fie o cometa. Am mai vazut reprezentari asemanatoare in pictura medievala. In rest... cine stie ce fenomene rare / vizitatori extraterestri / bauturi alcoolice sunt responsabile pentru obiectele respective. Ne lovim din nou si in cazul asta de lipsa unor dovezi din pacate.

Gasisem la un moment dat niste clipuri in care vorbeste un astrofizician pe nume Neil deGrasse Tyson. Despre ozn-uri si dialogul cu extraterestrii :)

http://www.youtube.com/watch?v=zfAzaDyae-k

http://www.youtube.com/watch?v=w-uZZ7Rd ... re=related

mda... daca era una mai ziceai, da-s doua! :lol: in stanga si in dreapta sus, poza 7.... :roll: trebuie sa precizez ca nu prea ma intereseaza fenomenul ozn, in schimb ma pasioneaza istoria! daca ai ocazia informeaza-te despre cultura sumeriana, prima civilizatzie din istoria omenirii... citeste ce ziceau aia acum cateva mii de ani despre annunaki si nibiru, sau epopeele indiene ramayana si mahabharata, orice roman sf ii minciuna pe langa astea....

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 13 Apr 2011, 20:07

Adi G scrie: daca ai ocazia informeaza-te despre cultura sumeriana, prima civilizatzie din istoria omenirii... citeste ce ziceau aia acum cateva mii de ani despre annunaki si nibiru, sau epopeele indiene ramayana si mahabharata, orice roman sf ii minciuna pe langa astea....
MAN , ..... SIMPLY LOVE YOU !!! :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere:

Annunaki , Nibiru , Niphilimi , Yahwe , Enki , Enlil , Tiamat , Marduk , ..... etc !

Nu este mult . ..... Este INFERNAL de mult de vorbit pe tema asta .

Succint , parerea mea personala ( in timp am sa-mi argumentez pozitia ) : exista Creatorul Universal ..... si Creatorul Omenirii ! PUNCT ! Si unul si celalat pot fi numiti ..... Dumnezei . Depinde de catre cine .......

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 13 Apr 2011, 20:20

geppetto scrie:........... doar ca sa putem afirma ca ele exista pana ne va putea fi dovedita inexistenta lor.......
App , stii ce-i amuzant ( mi-ai amintit de-o chestie ) ? Stii in ce consta ,, geniul " lui Einstein ??? ....... Niciodata , nicio teorie de-a lui n-a putut fi combatuta . Sunt construite la modul imbatabil , inatacabil ( as spune neverificabil ) . Insa nici n-au putut vreodata sa fie puse-n practica sau demonstrate faptic ........ NICIUNA !!!!!!!

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Apr 2011, 20:29

modigliani scrie:
Adi G scrie: daca ai ocazia informeaza-te despre cultura sumeriana, prima civilizatzie din istoria omenirii... citeste ce ziceau aia acum cateva mii de ani despre annunaki si nibiru, sau epopeele indiene ramayana si mahabharata, orice roman sf ii minciuna pe langa astea....
MAN , ..... SIMPLY LOVE YOU !!! :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere:

Annunaki , Nibiru , Niphilimi , Yahwe , Enki , Enlil , Tiamat , Marduk , ..... etc !

Nu este mult . ..... Este INFERNAL de mult de vorbit pe tema asta .

Succint , parerea mea personala ( in timp am sa-mi argumentez pozitia ) : exista Creatorul Universal ..... si Creatorul Omenirii ! PUNCT ! Si unul si celalat pot fi numiti ..... Dumnezei . Depinde de catre cine .......
:lol: yeah, love you too man! (....like heterosexuals, you know... :lol: ) :bere: si, intr-adevar ar fi extraordinar de infernal de mult de vorbit pe tema asta :lol: am invatzat multe chestii in scoala, care de fapt si de drept sunt numai teorii nedovedite, exemplu-evolutzia! nu s-a gasit pana in ziua de azi legatura intre om si maimutza (asa numitul "missing link"). savantzii lu peste prajit ne povestesc chestii de genu: ieri in epoca de piatra si maine ne apucam de construit piramide... cu cat ma informez mai mult si citesc mai mult imi dau seama ca noi (omenirea in general) nu stim de fapt mai nimic concret, nici despre noi, nici despre mediul inconjurator, nici de unde venim sau incotro mergem.... da facem pe jmecherii la greu!

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 13 Apr 2011, 20:33

Adi G scrie:.......savantzii lu peste prajit...............
\ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Asa nene , sa ne aliniem tematicii de baza a forumului !!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 13 Apr 2011, 20:37

Adi G scrie:.... da facem pe jmecherii la greu!
Nu si Zacharia Sitchin ! Esti de acord ? ..... Canalizam discutia catre-ncolo , sau o lasam in ,, Biblii " ?? Talking about .... Nibiru , Niphilim , Annunaki , .... etc .....

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Apr 2011, 20:49

mmmmm,
sa merg sa pun de o cafea?? astept discutia asta despre civilizatia sumeriana

[quote="Adi G" ]cu cat ma informez mai mult si citesc mai mult imi dau seama ca noi (omenirea in general) nu stim de fapt mai nimic concret[/quote]

una din legile de baza ale cunoasterii :wink: :D

pfuuu,
daca ma uit de unde a plecat topicul asta si unde s-a ajuns................ :D

Scrie răspuns