Ramburs prin posta .. sau nu ?!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

haprian ionel
veteran
veteran

Ramburs prin posta .. sau nu ?!

Mesaj de haprian ionel » 25 Noi 2010, 10:17

Locuiesc in comuna Daia Romana jud Alba. Este o comuna foarte mare care numara aprox 4000 de suflete fiind tot odata si cea mai mare comuna cu un singur sat din judet, avem primarie politie si (normal) POSTA. In urma cu vreo doua zile ma duc la posta sa trimit un pachet cu ramburs prin posta in urma efectuarii unei vanzari aici pe site .. toate bune pana aici ! Ajuns la posta cu pachetul doamna imi spune ca nu poate sa trimita cu ramburs de la noi de la posta :shock: intreb de ce ? la care imi raspunde ca nu poate si gata ...
A doua zi ma duc la Sebes si trimit pachetul de acolo un o intreb pe doamna respectiva ca de ce nu se poate trimite si de la noi de la Daia la care ea imi raspunde ca se poate trimite si de la noi fara nici o problema ... gandindu-ma ca poate totusi nu stie nici ea prea bine am rugato sa o intrebe pe diriginta de posta de acolo ca poate ne lamureste ea mai bine . Diriginta (bineinteles) ca mi-a spus la fel ! adica : Se poate trimite pachete cu ramburs si de la Daia trimiterea constand in : pentru ramburs se pune alaturi de pachet si un mandat postal unde este specificata valoarea pachetului si costul de transport se plateste de catre expeditor in momentul trimiterii pachetului ...
Ma duc astazi din nou la posta si ii explic doamne toate cele spuse de cei de la Sebes la care imi raspunde : NU POT SI GATA.. :evil:

Sincer sa fiu as vrea din toata inima sa-i fac o reclamatie sau ceva..!!
Vi sa mai intamplat asa ceva ? sau poate stie cineva care-i motivul de nu se poate trimite un pachet cu ramburs de la o posta aflata in zona rurala...

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 25 Noi 2010, 10:19

Nu vrea ea si gata... :)
E absurd, cum sa nu se poata?

informer
senior
senior

Mesaj de informer » 25 Noi 2010, 10:24

De acolo de unde trimiti nu trebuie facut nimic special decat completat un mandat cu adresele inversate, adica la destinatar esti tu iar la expeditor este cel caruia ii trimiti coletul. In rest formularul de expediere colet este acelasi, doar se atasaza mandatul. Oficiul postal nu face nimic in plus, cel putin la multele pachete pe care le-am trimis de la diverse oficii, asa era... pe scurt cred ca-i vorba de "rea vointa"... s-au n-are formulare de mandat :lol: .
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 25 Noi 2010, 10:44

No Ionele, pai s-o crutzi? :D

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 25 Noi 2010, 10:46

Rea vointa este toata ziua ... ce ma enerva la culme a fost ca la intrebarea mea : de ce nu se poate ? tot timpul mi sa raspuns cu : nu se poate si gata .

Maine cand ma duc la Sebes o sa fac o reclamatie !! dar inainte de asta vroiam sa ma asigur ca am dreptate .
Oare ce ar trebui sa fac? sau unde sa ma duc sa intreb de chestia asta sau sa fac o reclamatie ?
Poate mai apare cineva care a patit la fel si ne lumineaza !
Ia sa vedem cine a mai trimis pachet din vreun sat, comuna ceva !!

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 25 Noi 2010, 11:33

Ionel

Cred ca aia habar nu are sa trimita un pachet de aceea spune ca nu se poate.Daca de la Sebes ai primit oK-uil,inseamna ca aia de acolo nu stie decat sa vanda timbre si scrisori.Parere mea!
Imagine

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 25 Noi 2010, 12:08

ba, io cred ca la voi acolo nu e oficiu postal, aia e problema,,, e ORIFICIUL postal :lol: :lol: :lol: asa ca iti sugerez sa iti bagi "reclamatia" in el orificiu :lol: :lol: :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Noi 2010, 12:45

Eu am trimis de la Bunica din Dumitreni, Mures mai multe colete ramburs si am primit si banii ....
http://www.listafirme.ro/harta/mures_dumitreni.htm , un sat cu abia 600 persoane si era totul ok, o fi Postarita de vina..... nu stie sa butoneze la PC...

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 25 Noi 2010, 12:53

Pai s-o crutzi? :lol: :lol:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 25 Noi 2010, 13:32

Eu zic sa-i rupi fashu, inteleg ca sunt bugetari si ca au salarii mici, insa prostia nu e o scuza. Sa-i lase locul unuia mai competent care poate face treaba mult mai buna pe aceiasi bani. Nu o ierta pe imbecila!!!!!!!!!!!!!!!!dupa ce ca trebuie sa completezi tot felul de formulare, declaratii, semnaturi, taxe, cozi, nici macar livrari la domiciliu nu fac, faptul ca se misca ca niste melci incompetenti,... mai trebuie sa le suportam si PROSTIA!!! Din cauza unor astfel de specimene au de suferit oamenii obisnuiti, care dau niste bani (nu putini) pe serviciile lor de rahat! Sa luam ghioagele, topoarele si coasele si sa mergem peste ei!!! :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns