Efectiv iti baga mana in buzunar si iti iau banii daca nu esti un pic nesimtit cu ei sau macar foarte atent !!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
corect.stefanflorin scrie:oricum fara dovezi, orice ai spune e egal cu 0.
Ionel, ia un prieten cu tine si mergi la posta. spune-i la femeie ca nu e suficienta motivatia ei si ca vrei sa-ti dea in scris ca "nu se poate expedia colet cu ramburs de la posta din Daia". Inainte de a pleca de acasa fa o cerere de mana:haprian ionel scrie:Chestia e ca nu stiu ce as putea face .. sau unde ar trebui sa merg ca sa depun o reclamatie ?
Acuma e sigur ca toata problema e din rea vointa din moment ce mi-a spus clar si ca pot primi sau trimite pachete dar fara ramburs .. pana la urma rambursul fiind completarea cu adresele inversate a unui mandat postal ...
parerea mea este sa nu accepti aceasta stare de fapte si sa ii faci reclamatie acelui functionar nesimtit, chiar daca s-a rezolvat pana la urma.haprian ionel scrie:...............
Nu am apucat sa fac nici o reclamatie chiar daca asa mi-a fost gandul de cand am plecat de acasa .. asta este ! de fiecare data cand vrei sa faci ceva si iti iese in cale un functionar obosit trebuie sa sti dinainte ca o sa te puna pe drumuri un pic ...........................