Ramburs prin posta .. sau nu ?!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 09 Feb 2011, 13:58

Ia fiti atenti ce idee mi-a venit : de exemplu daca eu vreau sa fac un schimb cu cineva la doua lansete de exemplu.. le punem amandoi la posta cu ramburs pretul lor normal si cand ajung pachetele fiecare isi plateste lanseta primita si isi ia banii pe cea trimisa .. in felul asta nu risti nimic si e totul ok .

Ce zice-ti ? se poate oare ?

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 09 Feb 2011, 14:06

Se poate, dar eu nu a-s trimite lansete cu posta romana... nu au grija de colete....

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 09 Feb 2011, 14:08

Lansetele erau doar un exemplu .. eu am primit pana acuma vreo 5 lansete prin posta si nu am avut probleme ! totul e sa fie ambalate corespunzator ..

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 09 Feb 2011, 14:10

haprian ionel scrie:Ia fiti atenti ce idee mi-a venit : de exemplu daca eu vreau sa fac un schimb cu cineva la doua lansete de exemplu.. le punem amandoi la posta cu ramburs pretul lor normal si cand ajung pachetele fiecare isi plateste lanseta primita si isi ia banii pe cea trimisa .. in felul asta nu risti nimic si e totul ok .

Ce zice-ti ? se poate oare ?
NU ai cum sa ridici banii imediat : trebuie sa astepti cateva zile pana iti ajung acasa.
La modalitatea asta se adauga taxele postale (fata de un colet fara ramburs).
www.pentrupescuit.ro

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 09 Feb 2011, 14:11

kzoli scrie:Se poate, dar eu nu a-s trimite lansete cu posta romana... nu au grija de colete....
Daca lanseta e ambalata intr-un tub corespunzator nu vad unde sa fie problema :)

Am primit sau am trimis peste 5 lansete pana acum prin Posta Romana si au ajuns in timp scurt si fara nici o problema la destinatie
www.pentrupescuit.ro

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 09 Feb 2011, 14:13

Ramburs banii ajung in 2-5 zile de la primirea coletului... lansetele erua in tub si inelele erau fisurate si deformate... au schimbat de unde am luat, dar transportul eu am suportat.... cu acelasi tip de lansete la curier nu am avut niciodata probleme....

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 09 Feb 2011, 14:17

haprian ionel scrie:"

Ar trebui sa deschida cineva un topic care sa se numeasca : "Nereguli in Romania". sau "Ce Am Patit Astazi" sau mai bine "Sistemul Romanesc"
asa poate invatam din greselile altora si ne descurcam mai bine cand vrem sa facem o operatiune de genul : TRIMITEREA UNUI COLET :shock:

:lol: :lol:
nu ar fi o idee buna din 2 motive :
1.ar umple serverul si ar bloca site-ul un astfel de topic
2. ar fi foarte greu de urmarit la cele 34636748 de pagini care le va avea

:lol:

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 09 Feb 2011, 16:01

La genul asta de schimb se plateste taxa de ramburs dar macar stai linistit .
Daca trimiti pachetul fara ramburs omu poate sa-l ridice si sa nu-ti mai trimita pachetul la schimb .. in cel mai rau caz te poti alege cu cumpararea produsului cu care ai vrut sa faci schimb si cu pachetul tau inapoi ..

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 17 Feb 2011, 10:49

Daca as cumpara ceva de la o persoana de pe un site oarecare si respectivul imi trimite prin posta produsul cu ramburs iar cand il primesc constat ca nu prea e cea ce pare.. Se mai poate face ceva dupa ce am luat coletul de la posta si l-am desfacut ? Cred ca sunt destui care au luat o teapa de genul asta cu ceva produse cumparate de pe net .. ce se mai poate face oare ?

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 17 Feb 2011, 10:59

haprian ionel scrie:Daca as cumpara ceva de la o persoana de pe un site oarecare si respectivul imi trimite prin posta produsul cu ramburs iar cand il primesc constat ca nu prea e cea ce pare.. Se mai poate face ceva dupa ce am luat coletul de la posta si l-am desfacut ? Cred ca sunt destui care au luat o teapa de genul asta cu ceva produse cumparate de pe net .. ce se mai poate face oare ?
Nu cred ca ai ce face.
Doar sa ii rogi pe cei de la posta sa-ti arate coletul inainte de a achita rambursul sa-ti dai seama la pipait sau asa din ochi daca ai in acel colet produsul ce l-ai comandat.
www.pentrupescuit.ro

Scrie răspuns