Ramburs prin posta .. sau nu ?!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- haprian ionel
- veteran
Ia fiti atenti ce idee mi-a venit : de exemplu daca eu vreau sa fac un schimb cu cineva la doua lansete de exemplu.. le punem amandoi la posta cu ramburs pretul lor normal si cand ajung pachetele fiecare isi plateste lanseta primita si isi ia banii pe cea trimisa .. in felul asta nu risti nimic si e totul ok .
Ce zice-ti ? se poate oare ?
- haprian ionel
- veteran
NU ai cum sa ridici banii imediat : trebuie sa astepti cateva zile pana iti ajung acasa.haprian ionel scrie:Ia fiti atenti ce idee mi-a venit : de exemplu daca eu vreau sa fac un schimb cu cineva la doua lansete de exemplu.. le punem amandoi la posta cu ramburs pretul lor normal si cand ajung pachetele fiecare isi plateste lanseta primita si isi ia banii pe cea trimisa .. in felul asta nu risti nimic si e totul ok .
La modalitatea asta se adauga taxele postale (fata de un colet fara ramburs).
www.pentrupescuit.ro
Daca lanseta e ambalata intr-un tub corespunzator nu vad unde sa fie problemakzoli scrie:Se poate, dar eu nu a-s trimite lansete cu posta romana... nu au grija de colete....

Am primit sau am trimis peste 5 lansete pana acum prin Posta Romana si au ajuns in timp scurt si fara nici o problema la destinatie
www.pentrupescuit.ro
- Bogdan_Alex
- veteran
nu ar fi o idee buna din 2 motive :haprian ionel scrie:"
Ar trebui sa deschida cineva un topic care sa se numeasca : "Nereguli in Romania". sau "Ce Am Patit Astazi" sau mai bine "Sistemul Romanesc"
asa poate invatam din greselile altora si ne descurcam mai bine cand vrem sa facem o operatiune de genul : TRIMITEREA UNUI COLET![]()
![]()
1.ar umple serverul si ar bloca site-ul un astfel de topic
2. ar fi foarte greu de urmarit la cele 34636748 de pagini care le va avea

- haprian ionel
- veteran
- haprian ionel
- veteran
Daca as cumpara ceva de la o persoana de pe un site oarecare si respectivul imi trimite prin posta produsul cu ramburs iar cand il primesc constat ca nu prea e cea ce pare.. Se mai poate face ceva dupa ce am luat coletul de la posta si l-am desfacut ? Cred ca sunt destui care au luat o teapa de genul asta cu ceva produse cumparate de pe net .. ce se mai poate face oare ?
Nu cred ca ai ce face.haprian ionel scrie:Daca as cumpara ceva de la o persoana de pe un site oarecare si respectivul imi trimite prin posta produsul cu ramburs iar cand il primesc constat ca nu prea e cea ce pare.. Se mai poate face ceva dupa ce am luat coletul de la posta si l-am desfacut ? Cred ca sunt destui care au luat o teapa de genul asta cu ceva produse cumparate de pe net .. ce se mai poate face oare ?
Doar sa ii rogi pe cei de la posta sa-ti arate coletul inainte de a achita rambursul sa-ti dai seama la pipait sau asa din ochi daca ai in acel colet produsul ce l-ai comandat.
www.pentrupescuit.ro