Ramburs prin posta .. sau nu ?!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 25 Noi 2010, 13:37

stefanflorin scrie:Eu zic sa-i rupi fashu, inteleg ca sunt bugetari si ca au salarii mici, insa prostia nu e o scuza. Sa-i lase locul unuia mai competent care poate face treaba mult mai buna pe aceiasi bani. Nu o ierta pe imbecila!!!!!!!!!!!!!!!!dupa ce ca trebuie sa completezi tot felul de formulare, declaratii, semnaturi, taxe, cozi, nici macar livrari la domiciliu nu fac, faptul ca se misca ca niste melci incompetenti,... mai trebuie sa le suportam si PROSTIA!!! Din cauza unor astfel de specimene au de suferit oamenii obisnuiti, care dau niste bani (nu putini) pe serviciile lor de rahat! Sa luam ghioagele, topoarele si coasele si sa mergem peste ei!!! :lol: :lol: :lol:
da da, sa le-o dam la orificiu postal cu ramburs si expres ... revoltaaaaaa, huoooo :lol: :lol: :lol:

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 25 Noi 2010, 14:44

Chestia e ca nu stiu ce as putea face .. sau unde ar trebui sa merg ca sa depun o reclamatie ?
Acuma e sigur ca toata problema e din rea vointa din moment ce mi-a spus clar si ca pot primi sau trimite pachete dar fara ramburs .. pana la urma rambursul fiind completarea cu adresele inversate a unui mandat postal ...

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 25 Noi 2010, 14:49

o fi fost pe ciclu si avea o "bad day" :D
PS: oricum fara dovezi, orice ai spune e egal cu 0. Rupe-i mecla la cotzoharla!!!

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 25 Noi 2010, 15:00

haprian ionel scrie:Chestia e ca nu stiu ce as putea face .. sau unde ar trebui sa merg ca sa depun o reclamatie ?
Acuma e sigur ca toata problema e din rea vointa din moment ce mi-a spus clar si ca pot primi sau trimite pachete dar fara ramburs .. pana la urma rambursul fiind completarea cu adresele inversate a unui mandat postal ...
Sau incompetenta prietene......
Imagine

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 25 Noi 2010, 17:57

...cred ca este destul de simplu :
1)...in cazul in care vrei sa trimiti c.p, ramburs
http://www.posta-romana.ro/services/col ... ramburs_18

2)...in cazul unei reclamatii gasesti tot in acest site
http://www.posta-romana.ro/articles/pro ... lamatii_36

...cred ca problema se poate rezolva foarte usor , mai ales ca acum sti ce ai de facut
...normal ar fi sa aiva un afis , la vedere , cu toate serviciile postale pe care le presteaza , mod de completare al formularului , tarife...etc.
...lucratoarea de la posta , incriminata , ce a zis cand ai promis ca ii faci reclamatie?

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 25 Noi 2010, 22:33

Pai prima data i-am spus ca de la Sebes m-au trimis la Daia cei de acolo spunandu-mi ca se poate trimite fara probleme de la Daia.. la care imi raspunde ca nu o invata cei de la oras pe ea cum sa-si faca meseria ... iar cand i-am spus ca-i fac reclamatie mi-a raspuns simplu : Treaba ta ..!!
Oricum sunt ferm hotarat sa merg mai departe si nu neaparat pentru ca m-am certat cu ea ci pentru ca poate o sa mai am pachete de trimis si atunci ce sa fac ?

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 25 Noi 2010, 22:50

1. insisti... dar la modul cel mai misto... insisti pana se enerveaza la culme... dupa ce a dat in clocot mai insisti vreo 10-15minute pana se fragezeste bine...
2. dupa ce constati ca e fragezita bine, o dai de nu se vede cu capul de tejghea de vreo 2 ori

3. daca nu merge reiei procedurile 1 si 2

p.s. crede'ma ca merge perfect!!! am avut si eu destule probleme cu posta dar am lasat de la mine... pana intr'o zi cand m'au apucat pandaliile rau de tot :)

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 25 Noi 2010, 23:52

pikeman scrie:
da da, sa le-o dam la orificiu postal cu ramburs si expres ... revoltaaaaaa, huoooo :lol: :lol: :lol:
da,da, io' zic s-o facem "posta" :lol: :lol: :lol:

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 26 Noi 2010, 08:11

Si eu ieri am incasat-o de la postarita complet aiurea.
Ieri m-am dus sa trimit un colet ramburs. In spune costul coletului si cand imi taie chitanta supriza era alt pret. Adica mi-a spus pretul fara TVA. I-am spus ca sunt persoana fizica (cea ce era evident). Dar asta e nu am mai putut ramane ca sa faca incaodata toate chitantele.

CA IDEE CU COLETARIA PRIN POSTA/CURIER RAPID NEGATIVE >
1. angajatii postei sunt cu mintea la plimbare cam tot timpul.
2. dureaza cam 15 minute sa completezi formularul + sa iti faca postarita plata
3. Dureaza cam 4-5 zile lucratoare ca ajunga coletul oriunde in tara cu toate ca stau intr-un oras mare.
POZITIVE
1. au tarifele cele mai bune
2. au punctele postale in zona rezidentiale pe cand firmele de curierat rapid au centrele logistice la dracu in praznic. Ex in Mures Fan Curierul are sediul cam la 7-8 Km dus de unde locuiesc eu deci e cam aiurea sa ma duc pana acolo.
the angler is catching xxx, not by the lure

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 26 Noi 2010, 08:39

JONES scrie: pe cand firmele de curierat rapid au centrele logistice la dracu in praznic. Ex in Mures Fan Curierul are sediul cam la 7-8 Km dus de unde locuiesc eu deci e cam aiurea sa ma duc pana acolo.
Sun la ei si vin dupa colet atat Fan ul cat si Cargusul care s-a mutat la Cristesti langa Combinat. Suni la firma sau direct pe agentul care are zona respectiva si vine la ora stabilita, pretul e mai mare dar nu faci nervi pana completezi formularele si stai la cozi ... eu la op 2 de obicei in cel mai bun caz am stat 15 minute cand nu era nimeni in fata ,dar era cand am stat si 2 ore, ca destinatarul insista cu posta cu toate ca m-am oferit sa platesc transportul prin curier ......

Scrie răspuns