Ramburs prin posta .. sau nu ?!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 17 Feb 2011, 11:00

haprian ionel scrie:Daca as cumpara ceva de la o persoana de pe un site oarecare si respectivul imi trimite prin posta produsul cu ramburs iar cand il primesc constat ca nu prea e cea ce pare.. Se mai poate face ceva dupa ce am luat coletul de la posta si l-am desfacut ? Cred ca sunt destui care au luat o teapa de genul asta cu ceva produse cumparate de pe net .. ce se mai poate face oare ?
Nu mai ai ce face odata ce ai desfacut coletul...
Daca tot vrei sa iei ceva de la cineva si nu-l cunosti, spune-i sa trimita prin curier, cand iti ajunge coletul il desfaci in fata curierului si daca sunt cartofi sau pietre :) , poti face proces verbal in fata curierului, el fiind si martor, si apoi pe baza procesului mergi la politie sa-l caute pe "infractor"... :wink:
Numa' bine.

ps - tu tot nu te astamperi pana nu iei o tzeapa... :)

adrian99
veteran
veteran

ramburs prin posta

Mesaj de adrian99 » 17 Feb 2011, 11:29

sorine treaba s-a schimbat.
in ultima perioada cei de la curier nu-ti deschid coletul decat dupa ce achiti.
apoi faci proces vb daca este marfa deteriorata,insa daca nu este ceea ce trebuia sa fie faci reclamatie la politie.

oricum unul care vrea sa te insele nu-si va da adresa pe AWB :D

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 17 Feb 2011, 11:34

Pai exact aia ziceam si eu adrian, dupa ce achiti deschizi coletul, si daca sunt "minuni" inauntru, faci proces verbal cu agentul curier el fiind pe post de martor ( binenteles daca vrea, dar eu am intrebat la ei la sediu si mi s-a spus exact ce va zic :wink: )
ps - oricum cei de la curierul de unde s-a trimis coletul au si adresa expeditorului, cand pune coletul ii cere buletinul si il "baga" in calculator :wink:

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 17 Feb 2011, 14:58

Mi-am cumparat o gramada de chesti de pe net si abia acum imi dau seama la ce riscuri m-am expus .. :)

Scrie răspuns