Pif. scrie:Nea' bibane,sa traiesti la multi anii!
@stefanflorin sete un baiat de suta mi a dat sfaturi bune in legatura cu o lanseta , io zic ca a fost beut cand a postat de Lavinia ,poate la el e efectul invers daca bea ,le vede urate
Am fost suparat zilele trecute pe unul care mi a sutit geanta de spinning de langa masina, am uitat o iar cand mi am adus aminte ia o de unde nu i

dar mi a trecut supararea nu se merita sa fi suparat..ce drak viata e scurta!
Sper sa invete sa pescuiasca ..ca are acum material didactic ..nu sa bage gumele la saramura sa faca pastrama din ele
PS La vara daca te simti in forma poate bagam un pescuit de vreo trei zile pe Crisul Negru din barca ..SALBATICIE FRUMOASA ESTI!..
Nea bibaneeee....ce-mi place ....ma simt MAI

( dom diriginte rine, taci ! ) superior cu un an

...De acord cu ce spui tu, ca Stefanflorin e un baiat de suta ! Io vreau sa precizez un lucru, pe care trebuia sa-l fac de la inceput, si nu erau discutii !
Cand vorbesti de o femeie , indiferent ca-i Lavinia , Maria, Ildiko , Marusia , Svetlana, Leila, etc ... spui sarut mana ! Fara " femeie" , noi, masculii fiorosi , n-am fi existat !
Drept e c-am auzit de ceva "in vitro "...eprubete, etc, dar nu cred ca-i cazul ....ASA CA RAMANE DOAR RESPECTUL !!!!!....
Si io am zis ca intru pe 1 seara, dar am simtit ca-s "impondearabil " si nu era frumos ...nici el, daca avea un "of de dor si jale" , nu era cazul sa-l dea-n vileag ....plus Oana Roman ....Aia saraca e cum e ...Nu sufera destuil, mai tre s-o terfelim si noi ? ...Vezi, asta ma deranjeaza !
Te-am "gasit " si pe pescuitaldeabihor ( sa nu fac relame taxabile ) ...Am intrat asa, la una mica, sa vad minuni ! I-or tras-o din nou lui Nagy Victor ? ... O mai fost facut troaca de porci, chiar pe nedrept, de catre moderatorul "bronze " , si l-a iertat. Ca asa-i Victor ! Le-a organizat toate concursurile , iar ei doar s-au dus sa dea cu batu-n balta si sa ia premii, cupe, diplome ? ...Le-a ! Acum, cauta trei lei, pe care i-au visat azi noapte-n vis, pisicutza, pis, pis, pis ....Si cine-i cauta ? Aici e gaura-n macaroane ! Ia urmareste tu, sa vezi ! E criza, PIF-ule , e jale , orice banut conteaza ....Din pacate ...

....