Rambo Varianta feminina

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
biban solzos
veteran
veteran

Re: Rambo Varianta feminina

Mesaj de biban solzos » 03 Ian 2014, 14:40

SF scrie:Bibi , pune o poza si dupa aia lasa fata sa decida , daca vrea sa te pupe sau nu , ar fi cinstit asa , ca tu o vezi , ea pe tine nu :)
Mai SF-ule, ce acid esti ! Daca-mi pun poza , si Lavinia o rupe la fuga , pe jos, spre Oradea si bate-n interfon cu maceta ? Si pe racoarea asta , doar cu bluzita inodata pe buric, doar cu ranita aia de doi lei in spate, ce ma fac, mai ? Musai trecuta la "intretinere " :D ....Asta-i o varianta! Da' daca atunci cand i-mi vede poza, o ia ghe la Baia Mare, pe Gutin, suie dealul Solovanului, pe la Poienile Izei si se tot duce, fuga, fuga pe la intersectia dintre Agatarka si Tbilisi si ajunge sa hraneasca din palma (cf PVTV) corbii de pe crestele Saian-ului de prin Siberia ...
-nu te-ar mustra constiinta sa stii ca dardaie de frig, cu buricul gol, numai c-ai vrut tu :wink: :?:

Ce sadic esti :evil:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 03 Ian 2014, 19:46

Pif. scrie:Hai Lavinia ca se poate..fi un pic m ai naturala,faceti emisiunea m ai realista nu cu scafandri care agata pesti in carlige,nu e fata de vina ca producatorul si regizorul au dat cu bata in balta.
@stefanflorin,la noi in tara Crisurilor e o vorba ,, nu exista femeie urata doar bautura putina'' :D (bineanteles nu e cazul Laviniei)
Haideti toata lumea paharul sus ,sanatate si la multi anii!
Sanatate, PIF-ule si La Multi Ani ! Degeaba le zici tu vorbele de la noi ! Ei stiu doar una si buna ! Nu fii suparat pe ei ! Iarta-i, ca vorba lui Cristos, nu stiu ce spun ( fac ) :mrgreen:
Si, la unii din ei e valabila vorba sovieticului : daca nema putirintza, tot degeaba straduintza ! ....Lasa-i sa-mi sara mie-n carca ...nu te obosi cu ei ....le fac fata....rivali de 3 secunde :D :D :D

Pif.
veteran
veteran

Mesaj de Pif. » 03 Ian 2014, 21:52

Nea' bibane,sa traiesti la multi anii! :respekt:
@stefanflorin sete un baiat de suta mi a dat sfaturi bune in legatura cu o lanseta , io zic ca a fost beut cand a postat de Lavinia ,poate la el e efectul invers daca bea ,le vede urate :D

Am fost suparat zilele trecute pe unul care mi a sutit geanta de spinning de langa masina, am uitat o iar cand mi am adus aminte ia o de unde nu i :headbash: dar mi a trecut supararea nu se merita sa fi suparat..ce drak viata e scurta!
Sper sa invete sa pescuiasca ..ca are acum material didactic ..nu sa bage gumele la saramura sa faca pastrama din ele :D
PS La vara daca te simti in forma poate bagam un pescuit de vreo trei zile pe Crisul Negru din barca ..SALBATICIE FRUMOASA ESTI!..

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 04 Ian 2014, 11:07

Pif. scrie:Nea' bibane,sa traiesti la multi anii! :respekt:
@stefanflorin sete un baiat de suta mi a dat sfaturi bune in legatura cu o lanseta , io zic ca a fost beut cand a postat de Lavinia ,poate la el e efectul invers daca bea ,le vede urate :D

Am fost suparat zilele trecute pe unul care mi a sutit geanta de spinning de langa masina, am uitat o iar cand mi am adus aminte ia o de unde nu i :headbash: dar mi a trecut supararea nu se merita sa fi suparat..ce drak viata e scurta!
Sper sa invete sa pescuiasca ..ca are acum material didactic ..nu sa bage gumele la saramura sa faca pastrama din ele :D
PS La vara daca te simti in forma poate bagam un pescuit de vreo trei zile pe Crisul Negru din barca ..SALBATICIE FRUMOASA ESTI!..
Nea bibaneeee....ce-mi place ....ma simt MAI :wink: ( dom diriginte rine, taci ! ) superior cu un an :!: ...De acord cu ce spui tu, ca Stefanflorin e un baiat de suta ! Io vreau sa precizez un lucru, pe care trebuia sa-l fac de la inceput, si nu erau discutii !
Cand vorbesti de o femeie , indiferent ca-i Lavinia , Maria, Ildiko , Marusia , Svetlana, Leila, etc ... spui sarut mana ! Fara " femeie" , noi, masculii fiorosi , n-am fi existat !
Drept e c-am auzit de ceva "in vitro "...eprubete, etc, dar nu cred ca-i cazul ....ASA CA RAMANE DOAR RESPECTUL !!!!!....
Si io am zis ca intru pe 1 seara, dar am simtit ca-s "impondearabil " si nu era frumos ...nici el, daca avea un "of de dor si jale" , nu era cazul sa-l dea-n vileag ....plus Oana Roman ....Aia saraca e cum e ...Nu sufera destuil, mai tre s-o terfelim si noi ? ...Vezi, asta ma deranjeaza !
Te-am "gasit " si pe pescuitaldeabihor ( sa nu fac relame taxabile ) ...Am intrat asa, la una mica, sa vad minuni ! I-or tras-o din nou lui Nagy Victor ? ... O mai fost facut troaca de porci, chiar pe nedrept, de catre moderatorul "bronze " , si l-a iertat. Ca asa-i Victor ! Le-a organizat toate concursurile , iar ei doar s-au dus sa dea cu batu-n balta si sa ia premii, cupe, diplome ? ...Le-a ! Acum, cauta trei lei, pe care i-au visat azi noapte-n vis, pisicutza, pis, pis, pis ....Si cine-i cauta ? Aici e gaura-n macaroane ! Ia urmareste tu, sa vezi ! E criza, PIF-ule , e jale , orice banut conteaza ....Din pacate ... :x....

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 04 Ian 2014, 11:14

Nicicum, nenea si baietii de aici nu vor sa lungeasca timpul de corectare !

PIF-ule, referitor la geanta ...nu esti singurul ...ceva similar am patit si eu ( poate mai consistent ! ) ....Raspunsul ? : dovedeste ca-s a tale !

Scuze de off, da-s greu la palma si nu pot repede sa modific ....Lungiti timpul !

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 04 Ian 2014, 12:29

nu stiu daca am vazut bine, dar la finalul unei emisiuni am vazut pe generic, trecuta la realizator pe Lavinia Ghedan?!
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 04 Ian 2014, 12:38

adiwolf scrie:nu stiu daca am vazut bine, dar la finalul unei emisiuni am vazut pe generic, trecuta la realizator pe Lavinia Ghedan?!
Ai vazut bine Adi, uite si aici la descriere ;)
https://www.facebook.com/pages/Lavinia- ... 77?fref=ts

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 04 Ian 2014, 14:28

sorinB scrie:
adiwolf scrie:nu stiu daca am vazut bine, dar la finalul unei emisiuni am vazut pe generic, trecuta la realizator pe Lavinia Ghedan?!
Ai vazut bine Adi, uite si aici la descriere ;)
https://www.facebook.com/pages/Lavinia- ... 77?fref=ts
Atunci e clar, se schimba treaba!
Cred ca am gresit cu postarea de pe prima pagina. Serialul trebuie sa continuie, iar dra (sau dna) Lavinia sa se inarmeze si cu o sulita lunga de 3-4 metri, pe langa iataganul ala. Daca intalneste, Doamne fereste, ceva urs carpatin, sau mistret, sau lup flamand...
Oricum, la filmuletele astea ma lasa si prietena mea sa privesc. Episodul ala cu caii de pe nus'ce insula chiar l-a inregistrat, ca sa-mi arate ca mai alearga si altele pe calcaie, cu fundul inapoi, nu numai maica-sa, despre care eu afirmasem ca este cam supraponderala.
In schimb, la unguroaicele alea sexy (Dorka si Dorina), imi schimba imediat programul si fuge cu telecomanda. Plus ca ma costa o iesire la Mall.

D'abia astept continuarea, sper ca dl. Albu sa ne anunte din timp orele de difuzare.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 04 Ian 2014, 20:26

zambetu laviniei imi aduce aminte de donkeyu din Shrek si nu ai cum compara cu unguroaicele de care pomenea zavera,ia dati un ochi aici https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 10 Ian 2014, 16:00

In aceasta seara, incepand cu ora 18:30, puteti vedea IN PREMIERA, primul episod al filmului Râul Lăpuş, film din seria FISHING AND ADVENTURE - IAta cateva secvente din acest film - http://www.pvtv.ro/video/pescuit-si-ave ... tea-1.html

Sa vedem ce-o sa iasa :)

Scrie răspuns