Rambo Varianta feminina

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Re: Rambo Varianta feminina

Mesaj de Adi G » 11 Ian 2014, 18:10

mie mi se pare extrem de exagerata, as putea spune chiar penibila, comparatia cu bear grylls :lol: :lol: :lol: si nu cred ca are vreo treaba cu bugetul..... :lol: :lol: :lol:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 11 Ian 2014, 19:14

Bear Grylls face doar show si si ala intr-o maniera mai putin reusita. Exagerari e putin spus la ceea ce se intampla in emisiunea lui . Nu-i contest experienta si aptitutidinile dar modul in care incearca sa le puna in valoare lasa de dorit. Salturi extreme, permanenta fuga, fel de fel de cascadorii , nu prea au nimic in comun cu spiritul supravietuirii a carei principii de baza sunt nu risca inutil si nu irosi (energie si resurse). N-am dubii ca nu ar supravietui daca ar fi pus in situatia de a o face insa , sa nu uitam ca emisiunile mai ales pe Discovery au mare rol educativ iar in cazuri dintrastea mesajul de regula tre sa fie sa te feresti de pericol nu sa-l cauti cu lumanarea. E drept pe de alta parte si ca ceea ce se face ca la carte e plictisitor si ceea ce e plictisitor nu vinde .
Revenind la Lavinia si emisiunea ei , ma rezum a spune ca vine sa "dea sfaturi" pe un domeniu pe care nu-l stapaneste de nici un fel nici la capitolul supravietuire nici la capitolul pescuit.
A fost mai demult pe aici pe forum un proiect mult mai indragit si mai real al unor baieti plecati la pescui prin tara care a avut o mare priza la public. Din pacate dar de inteles de altfel , au decis sa treaca pe difuzari de episoade contra cost si s-a cam terminat totul prematur .
Oamenii in general vor ceva real ce pot proba ei insisi pe apa atunci cand iasa in natura. Pe ei ii intrereseaza cum "vanezi" un peste pe o apa necunoscuta si salbatica si-s satui de chestiuni stereotip gen incinte suprapopulate in care cineva scoate peste dupa peste cu foarte putine explicatii sau deloc. Vor sa stie cum poti folosi natura in avantajul tau la pescuit, cum sa gasesti locuri si pesti fara sonar si fara ponturi, cand si unde cauti pestele si de ce etc.
Multi habar nu au sa faca un foc daca le iei hartia sau motorina, sau daca i-a prins ploaia in padure si li s-au gatat carbunii. Habar n-au ce lighioane in ce perioada pot fi folosit drept momeala si cand , unde sau cum sa le gaseasca. Ma rog, chestiuni de genul asta . Am apreciat la Lavinia oportunismul cu are a profitat de pescutii serviti de natura in episodul de azi . Am apreciat incercarile ei de a se camufla pe mal in cautarea pestilor si am apreciat modul in care incearca sa prezinte din zbor locurile prin care trece cu bune si cu rele.

rechinu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rechinu » 11 Ian 2014, 21:01

Adi G scrie:mie mi se pare extrem de exagerata, as putea spune chiar penibila, comparatia cu bear grylls :lol: :lol: :lol: si nu cred ca are vreo treaba cu bugetul..... :lol: :lol: :lol:

Pai daca nu are nicio treaba cu bugetul o emisiune de ce nu il aduci tu pe Bear Gryls in Romania sa faci o emisiune cu el. Cu siguranta toate televiziunile vor fi entuziasmate sa difuzeze emisiunea pe care o sa le-o dai tu gratis. Inainte de a sustine o tampenie o si analizeaza cineva, sau limba o ia mereu cu mult inaintea gandurilor?

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Ian 2014, 21:11

bear grylls a fost deja in romania si a facut deja o emisiune in muntii carpati.... printre altele a mancat mere culese din kkt de urs (no joke :lol: ) si a si prins cativa pastraviori cu mana pe sub pietre.... pe care i-a halit cruzi.... :lol: :lol: :lol: mi-a placut emisiunea.
indiferent de buget, omul ala chiar stie ce face.... ca exagereaza pe la unele faze si cauta pericolul cu lumanarea pentru a face un pic de "show", ok. dar, repet.... el stie ce "kkt mananca" acolo.... :lol: :lol: :lol:
am mai zis, chiar imi place emisiunea, un concept deosebit, intr-adevar ceva aproape nou, totusi comparatiile cu bear grylls n-au ce cauta la tema asta :wink:
p.s.: nu stiu ce ma face sa cred ca tu esti mai degraba "rechina" decat "rechin".... :lol1:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Ian 2014, 21:17

p.p.s.: n-am facut vreodata emisiuni si nici nu am de gand sa fac vreodata... :lol: :lol: :lol: sunt un simplu consumator si dau si io cu parerea... nu dau cu paru :lol:

rechinu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rechinu » 11 Ian 2014, 21:29

[quote="Adi G"]bear grylls a fost deja in romania si a facut deja o emisiune in muntii carpati.... printre altele a mancat mere culese din kkt de urs (no joke :lol: ) si a si prins cativa pastraviori cu mana pe sub pietre.... pe care i-a halit cruzi.... :lol: :lol: :lol: mi-a placut emisiunea.
indiferent de buget, omul ala chiar stie ce face.... ca exagereaza pe la unele faze si cauta pericolul cu lumanarea pentru a face un pic de "show", ok. dar, repet.... el stie ce "kkt mananca" acolo.... :lol: :lol: :lol:
am mai zis, chiar imi place emisiunea, un concept deosebit, intr-adevar ceva aproape nou, totusi comparatiile cu bear grylls n-au ce cauta la tema asta :wink:
p.s.: nu stiu ce ma face sa cred ca tu esti mai degraba "rechina" decat "rechin".... :lol1:[/quote

De aceasta data intuitia iti joaca feste :) lucru de care poti sa te convingi daca imi vizitezi profilul de facebook. Pe care il am de vreo tri ani :P . Deci? Are sau nu are o emisiune treaba cu bugetul? Ca aceasta era intrebarea? Si eu nu ziceam sa faci un episod, ci o intreaga emisiune, care are mai multe episoade. Sa vezi pe urma ce treaba au emisiunile cu... bugetul. Eu sant sincer de parere ca multa lume comenteaza doar sa spuna ceva, si nu inteleg de ce nu ar spune daca tot spun, lucruri logice.Nu?
Si ca sa nu ramai cu logica nerezolvata, intamplator am fost coleg de liceu cu ”rechina” si din pacate, sunt de loc din aceeasi localitate cu un impostor pe care il cunosc foarte bine si posteaza niste prostii aici pe forum. In realitate este un mare jeg care inafara de a minti si a arunca cu noroi in toti nu a realizat nimic in viata. De la el am si aflat de forum. Acum banuiesc ca stiti cum sa aflati cine sant. Nu? Hai, ca nu va trebuie multa logica :wink:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Ian 2014, 21:39

treaba cu logica e relativa, adica ce-i logic pentru mine nu-i neaparat logic si pentru tine... si invers :lol: deci n-are rost sa discutam pe tema asta :lol:
io vreau sa-ti pun o singura intrebare: ce l-a invatat bugetul pe bear grylls? sau ce a invatat bear grylls de la buget??? :lol:
sa prinda anghile cu o bucata de hoit si un ciorap? sa se catare pe munti? sau ce anume??? intelegi ce vreau sa zic?

uite aici, biografia lui bear grylls:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Bear_Grylls

da-mi te rog un link cu biografia laviniei ghedan.

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 11 Ian 2014, 21:53

"Rechinule", tu vorbesti cam din "casa" ori mi se pare mie? O "pisica" moarta doar PUTE. Intrebarea este doar in curtea cui se afla "pisica". Ce-i atat de greu de inteles? Pe cuvant ca incepi sa ma iriti mai mult decat emisiunea in sine si, crede-ma, sunt un individ calm de felul meu.
Bucuresti

rechinu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rechinu » 11 Ian 2014, 21:55

Adi G scrie:treaba cu logica e relativa, adica ce-i logic pentru mine nu-i neaparat logic si pentru tine... si invers :lol: deci n-are rost sa discutam pe tema asta :lol:
io vreau sa-ti pun o singura intrebare: ce l-a invatat bugetul pe bear grylls? sau ce a invatat bear grylls de la buget??? :lol:
sa prinda anghile cu o bucata de hoit si un ciorap? sa se catare pe munti? sau ce anume??? intelegi ce vreau sa zic?

uite aici, biografia lui bear grylls:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Bear_Grylls

da-mi te rog un link cu biografia laviniei ghedan.

Eu nu sant de parere totusi ca Lavinia este de sex feminin si Bear de sex masculin. Deci cxerintele trebuie sa fie rezonabile si tinand cont de acest aspect. Dar, in acelasi timp, parerea mea este sa nu o subestimati pe fata aceasta, care sa stii ca are un CV destul de impresionant pentru varsta ei si este foarte respectata de toti cei care o cunosc personal.Nu cred ca toti cei care o cunosc si o respecta sant niste fraieri si cineva care nu o cunoaste este indreptatit sa o jigneasca doar pentru ca nu are la ce face... ****. Si aici nu fac referire la toti cei care au postari, ci strict la cei care s-au crezut pentru o secunda si ei masculi. Repet, daca ii subestimati calitatile santeti intr-o mare eroare. Nu stiu cum functioneaza emisiunile astea, dar ma gandesc ca daca un producator iti cere sa faci o prostie, nu este vina ta. Nu? Nu am biografia ei, dar o mica parte despre ce a facut fata asta o gasesti pe google daca ii tastezi numele. Este oarece prezentare a ei aicihttps://www.facebook.com/ghedanlavinia?ref=tn_t ... =3&theater. In rest, eu nu comentez emisiunea la modul absolut, cunoscand-o personal logic sant foarte subiectiv. Dar nu cred ca sunt foarte multi indreptatiti sa jigneasca cu atat mai mult cu cat, sunt convins ca stiu foarte putine despre Lavinia.

rechinu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rechinu » 11 Ian 2014, 22:00

feugen scrie:"Rechinule", tu vorbesti cam din "casa" ori mi se pare mie? O "pisica" moarta doar PUTE. Intrebarea este doar in curtea cui se afla "pisica". Ce-i atat de greu de inteles? Pe cuvant ca incepi sa ma iriti mai mult decat emisiunea in sine si, crede-ma, sunt un individ calm de felul meu.

Dac dai putin pe la scoala, stii, este locul acela cu multe carti, poate inveti sa citesti si citind mesajul de mai devreme vei intelege cum de vorbesc mai din ”casa”. Inca odata pentru tine, am fost coleg de liceu cu Lavinia si o cunosc foarte bine. Ceea ce tu nu ai avut norocul :D . Sa mergi la liceu. :D

Scrie răspuns